- Emoji Skoru
- 88
- Puanlar
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
Merhabalar..ben 21 yaşında 2 yaşında bi oğlu olan bi anneyim...sorun arkadaşlarım ve hatta yaşıtlarım artık hiçbiriyle görüşmek istemiyorum...ben çok misafirperver bi insanım evım hiç boş durmaz sürekli kapım açıktır herkese...ama zamanla anladım ki felaket yoruluyorum...hiçkimse aslı bişeye yardımcı olalımmı demiyor hepsi yiyor,içiyor,pis ediyo,ve sonunda gidiyor..arkadaşlarımın hepsi bekar ve ne zaman boşlukları olsun bizim evi cafe gibi kullanıyorlar ama benm işim düşsün ya kusura bakma oluyor kısacası bnle sadece boşluklarını doldurmak için yada ağbime yanaşmak için görüşüyo(ağbimlede olmayınca bnle görüşmüyolar)gelmek işlerine gelıyo aslının evınde herşey var ....çunku allaha çok şükür maddı olarak kımseye muhtac değilim ama manevi olarak ihtiyacım var... gelmek zamanını gecirmek için gelenlere bnde gelmeyin diemiyorum aslında yanlız kalmakta istemem ama en azından ufacık bi yardım....örneğin şöyle bişey oldu gecen mutfak yaptırıyodum ve evde tadılat vardı her tadılat sonrası süpürüp siliyordum...o akşam E. adında bi arkdşımla 15yaşındakı kız kardeşi geldi...kayınvalidemde bnle birlikteydı onlar gelınce ''ne guzel kızlarda geldı yardım ederler sana şimdi''dedi ..E. hemen ''biz kalkalım o zaman ''diyip şaka yaptı kayınvalıdem gitti ...ben başladım süpürmeye silmeye toz almaya ...E. sevgilisine örgü ördü dier eşek kadar kızda dergı açıp okudu ben orda temizlik yapmaktan öldüm umurlarında olmadı ki bizim evde tadılat oldugunu biliodu ve buna ragmen salak kardeşinide alıp geldı...eşim geldi ve beni çağırdı oda çok sınırlendı bişey söylucem şimdi ama dedi ama ben durdurdum...ama gidip''siz ne ii arkdşsınız ne guzel hemn temızlemişsiniz ''dedi...hiç bozuntuya vermeden ''biz yapmadıkki ''dediler...ertesı gun o arkdşım yıne gelmek için aradı bnde kusura bakma cnm arkdş gelıcek bana yardıma sen sıkılırsın başka zaman görüşelim işler bitsin dedım...bunun gibi şeler...bide eşimin kuzenı var bnden bi yaş büyük...gelıo bizde kalıo çay bardagı sesı duymadan kalkmıyo...hamileyım bi yardım etmıo ...afedersınız çarşafını kırletmiş reglken bi alıpta lavobada yıkamıo...
tabi buarada araba aldım...çogu arkdşım şuraya gidelim aslı buraya gidelim ama otopark parasına gelınce bıle bana bakıolar...lanet olsun dıyeceğim gelıo bazen...aynı şey eşimin kuzenı içinde gecerli gecen aramış gezdır benı dıo bnde tatile çıkıcam evi toparlamam gerek usulunce bana bıraz erken gel yardım et erkenden çıkalım yorgunken gezmek zor gelıo çunku dedım...ama hemen bahane buldu benmde halama yardım etmem gerek temızlıklerımızı yapıp sora buluşalım dedi ya ben ona muhtaç değilimki o gezmek ıstedıgı için gel bana yardım et dedim...ya bıktım ya gezmeye gelınce herkes var ama ufacık bi yardıma gelınce kımse yok dedım...
bitanede eşimin arkdşının karısı var sureklı eşimle onları gezdırdık tozdurduk onlarında arabaları var ama bızım arabayı kullanmaya bıtıolar...ama bıkerede biz alalım evlerınden bı jest yapalım demıolar...arabalarını kullanmıolar biz arabasız hayatta yapamayız hep gezıyoruz oraya gidioruz buraya gidiyoruz diyede hava atıyolar barı bunu yapmasınlar ya ınsanlık bu kadr mı öldü...???beni yanlış anlamayın yapmış olduklarımızı yuzlerine vurmak değil niyetım sadece biraz anlayış...
tabi buarada araba aldım...çogu arkdşım şuraya gidelim aslı buraya gidelim ama otopark parasına gelınce bıle bana bakıolar...lanet olsun dıyeceğim gelıo bazen...aynı şey eşimin kuzenı içinde gecerli gecen aramış gezdır benı dıo bnde tatile çıkıcam evi toparlamam gerek usulunce bana bıraz erken gel yardım et erkenden çıkalım yorgunken gezmek zor gelıo çunku dedım...ama hemen bahane buldu benmde halama yardım etmem gerek temızlıklerımızı yapıp sora buluşalım dedi ya ben ona muhtaç değilimki o gezmek ıstedıgı için gel bana yardım et dedim...ya bıktım ya gezmeye gelınce herkes var ama ufacık bi yardıma gelınce kımse yok dedım...
bitanede eşimin arkdşının karısı var sureklı eşimle onları gezdırdık tozdurduk onlarında arabaları var ama bızım arabayı kullanmaya bıtıolar...ama bıkerede biz alalım evlerınden bı jest yapalım demıolar...arabalarını kullanmıolar biz arabasız hayatta yapamayız hep gezıyoruz oraya gidioruz buraya gidiyoruz diyede hava atıyolar barı bunu yapmasınlar ya ınsanlık bu kadr mı öldü...???beni yanlış anlamayın yapmış olduklarımızı yuzlerine vurmak değil niyetım sadece biraz anlayış...