Arkadaşlarımın dengesizlikleri yetti artık dedirtti

kurbi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
146
7
116
41
Tekirdağ
merhabalar ailece görüştüğümüz bir arkadaşımız var evli bir oğlu var benimde 2 yaşında bir kızım var sorun bizlere çok sık geliyorlar ben artık rahatsız olmaya başladım nerdeyse her gece bizdeler gibi bişey eşim yoğun çalışıyor işten geç geliyor artık her gece aynı insanlarla olmaktan eşimin yüzünü göremez oldum bu ayrı bir dert onlar ne zaman gelip gitse kızım ağlama krizlerine giriyor ki yeni farketytim olanları dün akşam baktım ki çocuklar beraber oynarken arkadaşımın kocası kızımın elinden oyuncapğı çekip alıp kendi çocuğuna veriyor bizimkiside bu sefer sinirlenip bağırıyor çocukların ağlama sesleri vs artık baya gerildim ve her geldiklerinde ay ne paylaşmayı bilmiyor ilerde sourn yaşarısnız vs laflarından bıktım laf çakıyorum ama anlama niyetlerti yok dün akşam 4 saat ağlama krizlerine girdi sanırım bağırmış kızıma höyt höyt türü davranışlarındna dolayı kızım resmen artık her geeln misafire kötü davranmaya başladı paylaşımcı cocuk gitit yerine kıskanç mızmız herşeye ağlayan bir çocuk geldi her geldiklerind euyarıyorum bağırmayın sert çıkmayın o çocuk daha herşey istediğiniz gibi olmaz kendi çocuklarını ağlatmamk adına benim kızım eziliyor buda artık gücüme gidiyor eşimle dün akşam atıştık snein arkadaşların madem mecburmuyum her akşam onları görmeye eve gelip ayağımı uzatıp yatmak istiyorum diye söylendi durud haklı tabi esas önemlisi onlar gittikten sonra kızımı toplamak uzun zamna alıyor dün akşam sürekli ağladı uykusunda

Son düzenleme:
Ne hakla sizin çocuğunuza bağıyorlar kim ki onlar şöyle bir düşünün çocuğunuz mu önemli arkadaşlarınız mı gerekirse kesin iletişimini onlarsız da hayatınıza devam edebilirsiniz yani.

Ne hakla sizin çocuğunuza bağıyorlar kim ki onlar şöyle bir düşünün çocuğunuz mu önemli arkadaşlarınız mı gerekirse kesin iletişimini onlarsız da hayatınıza devam edebilirsiniz yani.

dün akşam beyine diyorum sen karışma bağırma aa sen çok yüz veriyorsun deidiğind eipler koptu hatta byaa gerildi artık evde eşimle başbaşa kalmak istiyorum insanlardan bunaldım dedim yüzlerine karşı hiç tınlamadılar az öncede mesaj atmışlar akşama yemeye gelelim mi diye artık bardak taştı sabrımda öyle kalın kafalı insanlar ki kızım rahatsız diye mesaj çektim öyleseyse yarın akşam geliriz yazmış artık hayatımdan kötü şekildede olsa çıkarmak istiyorum kıskanç paylaşımsız diye de arkamızdan olan konuşmaları duydum bugün dahada gerildim

ne bu ya
inan ben okudukça gerildim
arkadasım ne türlü olursa olsun
onları defetmelisin hayatından
mesafeni koru
bişeyler yap onların anlayacağı dilde
çocuğunuda evliliğinide
yakıyorsun
bir an önce tavrını koy

Ayy ne ilginç insanlar ya şaka gibiler

İnsan her gün gelir mi ya demek evlerinde bunların özel hayatları da yok

Ya da biriden biri size aşık mı oldu ne bu

Bunlar kibarca söylemişsin anlamadığına göre sen de direkt söyle ya da eşinin üstüne at :)

Eşim bir süre misafir istemiyor de

Saka gibi
kusura bakmada inanmakta zorluk cekiyorum
belki boyle insanlar tanimadigim icindir
ne demek kendini yemege davet etmek :))
sok oldum valla en iyi arkadasim ben bekarken
bile oyle yapmiyorlardi..
peki sen ne cevap verdin o zaman yarin diye?
cevap vermediysen ver
yarin isimiz var de!
yada hic bahane bulma direk yaz
esim biraz dinlenmek istiyor de
o'da olmadi kusura bakmayin ama rahatsiz oluyoruz
cocuk cok huzursuz oluyor de
cocugundan esinden kiymetlimi nankor insanlar

