arkadaşlarımın iğnelemelerinden yoruldum!

rojmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
350
10
0
İstanbul
arkadaşlar çok canım sıkkın ya.yardımcı olur musunuz?geçen günlerde iş yerimde arkadaşlarla konuşurken arkadaşlarımdan bi tanesi vücudunu beğenmediği için kıyafet alamadığını söyledi.başka biride benimiçin bak sana sen ona vücudu çok iyi değil ama duruşu iyi ve giydiklerini yakıştırıyo dedi.bu ne şimdi iltifat mı yaoksa yerme mi ben anlayamadım ya bu söylenecek şeymi.sizce nedir bu şimdi.bende bu arada 160cm boy var 50 kiloyum

Bariz çekememezlik işte!
Neden kafanıza takıyorsunuz ki?
Hatta neden bu tarz insanlarla oturup muhabbet ediyorsunuz ki?

Bariz çekememezlik işte!
Neden kafanıza takıyorsunuz ki?
Hatta neden bu tarz insanlarla oturup muhabbet ediyorsunuz ki?
o
iş arkadaşı işte ama çok moralim bozuldu.kendimi biliyorum ben ama kadınsın işte kafaya takılıyo ister istemez

cnm boşver salla gitsin.

kendi karkterini belli ediyor insanlar bu davranışlarıyla sana düşen gülüp geçmek

o soyleyen kendıne baksın once bence kılon gayet normal begenmeyen kucuk ogluna almasın şekerim takma sen kafana

Son düzenleme:
Dünyada bunun adı kabaliktir. Bir bizde var bu garip yorumlar.
Aylardır görüşmezsin karşılaşırsın
-aa sen biraz kilo mü aldın ?
- almismiyim ??
-olsun yakışmış !Ama daha fazla alma

Hicbirsey bulamazsa
- yorgun musun sen?
- yok aslında değilim
- ne biliiiim öle görünüyorsun

Sorulmadan olumsuz yorum yapmak kabaliktir.
Senin de vücut ölçülerin gayet iyi , hanımefendi kendi psikolojisini düzeltmek için senin kini vurmaya çalışmış :))

senin giyimine özeniyor kendisi öyle güzel giyinemediği çin seni çekemiyor biryerden ezmesi gerek ya fiziğine kusur bulmaya çalışıyor

o kendini dobra zannediyor ama bizim oralarda yüzü poposundan utanmaz denir böylelerine.. tipik kadın kıskançlığı

ya hani desem ki kendine iyi bakmıyoda die o da değil.bayağı kendine bakan hatta fazlaca bakan biri.kendimi sorgular oldum.fazla mı özgüvenim var.ben mi kendimi iyi görüyorum die.ya eşime bile söyledim böle bişeyi.güldü bana :)

hiç ama hiiiç takma :)

çünkü seni çekemedikleri ortada :) gül geç

50 kilo birinin nasıl vücudu iyi olmayabilir ya birbirine düşman kadınları anlamıyorum, anlamakta istemiyorum, hepimizin kötü ve iyi yönleri var illaki, kim dört dörtlük, onu diyen her kimse kompleksli bence uzak dur derim böle insanlardan psikolojide savunma mekanizmaları vardır, buda onlardan biri kendi kompleksini yok sayıp yansıtma yapıyor aslında onların sorunları var naparsın işte kafaya takmaya değmez canım, düşünecek çok şey var hayatta salla gitsin

ay bak ne anlatacağım ben üniversiteye başladığımda 1.72 boyundayım 53 kiloydum fiziğim gayet güzeldi.her nekadar şimdi zayıflıkla mücadele etsemde o zaman on numaraydı

okulda kızlar bana ya çok zayıfsın ya şöyle kilo al böyle yap diye diye benim morali sıfıra düşürmüşlerdi..sonra bi arkadaşımla konuşurken saçmalama umutlu senin harika bir fiziğin var bunları sana söyleyenler kimler demişti.saydım isimleri onlar seni çekememiş ortada hepsi kiloluydular çünkü güya kendilerini tatmin ediyolarlardı bana öyle söyledikce :)

bence boyuna göre kilon gayet normal, vucudu kötü ama yinede yakıştırıyor demek, bildiğin laf sokmak ve kıskançlık sen ne dedin onu merak ettim
ay ayrıca kilolu olsan vs.. onlara ne ya, nerden buluyorlar seni yerme hakkını

Son düzenleme:
Kıskananlarrrrrrr çatlasın zayıf olursun yaranamazsın şişman olursun yaranamazsın herkes bi aynaya baksında ondan sonra konuşsun

canım ya ben öyle kalakaldım.imalı imalı güldüm sadece suratına ters ters bakarak.tamamen komplex.insan bi bşkası söylemeden kendine gelemiyo canım.şimdi önceki yaptıklarınıda hatırlayınca hak verdim hepinize.ya o kadar komik şeyler yapıyo ki bazen.kocaman evli barklı kadına yakıştıramıyosun

Hayatında 36 beden kıyafete sahip olamamış kadın safsatası gibi geldi bana arkadaşının incileri...

kadın kadının kurdu işte .nerde 3-4 kadın toplanır içlerinden biri böle işte .nedense kendi cinsimize karşı bir kıskançlık besliyoruz her zaman .bu her yerde var inan bana .farz edelim senin vücudun güzel değil yinede böyle birşey denir mi yani .yazık ben üzülüyorum bu kadınlara kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilmiyorlar .salla gitsin sen kendini biliyorsun mesafe koy bu insanlarla arana her şey beklenir bunlardan .

aman canım salla gitsin ona bakarsan bende 160 54 kiloyum ama aç karnına lafı yapıştıramadınmı canım sen hiç aynaya bakmıyosun galiba demedinmiseni kısaknmıştır o belkide buyuk bi gaf yapmıştır.ama kimseye kendini ezdirme tatlım insanın içi güzel olsun gerisi yalannnn

Bal şimdi bu arkadaşı ben de kıskandım:)Ben de buna benzer bir konu açmıştım ,hem de daha vahim bir durumda.Çok ihtiyacım vardı öneri duymaya..2-3 yorum almıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…