Karşılık bekliyorsunuz kendinizi kandırmayın.Karsilik beklediğim sey hediye degil dusunce bu yuzden dedim bi cop alsalardı yeterdi diye.
Hediye karsilik beklendigi icin alınmaz. Adi üstünde hediye. Hediye aldiniz diye karsinizdaki insanların Hediye almasını bekleyemezsiniz. Bunu onlara sakin belli etmeyin. Bana biri boyle birsey yapsa bana bugune kadar aldığı bütün hediyeleri geri veririm, bir daha Hediye almamasini, kendisine aldığım bütün hediyelerinin onda kalmasını cunku hediye oldugunu, icimden geldigi icin aldığımı ve karşılık beklemediğimi soylerim.Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Kutlu olsun dedilerse niye mutlu olmuyosunuzOncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Çöp de getirseler konu başlığı muhtemelen değişirdiOncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Ya bu hediye karşılığı değil sen düşünüp almışsan karşıdan da beklersinMillet bunu hediye karşılığı bekliyorum diye anladı işte. Olay bu değil
Sizinki karsilik beklemekten ziyade ufak bir şeyle düşünüldüğünü görmek.insanoğlu böyle işte ister istemez bekleniyor,ne yalan söyleyeyim ben hediye alıp cabalayip bir şeyler için ugrasiyorsam ben de beklerim aynı şekilde düşünülmeyi.herkes maşallah ne olgun kimse beklentide değilOncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Doğum günü hediyesi kadar sacma bişey yok.Oncelikle merhaba. Size simarikca gelecek belki bilmiyorum ama kafama takilan bir mesele var. Haziran ortasinda dogum gunum vardi normalde arkadaslarimi eve toplardim ama yasaklara denk geldi ve bu sene yapamadim. Ondan sonra cok buluştuk ettik ben onlara atlamadan hep hediye almisimdir hicbiri almamis bana bu yil. Onemli olan hediye degil kendimi kotu hissettim. Yani bi çöp dahi getirseler yeterdi dusunduklerini bilirdim ama tık yok. Bunu onlara nasil belli edebilirim veya ne yapabilirim. Cokmu cocukca dusunuyorum...
Kesinlikle evetCokmu cocukca dusunuyorum..
İnternet alışverişi? Kargocular ve kuryeler çalışıyordu tabii hediye almak isteyene :)Ya yazdim bi kere daha yazacagim. Yasaklarda onlarin doğum günlerini nasil kutladin bacım?
Sanirim baştan beri bir konuyu anlamadığımı idrak ediyorum mesajinizla. Aydınlanma yaşadımİnternet alışverişi? Kargocular ve kuryeler çalışıyordu tabii hediye almak isteyene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?