arkadaşlar çok canım sıkkın ya.yardımcı olur musunuz?geçen günlerde iş yerimde arkadaşlarla konuşurken arkadaşlarımdan bi tanesi vücudunu beğenmediği için kıyafet alamadığını söyledi.başka biride benimiçin bak sana sen ona vücudu çok iyi değil ama duruşu iyi ve giydiklerini yakıştırıyo dedi.bu ne şimdi iltifat mı yaoksa yerme mi ben anlayamadım ya bu söylenecek şeymi.sizce nedir bu şimdi.bende bu arada 160cm boy var 50 kiloyum
oBariz çekememezlik işte!
Neden kafanıza takıyorsunuz ki?
Hatta neden bu tarz insanlarla oturup muhabbet ediyorsunuz ki?
cnm boşver salla gitsin.
kendi karkterini belli ediyor insanlar bu davranışlarıyla sana düşen gülüp geçmek
arkadaşlar çok canım sıkkın ya.yardımcı olur musunuz?geçen günlerde iş yerimde arkadaşlarla konuşurken arkadaşlarımdan bi tanesi vücudunu beğenmediği için kıyafet alamadığını söyledi.başka biride benimiçin bak sana sen ona vücudu çok iyi değil ama duruşu iyi ve giydiklerini yakıştırıyo dedi.bu ne şimdi iltifat mı yaoksa yerme mi ben anlayamadım ya bu söylenecek şeymi.sizce nedir bu şimdi.bende bu arada 160cm boy var 50 kiloyum
bence boyuna göre kilon gayet normal, vucudu kötü ama yinede yakıştırıyor demek, bildiğin laf sokmak ve kıskançlık sen ne dedin onu merak ettim
ay ayrıca kilolu olsan vs.. onlara ne ya, nerden buluyorlar seni yerme hakkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?