Arkadaşların bana dediği

Herkes kendi yaşadığını bilir. Benim de eski yöneticilerimden biri bana her türlü mobbingi yaptı tam bi pislikti. O kadar çok haksızlığa uğrayıp ağladım ki sağlığım bozuldu o varken. Şimdi ölse göbek atarım yani o kadar aşağılık bi yaratık bence. Bu beni kötü mü yapıyo yoo hayır gerçekten de ona üzüleceğime küresel ısınmaya falan üzülürüm daha iyi.
Sanırım gruptakiler de aynı hesap ama siz yine elle tutulur bir bahaneniz var hakkınız da varmış şahsen
Ama sırf biri çok çalıştı ekibi geride bıraktı diye bu kadar kinlenmek bilemiyorum

Çok güzel özetlediniz
Yukarı da ki bir üye de tam tersi düşünceye sahip olmasa da o da çok güzel özetledi.insan geri de kalanlara üzülüyor bu hayatı yaşayıp görmüş geçirmiş torun tombalak sahibi biri için bu dünyadan kurtuldu denir ama sanırım ne kadar araları kötü olsada ki sadece iş gereği
Bı geçmiş olsun en azından denmeliydi
teskkr ederm. insanların unuttuğu temel husus sevgide özgür saygıda mecburuz sevmeyebilirler ama saygısızlık haddini aşmak olmuş.

Bu tarz durumlarda kimseyi takma arkadaşlığa devam et, o 10 kişilik grupla da takılmaya devam et; birbirlerine birbirlerinin konusunu açma derdim normalde ama benzer durumda ve yine hırsından dolayı sevilmeyen birine böyle yaptım; sonrasında herkesin neden sevmediğini yaşayarak öğrendim..

Merhaba
Hemen konuya geçmek istiyorum
10 kişilik bir arkadaş grubumuz var.
Bu gruba dahil olmayan grubun da konuşmak istemediği,benim de gayet samimi konuştuğum biri var.
Bu kişi ile uzun yıllardır konuşuyorum herhangi bir yanlışını görmedim açıkçası ( neden böyle dedim çünkü bu gruptakiler bu kişi hakkında çok olumsuz düşünceye sahipler onunla çalışmak bile istemezler vs ama ben kendisi ile de çalıştım kendi hâlinde bakıma muhtac babasına bakan,hiç bir şekilde para harcamayan biriktirmeye çalışan biri vs )
Gecen gün bu arkadaşla konuştuğumda babasının iyice kötüleştigini,kendisini tanımadığını, doktorların da pek ümitli konuşmadıklarinı söyledi.ben çok üzüldüm bu duruma ve ne de olsa eskiden çalıştıkları için söylemem gerekir diye düşündüm
.gruba bunu söyledim fakat aldığım cevaplar sok ediciydi
İşte konuşmalar su sekildeydi
Kedimedi sen kendine üzül,
Babası gelmiş 80 yaşına artık miadi dolmuş yaşlı adam,
Buna üzülecegine kanser hastalarına ve çocuklara üzül dediler
Aslında böyle konuşma yapacak fıtratta insanlar da değiller.
Ya da bilmiyrum ben mi abartıyorum acaba?
Siz abartıyotsunuz.

Evet entrika çevirdiğini söylediler zamanında
Ama ben hiç denk gelmedim buna
Kazığı ne zaman yiyeceksiniz diye bekliyorlar belli ki. Bu kadar insan size bir şey diyorlarsa dikkate alın. Babası konusunda abarttığını ya da yalan söylediğini düşünmüşlerdir, bi ihtimal.

Kazığı ne zaman yiyeceksiniz diye bekliyorlar belli ki. Bu kadar insan size bir şey diyorlarsa dikkate alın. Babası konusunda abarttığını ya da yalan söylediğini düşünmüşlerdir, bi ihtimal.
Evet aslında bunu da ima ettiler
Hani ondan herşey beklenir Duygu sömürüsü yaptığını söylediler ama kendi gözümle de gördüm çok geçmeden de vefat etti babasi.

Şöyle aslında çok detay vermek istemiyorum ama
Çalıştığım birim de namı olan biri hırslı biri işinde gücünde ama bu hırs
Bu bahsettiğim gruptakileri de etkiledi zamanında
Kısacası bu umarım anlatabilmisimdir
anladığım kadarıyla kız hırslı ve başarılı işin en iyisi,en iyisi olduğu için çekemiyorlar

Benzer bir olay başıma geldi. Yıllar önce bir firmada çalıştım. Birini hiç sevmiyorlar hep dışlıyorlardı. Neden sevilmiyor diye sormuştum. İnsanlar elle tutulur bir şey demediler. (hani bir şey yapar da millet cephe alır, daha somut bir şeyden kastediyorum). Sonra o adamı tanıyınca aslında ne kadar iyibiri olduğunu fark ettim. O insanlar kötüymüş...
Acaba o arkadaş grubunuzda bir sıkıntı olabilir mi? Babası hakkında söylemleri de hiç hoş değil bence.

anladığım kadarıyla kız hırslı ve başarılı işin en iyisi,en iyisi olduğu için çekemiyorlar
Evet çok hırslı işine odaklı
Beni yıllar önce uyardılar şöyle böyle dikkat et diye
Arkandan iş çevir gibisinden aslında olayı daha ilk günden anladim ve kızla o gündür konuşuyoruz

Benzer bir olay başıma geldi. Yıllar önce bir firmada çalıştım. Birini hiç sevmiyorlar hep dışlıyorlardı. Neden sevilmiyor diye sormuştum. İnsanlar elle tutulur bir şey demediler. (hani bir şey yapar da millet cephe alır, daha somut bir şeyden kastediyorum). Sonra o adamı tanıyınca aslında ne kadar iyibiri olduğunu fark ettim. O insanlar kötüymüş...
Acaba o arkadaş grubunuzda bir sıkıntı olabilir mi? Babası hakkında söylemleri de hiç hoş değil bence.
Evet bana da aynısını söylediler
Dikkat et arkandan iş çevirir gibisinden
Ben sadece ortamı izledim dikkat ettim ve yukarıda da dedim o gün anladım olayı

Aralarında ne geçerse geçsin en kötü '' geçmiş olsun Allah şifa versin '' demeleri gerekirdi bence. Benim düşmanlık yaşadığım kişi bile olsa ailesi için hiçbir zaman kötü düşüncem olmaz. Kalpleri kötü işte. Ona üzüleceğine şuna üzül ayrımı saçma zaten. Hepsi birbirinden kötü hissettirecek olaylar. Bu hayatta anne babandan başka kimsenin olmaması üstüne çaresizce hastalıklarına şahit olmak çok acı verici gerçekten. Bırakıp gidemezsin yanlarında olsan o hallerine şahit oldukça kahrolursun. Allah yardımcısı olsun.

Back
X