Okurken içim şişti gerçekten :) Ne insanlar var ya... Yüzsüzlüğün de bu kadarı, pes vallahi. Ben olsam kesinlikle uzaklaştırırım bu aileyi ailemden. Hiç bir arkadaş, hele böylesi yüzsüz, yılışık arkadaş, eşim ve çocuğumdan önemli olamaz. Eşiniz de siz de bayağı bir sabırlıymışsınız. Yüz vermeye devam ederseniz daha çok çekersiniz inanın. Uygun bir dille hareketlerinden hem kendinizin hem eşinizin rahatsız olduğunu ve gerekirse görüşmeyi kesmek istediğinizi belirtin bence. İnsan annesinin babasının evine her akşam gitmeye çekinir ya. Çok geniş arkadaşlarmış.

malesef ki gerçekler bu insanlar ben msj cevap yazdım eşimle biraz başbaşa kalmak ihtiyacım var kıızm dün akşam çok rahatsız oldu bu yüzden bir süre gidip gelmek istemiyorum yazdım ama aaa ne oldu eşinle sorun mu var deyip dalga geçer gibi mesaj atmışlar bugün çocuk çok kötü oldu dünya eziyet etti bana deyip bir bir abnlattım ama ne diyim insanlar böyle pişkinler aa ne var çocuk o dr olayları abartıyor deyip attı gerekirse eşime atıcam olayları yılbaşı gecesi için bile bizim adımıza plan yapmışlar biz dışarıda olucaz deyincede baya bozuldular aa ne gerek var para harcamayın hep birlikte oluruz türünde

ya cok kazma insanlar afedersin yada siznle ilgili cıkarları vardır belki bukdrda ısrarcı olmaz yoksa diye düşnüorm ben ama yinede bilemem bence sen onların anladığı dilden konus alla yardım etsin gercekden cok garip bişi yasıyosun..

Canım bak hiçbirşey senin ailenden ve kızından değerli olamaz. Bu insanların özel hayatları kendi ev hayatları yok mu nasıl rahat ediyorlar hemen her akşam sizde hem siz söylemenize rağmen hala nasıl ısrar ediyorlar bence mesafenizi koyun hatta açık açık görüşmek istemediğiniz söyleyin. Bende bu zamana kadar hep idare eder kırmazdım ama beni de bir arkadaş çileden çıkardı kocası bizim arkadaşımız ama kız çok kötü niyetli tabi çocuğu ve annesini de tanıyoruz kaynnasıyle konuşmuyor kız ve geçen bize geldi neler dedi kaynanası ve başka akrabaları için. En son kaynnasının hasta olduğunu öğrendi akşam ve keşke ölsede kurtulsak dedi ve ben artık orada son noktayı koydum ben çekmek zorunda değilim onun beddularını kötü laflarını başkası da olsa tanıdığımız insanlar ve eşini aradım eşiyle görüşmek istemediğimi ama onu da kırmak istemediğimi kendisinin söylemesini rica ettim ama eşi bunu öğrenmiş ben eşine bu cümleyi demedim ama kız demiş eşine ben derim diye heralde ama maşşah biizm çocuk aman içinden gelerek dememiş diyor pes dedim ve her ikisiyle de kestim bağımı ki bu biizm arkadaş geçen gün gece yarası evden çıkıp bize geldi kız hakkında neler dedi ama böyle şeylerde onlar iyi biz kötü oluyoruz ve benim bu olaylardan ara kanamam geldi. Kötü olan ben oldum ama umrumda değil çıkardım hayatımdan.. Sende öyle yap canım..

Kurbi, fazla muhabbet tez ayrılık getirir, kesinlikle sana neşe katacak insanlar olsun hayatında, bu şekilde negatif insanlara luzum yok.Açık açık eşinede söyle bu insanları çekmek istemediğini, herkes kendi evini bilsin yani ne diye sürekli sizdeler anlamadım.

tamamen hayatınızdan çıkarın bence daha öncede dedim sizin huzurunuz daha önemli onlar kim ki dış kapının dış mandalı size zarar veriyorlarsa görüşmeyin kesin iletişimi gerekirse telefonunuzu değiştirin huzura erin bu kadar basit yani.

