Arkadaşların bana dediği

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.157
330
123
Merhaba
Hemen konuya geçmek istiyorum
10 kişilik bir arkadaş grubumuz var.
Bu gruba dahil olmayan grubun da konuşmak istemediği,benim de gayet samimi konuştuğum biri var.
Bu kişi ile uzun yıllardır konuşuyorum herhangi bir yanlışını görmedim açıkçası ( neden böyle dedim çünkü bu gruptakiler bu kişi hakkında çok olumsuz düşünceye sahipler onunla çalışmak bile istemezler vs ama ben kendisi ile de çalıştım kendi hâlinde bakıma muhtac babasına bakan,hiç bir şekilde para harcamayan biriktirmeye çalışan biri vs )
Gecen gün bu arkadaşla konuştuğumda babasının iyice kötüleştigini,kendisini tanımadığını, doktorların da pek ümitli konuşmadıklarinı söyledi.ben çok üzüldüm bu duruma ve ne de olsa eskiden çalıştıkları için söylemem gerekir diye düşündüm
.gruba bunu söyledim fakat aldığım cevaplar sok ediciydi
İşte konuşmalar su sekildeydi
Kedimedi sen kendine üzül,
Babası gelmiş 80 yaşına artık miadi dolmuş yaşlı adam,
Buna üzülecegine kanser hastalarına ve çocuklara üzül dediler
Aslında böyle konuşma yapacak fıtratta insanlar da değiller.
Ya da bilmiyrum ben mi abartıyorum acaba?

bu kadar kin duyacak ne gördükler acaba ? hiç sormadın mı derdiniz ne diye. Hem öyle konuscak insanlar değil diyorsunuz birde 8 9kişi birden tek bir insana kinliyse mantıklı bi sebebi olmalı (söyledigi lafları onaylamıyorum ama merak ettigim o kdr gaddar yorum yapacak kadar ne oldu? )

Allah şifa versin yaş hakkında düşünceleri tabi ki yanlış fakat.... 1 değil 3 değil 5 değil 10 kişi de neden aynı fikirde ona takıldım

Merhaba
Hemen konuya geçmek istiyorum
10 kişilik bir arkadaş grubumuz var.
Bu gruba dahil olmayan grubun da konuşmak istemediği,benim de gayet samimi konuştuğum biri var.
Bu kişi ile uzun yıllardır konuşuyorum herhangi bir yanlışını görmedim açıkçası ( neden böyle dedim çünkü bu gruptakiler bu kişi hakkında çok olumsuz düşünceye sahipler onunla çalışmak bile istemezler vs ama ben kendisi ile de çalıştım kendi hâlinde bakıma muhtac babasına bakan,hiç bir şekilde para harcamayan biriktirmeye çalışan biri vs )
Gecen gün bu arkadaşla konuştuğumda babasının iyice kötüleştigini,kendisini tanımadığını, doktorların da pek ümitli konuşmadıklarinı söyledi.ben çok üzüldüm bu duruma ve ne de olsa eskiden çalıştıkları için söylemem gerekir diye düşündüm
.gruba bunu söyledim fakat aldığım cevaplar sok ediciydi
İşte konuşmalar su sekildeydi
Kedimedi sen kendine üzül,
Babası gelmiş 80 yaşına artık miadi dolmuş yaşlı adam,
Buna üzülecegine kanser hastalarına ve çocuklara üzül dediler
Aslında böyle konuşma yapacak fıtratta insanlar da değiller.
Ya da bilmiyrum ben mi abartıyorum acaba?
Neyi abarttığını anlamadım. 10 kişi sevmiyorsa sevilecek bir tip değil muhtemelen. Çok da yanlış konuşmamışlar bence, ben de derdim aman sanane boşver ille üzülecek bir şey arıyosan kanser hastası çocuklara üzül derdim yani. Sevilen bir adam değil zaten kimsenin umrunda değil belli ki

bu kadar kin duyacak ne gördükler acaba ? hiç sormadın mı derdiniz ne diye. Hem öyle konuscak insanlar değil diyorsunuz birde 8 9kişi birden tek bir insana kinliyse mantıklı bi sebebi olmalı (söyledigi lafları onaylamıyorum ama merak ettigim o kdr gaddar yorum yapacak kadar ne oldu? )
Şöyle aslında çok detay vermek istemiyorum ama
Çalıştığım birim de namı olan biri hırslı biri işinde gücünde ama bu hırs
Bu bahsettiğim gruptakileri de etkiledi zamanında
Kısacası bu umarım anlatabilmisimdir

Şöyle aslında çok detay vermek istemiyorum ama
Çalıştığım birim de namı olan biri hırslı biri işinde gücünde ama bu hırs
Bu bahsettiğim gruptakileri de etkiledi zamanında
Kısacası bu umarım anlatabilmisimdir
Sebep sadece bu gelmedi ama neyse ha gerçekten sadece buysa 10 kişinin birden kafası aynı çalışıyor demekki o da garip

Ne açıdan isim nam bu ama. Yani siz iki taraf için de iyi diyorsunuz tamam ama bi taraf bi şekilde 10 kadar kişinin nefretini kazanmış diğer taraf da hasta biri için merhametsiz konuşuyor
Çalıştım birim de hırsı ile ünlüdür o şekilde söyleyim

Çalıştım birim de hırsı ile ünlüdür o şekilde söyleyim
Hırs var hırs var. Hırslı olur sadece işine odaklanır ona kimsenin lafı olamaz zaten ama bir de hırs uğruna entrika çevirir birilerinin ayağına taş koyar o zaman da bu onu iyi biri yapmaz

Neyi abarttığını anlamadım. 10 kişi sevmiyorsa sevilecek bir tip değil muhtemelen. Çok da yanlış konuşmamışlar bence, ben de derdim aman sanane boşver ille üzülecek bir şey arıyosan kanser hastası çocuklara üzül derdim yani. Sevilen bir adam değil zaten kimsenin umrunda değil belli ki
Evet tam da bu şekil söylediler aslında bosvermemi üzülmem gereken daha başka.seyler olduğunu söylediler.
Evet sevilmeyen biri

Hırs var hırs var. Hırslı olur sadece işine odaklanır ona kimsenin lafı olamaz zaten ama bir de hırs uğruna entrika çevirir birilerinin ayağına taş koyar o zaman da bu onu iyi biri yapmaz
Evet entrika çevirdiğini söylediler zamanında
Ama ben hiç denk gelmedim buna

Back
X