- 20 Nisan 2025
- 179
- 87
- 13
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
Sizin evde canınız sıkılıyor olabilir,ama onlar finaller ,bütler derken başlarını kaşıyacak zaman bulamıyorlar.Hayat yolunuz ,gayeniz,amaçlarınız artık aynı değil herkes başka pencereden bakıyor.Siz kendinize size göre bir arkadaş bulun......liseden bir grubum vardı 4 yıl oldu mezun olalı 4 kişiydik biri tamamen sildi üçümüz arada bir görüşüyorduk şimdi ise uzun bir süredir görüşmüyoruz ben mesaj atmadığım sürece ikiside atmaz ramazanda ve 1 ay önce buluşalım dedim her ikisinde de aynı kişi iptal etti öbüründen hiç ses çıkmıyor benimde evde canım sıkılıyor ben evliyim hamileyim onlar okuyor sizce kimde sorun var her seferinde mesaj arayıp soruyorum kopmak da istemiyorum
Yaşanmış bitmiş bir arkadaşlık. Teşekkür edip yolları ayırmak gerekiyor.liseden bir grubum vardı 4 yıl oldu mezun olalı 4 kişiydik biri tamamen sildi üçümüz arada bir görüşüyorduk şimdi ise uzun bir süredir görüşmüyoruz ben mesaj atmadığım sürece ikiside atmaz ramazanda ve 1 ay önce buluşalım dedim her ikisinde de aynı kişi iptal etti öbüründen hiç ses çıkmıyor benimde evde canım sıkılıyor ben evliyim hamileyim onlar okuyor sizce kimde sorun var her seferinde mesaj arayıp soruyorum kopmak da istemiyorum
Demek istediğim aynen buydu. Bizim de 3 kız çok yakın bir arkadaş grubumuz vardı üniversitede. Biri 5. sınıfta evlendi ve mezun olduktan sonra çalışmadı. Biz işe girdik, yükseğe başladık o peşpeşe 2 çocuk doğurdu. Buluşalım desek hamileyim dedi, bebek dedi (haklı bir şey diyemem) biz de bir süre sonra diğer arkadaşımla devam ettik görüşmeye. Çünkü dediğiniz gibi biz onu anlayamayız o da bizi.Benimde vardı liseden sonra evlenip çocuk doğuran arkadaşım. Ben okumayı o bu yolu seçmişti. Bi kaç sene sonra koptuk. O benim okul hayatımı bende onun çocuklu hayatını anlamıyordum çünkü. Doğal olanda buydu aslında. Şimdi yılda 1falan konuşuruz. Herkesin hayat gayesi farklı oluyor maalesef.
Yolları ayırmak istemiyorum biriyle anaokulundan beri tanışıyorum öbürleriyle lisede tanıştımYaşanmış bitmiş bir arkadaşlık. Teşekkür edip yolları ayırmak gerekiyor.
Ama işte onlar istiyor demek ki bu yönden de bakın biraz her arkadaşlık mezara kadar devam edecek diye bi kaide yok kiYolları ayırmak istemiyorum biriyle anaokulundan beri tanışıyorum öbürleriyle lisede tanıştım
Yol ayırmaya küslüğe gerek yok, ama görüşmeleriniz çok seyrek olacak bunu kabullenin. Bi dönem yine sıklaşır zaten.Yolları ayırmak istemiyorum biriyle anaokulundan beri tanışıyorum öbürleriyle lisede tanıştım
Sizin isteyip istememenizin önemi yok ki belli noktadan sonra. Onlar sizden kopmuşlar zaten farkında değil misiniz? Bitmiş ilişkiyi zorlamak sonunda sizi üzer sadece.Yolları ayırmak istemiyorum biriyle anaokulundan beri tanışıyorum öbürleriyle lisede tanıştım
Onlarla konuştunuz mu bu durumu? Yani aramız açıldı gibi hissediyorum eskisi gibi sık görüşüp konuşamıyoruz ama siz benim için değerlisiniz gibisinden?Yolları ayırmak istemiyorum biriyle anaokulundan beri tanışıyorum öbürleriyle lisede tanıştım
Ama onlar ayırmak istiyor demekki. Evlilikle çocukla ilgili şeyler dinlemek istemiyorlar demekki. Her arkadaşlık ömürlük olucak diye bir şart yok. Üstlerine daha fazla gitmeyğn görüşmek isteseler zaten kendileri görüşme teklif ederlerdi.Yolları ayırmak istemiyorum biriyle anaokulundan beri tanışıyorum öbürleriyle lisede tanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?