Suç sizde,yüz vermişsiniz,astarını istemişler...Oldu olacak aynı evde yaşayın hepberaber.:82:

canım bende gerildim baya böle pişkinler karşısındaya onlarda farkındalarda işlerine gelmiyor ben ce bu insanlar iyi gün dostu bi laf vardır nerde beleş oraya yerleşyüzsüzlügünde bukadarı .bi insanda biraz onur gurur olmalı onca lafınıza ragmen pişkin pişkin geliyolarsa hala korkun bu insanlardan çıkarı olmazsa bukadr gelmez.ama sizde bunlara okadar yakınlık yapmıcaktınız.suçuda eşinize atmanıza gerek yok telefona bakmayıp kapıyı açmassan anlıcagını anlar oda. yoksa evliliginizde huzurunuz kalmaz , çocugunuzunda psikolojisi bozulur. sevmedigin insanlara katlanmak zorunda degilsin kendi ailen daha önemli bir an önce irtibatı kesmeye bakın iyigeceler

kurbi kusura bakma ama senden kaynaklaniyor anladigim kadariyla sessiz hayir diyemeyen bir yapin var bunu degistir önce.....ikincisi ben sahsen böyle insanlari hayatimdan defederim yada onu bir laf sokarim neye ugradigini sasar afallar bir daha bana laf edemez....benim cocuguma kizacak kendi cocuguna oyuncak verecek....bir tane öyle bir arkadasim vardi defettim hayatimdan....valla arkadasim sana sunu söyleyim yuzsuze yuzsuz olacan vurdumduymaza vurdumduymaz olacan....insanlar verdigin degere layikmi degilmi bunu dusun....artik bende diyorum insanlar bana deger versin aptal yurduna koyuyorlar insanlar cok ukalalasmis..........

ay nasıl sinir oldum en sinir olduğum nokta da aptal insanların karşısındaki ufacık çocuk için:"paylaşmasını bilmiyor bu çocuk" demesi ..ya adı üstünde "çocuk" ya!karşısında sanki orta yaşlarda biri var da paylaşmayı bilmiyor diyenler yok mu boğasım geliyor!bir de utanmadan elinden oyuncak alıp kendi çocuğuna vermesi.....! benim de başıma böyle bir durum gelmşti hatta kızımın elindeki oyuncağı alınca haliyle kızım mızıldandı bende onca kalabalığın ortasında "dur kızım o teyze senden çok küçük yaşına göre bir oyuncak bulmuş oynasın"dedim de utanmak ne gezer "yüzüne tükürseler yağmur yağdı diyecek"cinsinden sırıtıp duruyor...
gelelim diğermeseleye ne yüzsüzlük ya sık sık size gelecek çocuğunuzu küçümseyip azarlıcak keyfini sürüp gidecek..o adam orda onların dırdırını dinleyecek ..adama da yazık işten gelmiş her akşam her akşam çekmek zorunda değil;haklı.bence onlara hiç yüz vermeyin..birincisi siz hiç gitmeyin derim bahaneler üretin çağırsalar..,ikincisi;bişi dicem ama yalnış anlaşılmasın açmayın kapıyı akşamları zile bassın bassın gitsin....madem imalarınızı anlamamaktan gelmişlerse..zorla eve gelecek hallaeri yok ya aile huzurunuz bozulmasından iyidir kapı açmamanız..1/2 defa kapının açılmadığını görürlerse anlarlar...

Son düzenleme:

aman dikkat!aman dikakt derim!bana çok çirkef bir insanı hatırlattı yazdıkların...sık sık gelir evi aynı sokakta olmasına rağmen yer içer lafını sokuşturur dalgasını geçer giderdi...annem"aman kzım bu kadından herşey beklenir iftira bile atar çünkü çirkefin ta kendisi "demişti ah annecim sözünü kısmen dinledim tamamen kesseydim iftirasına maruz kalmazdım!psikolojik destek alıyorum olaydan 1 sene geçmesine rağmen..hem geliyor sık sık hem açık arıyor"kocanla sorun mu var diye" hem de mudahale edip sizin adınıza kararlar almaya kalkıyorlar..aman derim!böylesinden herşey beklenir!

evet esimle sorun var, o sorunda sizsiniz..esim her aksam eve geldiginde sizi gormekten usandi , adam kendi evinde ayaklarini uzatarak oturmak, cocuguyla ilgilenmek istiyor..ama sizin sayenizde bunlari yapamiyor deseydiniz yaa....yeri geldimi lafi gedigine koyacan canim.boyle insanlar baska seyden anlamazlar..sevgiler..

Tuhaf bi durum ya Sen niye her akşam onları çekesin ki böyle şeylere hiç gelemem.Hele ki çocuğuma bağıran birileriyle hiç işim olmaz.Sen nasıl sabrediyorsun aklım almıyor.Bi de hiç araryıp sormadan mı geliyorlar ? Açıkça söyleme yoluna git baksana onlar çocuğunu azarlamaya bile utanmıyor

etrafta dengesiz çok malasef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…