Nasıl hareket edeceğimi sizden öğrenecek değilim. Bunun nereye başlanacağını bilmeden onlarla konuşamam nasıl belli ederim dedim kişiliğime laf ediyorsunuz. Siz de nasıl had bilmiyorsunuz. Sizin arkadaş bağınızla benimkinin aynı olmak zorunda değil. Mümkünse haddinizi bilerek yorum yapın.Siz kiminle nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz bence. Bana neden hediye almadınız diye sorun demedim zaten. Samimiyet ne onu da çok bilmiyorsunuz sanırım. Yakın arkadaşlarım beni herhangi bir konuda üzse bunu dile getirir, neden üzüldüğümü açıklarım. Gerçekten çocuk gibi davranıyorsunuz. İletişim kurmak yerine, üzerinden ne kadar zaman geçmiş, olayı kafanızda büyütmüş, yapılan yorumları da beğenmiyorsunuz
Dönüp nasıl konustugunu bilmiyorsun diyen oldu ya sok oldum gercekten. İnce dusundugum insanlardan ayni inceligi beklemem cocuklukmus haberim yok. Yarin Baska arkadasimizin dogum gunu geldiler ne alaliö diye sordular. Elbette bozuldum ben seksen yasinda degilim herkes benden o olgunluğu bekledi.Km
Sizinki karsilik beklemekten ziyade ufak bir şeyle düşünüldüğünü görmek.insanoğlu böyle işte ister istemez bekleniyor,ne yalan söyleyeyim ben hediye alıp cabalayip bir şeyler için ugrasiyorsam ben de beklerim aynı şekilde düşünülmeyi.herkes maşallah ne olgun kimse beklentide değil
Olabilir belkide böyledir.Belkide arkadaslarin benim gibi dusunuyorlar : kutlama yoksa hediyede yok ;-). Kutlama olunca insanlar zahmete girmis oluyor onun icin bir dogum gunu degil bi davete bile bos gitmemeye özen gösteririm.
Oyle yapacagim anca oyle deger biliniyor. Burada onları yazanlar gercek hayatta umarım beni anlayacak seyler yasarlarBurda karşılık beklemişsiniz bilmem ne yazan insanlara bakmayın. Değer verdiğiniz, hediye aldığınız kişi sizin doğum gününüz geldiğinde ortalıkta görünmüyorsa bozulmanız çok normal. Tavsiyem, size nasıl davranılıyorsa bundan sonra siz de öyle davranın.
Arkadaşlarınız ve yukarıda bahsettiğiniz doğumgünü olan kişi doğumgünü için bir kutlama mı yaptı ya da yapıyor. Öyle ise insanlar kutlamaya gidecekse eli boş gitmek istemez, hediye alır. Siz de bir kutlama yapmadığınız için atlamışlardır. Doğru mu bu durum yorum yapamayacağım ama anladığım çok önemsenmemiş o hediyeler bence.Dönüp nasıl konustugunu bilmiyorsun diyen oldu ya sok oldum gercekten. İnce dusundugum insanlardan ayni inceligi beklemem cocuklukmus haberim yok. Yarin Baska arkadasimizin dogum gunu geldiler ne alaliö diye sordular. Elbette bozuldum ben seksen yasinda degilim herkes benden o olgunluğu bekledi.
Pardonda beni nereden taniyosunuz? Hicte oyle konu acmazdım ben bana koparilip verilen ufacık yapragi bile kurumda yillarca saklarım.
Siz de onları pas geçin özel günlerinde… İnsan ufak da olsa, hatta hiçbir maddi değeri olmasa da hediye bekliyor sevdiklerinden. Benim için hediye almak ve vermek çok özeldir. Kendimi bilecek yaşa eriştikten sonra hiçbir arkadaşıma öylesine bir hediye almadım. Hep ince düşünülmüş, kişiye özel hediyeler arar bulurum. Burada yorum yapan herkesin sizi anlamasını beklemeyin, bu gibi ritüeller herkes için farklıdır. Sizin için önemliyse önemlidir, konu kapanmıştır.Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Doğum gününüzü arayıp kutladılarsa istediğiniz düşünceyi yapmışlar demektir. Buna rağmen hediye almadılar diye üzülüyorsanız beklediğiniz şey hediyedir düşünce değilKarsilik beklediğim sey hediye degil dusunce bu yuzden dedim bi cop alsalardı yeterdi diye.
