Arkadaşlarımla aramızdaki sorunlar

liseden bir grubum vardı 4 yıl oldu mezun olalı 4 kişiydik biri tamamen sildi üçümüz arada bir görüşüyorduk şimdi ise uzun bir süredir görüşmüyoruz ben mesaj atmadığım sürece ikiside atmaz ramazanda ve 1 ay önce buluşalım dedim her ikisinde de aynı kişi iptal etti öbüründen hiç ses çıkmıyor benimde evde canım sıkılıyor ben evliyim hamileyim onlar okuyor sizce kimde sorun var her seferinde mesaj arayıp soruyorum kopmak da istemiyorum
onların artık yeni arkadaşları var ,sen de yeni arkadaşlık edin.

sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mı? Tahirle Zühre meselesine dönmeden yeni arkadaşlar edinin herkesin vizyonu kendine dsdsfd ay uykum geldi

Bir araya gelseniz ne konuşacaksınız? Nereye kadar lise anılarını konuşabilirsiniz? Onların yepyeni bir çevresi var, siz koşturarak evlenmeyi seçmişsiniz. Sizi yüksek ihtimalle kendilerinden aşağıda görüyorlar. Kendi aralarında görüşüyor bile olabilirler.
Katılmıyorum, neden aşağıda görsünler. İnsanlar vakit bulamıyor olabilir, çevreleri zevkleri ilgi alanları değişmiş olabilir. Bir sürü neden var yani.

Gerçek arkadaşlık olunca ne evlilik ne yeni iş taşınma bile koparamaz belki sadece uzaklaşırsın. Bence biraz kendi hallerine bırakın. Lise arkadaşlığı kolay bitmez zaten. Ama bitmesi gerekiyorsa bitsin canım sıkılıyor diye itiraf ediyorsunuz zaten oyüzden yeni arkadaşlıklar edinin.

Yolu farklı olan insanın çevresi de farklı olur. Muhtemelen diğer 3 kişi aynı tarz insanlar,üniversiteye girmişler,bambaşka kapılar açılmış önlerinde,yepyeni bir çevreye girmişler. Sizinle görüşmek istemeyebilirler. Siz de konu komşudan kendinize yakın olanlar ile bir çevre oluşturun bence,daha mutlu ve uyumlu olursunuz. Zaten siz de onları çok sevdiğinizden değil hamileyken canınız sıkılıyor diye arıyormuşsunuz. Bebeğiniz doğunca sıkılacak fırsatınız olmayacak.

Bir araya gelseniz ne konuşacaksınız? Nereye kadar lise anılarını konuşabilirsiniz? Onların yepyeni bir çevresi var, siz koşturarak evlenmeyi seçmişsiniz. Sizi yüksek ihtimalle kendilerinden aşağıda görüyorlar. Kendi aralarında görüşüyor bile olabilirler.
Koşturarak evlendiğimi nerden çıkardınız?

Back
X