Arkadaşların bana dediği

Sanırım gruptakiler de aynı hesap ama siz yine elle tutulur bir bahaneniz var hakkınız da varmış şahsen
Ama sırf biri çok çalıştı ekibi geride bıraktı diye bu kadar kinlenmek bilemiyorum

teskkr ederm. insanların unuttuğu temel husus sevgide özgür saygıda mecburuz sevmeyebilirler ama saygısızlık haddini aşmak olmuş.

Bu tarz durumlarda kimseyi takma arkadaşlığa devam et, o 10 kişilik grupla da takılmaya devam et; birbirlerine birbirlerinin konusunu açma derdim normalde ama benzer durumda ve yine hırsından dolayı sevilmeyen birine böyle yaptım; sonrasında herkesin neden sevmediğini yaşayarak öğrendim..

Siz abartıyotsunuz.

Evet entrika çevirdiğini söylediler zamanında
Ama ben hiç denk gelmedim buna
Kazığı ne zaman yiyeceksiniz diye bekliyorlar belli ki. Bu kadar insan size bir şey diyorlarsa dikkate alın. Babası konusunda abarttığını ya da yalan söylediğini düşünmüşlerdir, bi ihtimal.

Kazığı ne zaman yiyeceksiniz diye bekliyorlar belli ki. Bu kadar insan size bir şey diyorlarsa dikkate alın. Babası konusunda abarttığını ya da yalan söylediğini düşünmüşlerdir, bi ihtimal.
Evet aslında bunu da ima ettiler
Hani ondan herşey beklenir Duygu sömürüsü yaptığını söylediler ama kendi gözümle de gördüm çok geçmeden de vefat etti babasi.

anladığım kadarıyla kız hırslı ve başarılı işin en iyisi,en iyisi olduğu için çekemiyorlar

Benzer bir olay başıma geldi. Yıllar önce bir firmada çalıştım. Birini hiç sevmiyorlar hep dışlıyorlardı. Neden sevilmiyor diye sormuştum. İnsanlar elle tutulur bir şey demediler. (hani bir şey yapar da millet cephe alır, daha somut bir şeyden kastediyorum). Sonra o adamı tanıyınca aslında ne kadar iyibiri olduğunu fark ettim. O insanlar kötüymüş...
Acaba o arkadaş grubunuzda bir sıkıntı olabilir mi? Babası hakkında söylemleri de hiç hoş değil bence.

anladığım kadarıyla kız hırslı ve başarılı işin en iyisi,en iyisi olduğu için çekemiyorlar
Evet çok hırslı işine odaklı
Beni yıllar önce uyardılar şöyle böyle dikkat et diye
Arkandan iş çevir gibisinden aslında olayı daha ilk günden anladim ve kızla o gündür konuşuyoruz

Evet bana da aynısını söylediler
Dikkat et arkandan iş çevirir gibisinden
Ben sadece ortamı izledim dikkat ettim ve yukarıda da dedim o gün anladım olayı

Aralarında ne geçerse geçsin en kötü '' geçmiş olsun Allah şifa versin '' demeleri gerekirdi bence. Benim düşmanlık yaşadığım kişi bile olsa ailesi için hiçbir zaman kötü düşüncem olmaz. Kalpleri kötü işte. Ona üzüleceğine şuna üzül ayrımı saçma zaten. Hepsi birbirinden kötü hissettirecek olaylar. Bu hayatta anne babandan başka kimsenin olmaması üstüne çaresizce hastalıklarına şahit olmak çok acı verici gerçekten. Bırakıp gidemezsin yanlarında olsan o hallerine şahit oldukça kahrolursun. Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…