Aa olur mu? Vallahi eleştirmeden bırakmam! Biraz aşağılayayım da bi tarafım şişmesinBurda ne kadar tuhaf insanlar olduğunu bilmeme rağmen yine de her konuda ağzım açık kalıyor. Gerçekten sırf saldırmak için saldırılıyor. Sevdiğiniz birine düşünüp hediye alırsanız bu onu önemsediğinizi ve mutlu etmek istediğinizi gösterir. Ve pek tabii ki bunun karşılığını bekleme hakkınız da var. Sonuçta bunlar sosyal ilişkiler karşımızdaki insanlar anamız babamız evladımız değil karşılık beklemeden herşeyi yapalım. Sevildiğimizi ve önemsendiğimizi düşündüğümüz için ilişkilerimizi yürütüyoruz bu insanlarla ve önemsemek için gösterdiğimiz davranışların karşılığını beklemek de çok çok normal. Buna bile saldıracak bir şey bulabilmek de gerçekten burayı deşarj olma yeri olarak görmeyi gerektirir bence.
Konu sahibi, bunu artık insanlara söylemenin bi anlamı yok çünkü sonuçta olmamış bişey. Yeri geldiğinde lafınızı söylersiniz siz de onlara bişey almazsınız olur biter.
Aa olur mu? Vallahi eleştirmeden bırakmam! Biraz aşağılayayım da bi tarafım şişmesinherbokolog olmak kolay değil, gerçek hayatta marazlı olduğumu düşünüyorlar ama burada müridlerim bile var… Gideyim de diğer konulara laf sokayım birazcık da…
Üzdün kardeşgerçekten akıl alır gibi değil. Resmen kötülüğün vücut bulmuş hali. Her gün yorganın altında ağladıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam…
Benim içinde öyle... Arkadasimin yerde gorup cık begendigi tasi bile seve seve saklarım ben. Millet gozum hediyede sandi hayir gozum verdigim degeri gorememekteSiz de onları pas geçin özel günlerinde… İnsan ufak da olsa, hatta hiçbir maddi değeri olmasa da hediye bekliyor sevdiklerinden. Benim için hediye almak ve vermek çok özeldir. Kendimi bilecek yaşa eriştikten sonra hiçbir arkadaşıma öylesine bir hediye almadım. Hep ince düşünülmüş, kişiye özel hediyeler arar bulurum. Burada yorum yapan herkesin sizi anlamasını beklemeyin, bu gibi ritüeller herkes için farklıdır. Sizin için önemliyse önemlidir, konu kapanmıştır.
Hepsi bir olgun bir olgun sormayin... Gozun hediyede diyorlar birde elli kere neye bozuldugumu yazmama ragmen devam ediyorlar. Birde diyolar ki ben boyle seyleri hic onemsemem. E abla sana neyi onemseyip onemsemedigini mi sordum sirf ustume gelmek İcin geldiler. Acikcasi arkadaslarima bunun bahsini hic acmayacagim. Bakalim ne oluyorBurda ne kadar tuhaf insanlar olduğunu bilmeme rağmen yine de her konuda ağzım açık kalıyor. Gerçekten sırf saldırmak için saldırılıyor. Sevdiğiniz birine düşünüp hediye alırsanız bu onu önemsediğinizi ve mutlu etmek istediğinizi gösterir. Ve pek tabii ki bunun karşılığını bekleme hakkınız da var. Sonuçta bunlar sosyal ilişkiler karşımızdaki insanlar anamız babamız evladımız değil karşılık beklemeden herşeyi yapalım. Sevildiğimizi ve önemsendiğimizi düşündüğümüz için ilişkilerimizi yürütüyoruz bu insanlarla ve önemsemek için gösterdiğimiz davranışların karşılığını beklemek de çok çok normal. Buna bile saldıracak bir şey bulabilmek de gerçekten burayı deşarj olma yeri olarak görmeyi gerektirir bence.
Konu sahibi, bunu artık insanlara söylemenin bi anlamı yok çünkü sonuçta olmamış bişey. Yeri geldiğinde lafınızı söylersiniz siz de onlara bişey almazsınız olur biter.
Ayyyynen oyleeeegerçekten akıl alır gibi değil. Resmen kötülüğün vücut bulmuş hali. Her gün yorganın altında ağladıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?