Arkadaşlarım paranoyak olduğumu söylüyor

axolotl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
1
3
1
22
Bu konuyu açmamın sebebi beni anlayabilecek insanlar bulabilmek çünkü çevremdeki insanlar bana hasta diyor paranoyak diyor sıkıldım cidden.

Gizli bir grubun beni takip ettiğini düşünüyorum. Zihnimi kontrol ediyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama kontrol ettiklerine eminim. Çünkü benim düşündüğümden daha farklı davranıyorum olaylar karşısında.
Bazen konuşan varlıklar yanıma geliyor sana zarar verecekler diyorlar. Bir keresinde neden dedim, zayıf ve güçsüz insanları temizlemek gerek demişti çok tırstım o gün gözüme uyku girmedi.
Dindar değilim varlıklara inanmamı saçma bulmuş olabilirsiniz ama ben böyle varlıkların olduğuna inanmaya başladım. Hiçbir zaman yaşamayı istemedim hep intiharı düşündüm sırf bana kötülük olsun diye benim dünyaya gelmemi sağlamış olabilirler.

Grubun takip ettiğini düşünmemi sağlayan başka bir olay ise bilgisayarım bozulmaya başladı. 10 yıllık bilgisayar, şarj hariç hiçbir sıkıntısı yoktu ama 2 haftadır mavi ekran hatası veriyor, sesler düzgün çıkmıyor. Zaten son zamanlarda internette bulduğum insanlar bir garipleşmeye başladı. Arkadaşlarımdan bir tanesi bana kendi hayatını anlatırken benim hayatımdaki aynı olayları söyledi. O arkadaşımın o grubun ajanı olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu açarken hata mı yapıyorum diye düşündüm çünkü 7/24 izlendiğime eminim ama kim olduklarına dair bir kanıt yok ortada, bence onlar için sorun yok. Sizce arkadaşlarım bana paranoyak demekte haklı mı?

Yok canim naaaalakasi var

Yardım almanız lazım. Evet arkadaşlarınız haklılar. Bu söylediğiniz şeylerin de hiçbir gerçekliği yok. Doğru düşünemiyorsunuz. Zihniniz sizi kandırıyor. Olmayan bir şeye inanmışsınız yani.

Bunu size şöyle anlatacağım. Ben diyorum ki havada asılı mavi balonlar var her yerde, bütün dünyada, gökyüzü hep mavi balonlarla dolu, bazen çarpıyorum patlıyorlar. Siz bunun gerçek olmadığını söylersiniz değil mi? İşte sizin anlattığınız ve inandığınız şey de böyle bir şey.

Kendinizi önemli görmek istediğiniz için bu sanrılara kapılmış olabilirsiniz. Lütfen bir destek alın, doktora gidin.

Ciddimisin yoksa bizimle dalgamı geçiyorsun anlamadım ama.

Eğer ciddiysen yarın sabah ilk işin psikiyatriste git

Şakaysa komik değil.

Anlattığınıza göre şizofrensiniz. Bir psikiyatriste gitmenizi öneririm.

Haklı

Benim toplumsal cinsiyet konusunda kafam çok karışık

ben meme aldırma ameliyatı olmayı düşünüyorum

ben 2 yıldır ilaç kullanıyordum, sosyal fobi ve depresyon vardı.

16 yaşındaki bir kızın memesi ne kadar büyük olmalı?

aynaya baktığımda bu benim yüzüm değil gibi hissettim

bu konular geçen sene diğer hesabınız ile açtığınız konular. Rabbim acil şifa versin ...

Sağlık personeli denilince aklınıza sadece hemşireler falan’mı geliyor doktorda dahil hepsinin genel aşı sağlık personeli ve çalışını sayılıyor
Doktor değilmiş kendi söylüyor
Ayrıca doktor olması yetmez böyle bir teşhis koyabilmesi için pisikayatr olması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…