Arkadaslarin birbirine anlatmasi normal mi

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
kizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?

Evet yorumlardan da anlasiliyorki degisken bi durum kisinin dusuncesine gore ama siz hic denk gelmediniz mi yani bu gibi durumlarda insan ne cevap verecegini de bilemiyor

Evet yorumlardan da anlasiliyorki degisken bi durum kisinin dusuncesine gore ama siz hic denk gelmediniz mi yani bu gibi durumlarda insan ne cevap verecegini de bilemiyor
Benim bu konuları konuştuğum dostlarım var ama ben hiçbir zaman karşımdakine tam güvenmeden böyle konuları açmam. O kişi bana açarsa da üstünkörü geçiştiririm. Sohbetinden rahatsız oluyorsam konunun gidişatına bir şekilde engel olurum yani.

Anladım yani insan boyle seyleride guvendigi kisilerle paylasma geregi duyabilir.Bazi arkadaslarim gunde bile bu tarz muhabbetler gecirebiliyor.Anlamadigim bazilarida hava atar gibi anlatabiliyor.

Bazıları guvenirsem falan filan yazmışda böyle bir seyin oluru varmı Allah aşkına???
Bir defa bu sadece senin meselen degilki gidip baskasina açıyorsun. Bu iki kisinin ozeli ve illa anlatacaksanda once o mahremin diger sahibinden izin alacaksin.
Kaldiki senin mahremini esin gidip dostum diye baskasina anlatsa kabul edermisin? Bu durumda nasil hissederdin?
Bu kisiye gore degisen bisey degil. boyle seyler anlatilmamali. Anlatanda hata yapiyordur, net. Elbette buyuk bir sorun olur akil danisirsin orasi ayri ama mahrem sey iki kisinin ozelidir ve arkadas ortamina bunu konu eden net karaktersizdir!

Anladım yani insan boyle seyleride guvendigi kisilerle paylasma geregi duyabilir.Bazi arkadaslarim gunde bile bu tarz muhabbetler gecirebiliyor.Anlamadigim bazilarida hava atar gibi anlatabiliyor.
Elbette. Mesela biz 8 kişilik evli bir arkadaş grubuyuz. Önceleri asla böyle şeyler konuşmazdık. Sonra bana çocuk yap baskısı uyguladılar tatlı tatlı. Ben de önceainde vajinismus olduğumu anlattım derken konu bir anda hepimizin cinsel hayatına geldi. Sorun yaşayıp çözeni nasıl başardığını anlattı, hiç sorun yaşamayanı nasıl bi hayatı olduğundan bahsetti vs derken biz hergün bu konulardan konuşur olduk bir nevi birbirimizin psikoloğu olduk diyebiliriz. Hava atma olayını bilemeyeceğim ama insanlar hayatlarında çok güzel giden bir şwyi nazar değer diye anlatmaktan çekinir genelde. O yüzden o hava atanların ya iyi bir cinsel hayatları yok ya da geeçekten çok iyi olduğu içşn diğer kişilere gösteriş yapma ihtiyacı duymuşlar.

Ben kadinlarin erkeklere oranla daha cok anlattigini dusunuyorum evlilikte.Erkek namusu bilir anlatmaz.

Ben bir sakınca görmüyorum karşıdaki kişi güvenilir olduğu sürece. Bu kişiden kişiye değişebilecek bir konu.
Peki anlatirken bu mahremin diger sahibindende izin alıyorsunuz değilmi? Zira bu sadece size ait bir konu yada durum değil. Belki mahremin diğer sahibi anlatmanizi istemeyecek bu durum sizce sorun degilmi?
Ve ayni sekilde erkek tarafida guvendigi bir dostuna anlatsa sizin icin bir problem olmamalı cunku sizde aynisini ona yapiyorsunuz?

İsterse en yakınınız olsun isterse en güvendiğiniz arkadaşınız olsun namahrem konularını konuşmamanız daha iyi benim şahsi fikrim sonuçta eşinle senin aranda özel bir an sadece size özel kalınmalı

Kesinlike bu tip konuşmaları sevmem başkalarının anlatmasinida istemem. Ancak bazen özel bi problemim olursa onuda sadece yengeme(abimin eşi) ona sorarim. Kendi kardeşlerimle bile konuşamam.

Eşimle ilgili değil, benimle ilgili bir durumsa ve çok yakın arkadaşımsa konuşabilirim. Probleme çözüm bulma amaçlı...

Ya da burada konu açabilirim, kimse kimseyi tanımıyor sonuçta.

Onun haricinde sohbet amaçlı konuşulacak bir konu değil.

Nasıl bir sohbet konusu oluyor bu ..
Şöyle mi ?
Bizim ki 1 saat sürüyor sizin ki kaç dk

gibi mi

Bence hiç hoş değil .
Çok samımı arkadaşım dahı olsa konuşamam utanırım .
Benım özelimse eşimin de özeli

Son düzenleme:
Bence hiç gerek yok yani herkesin özeli kendine ben niye konuşayım eşimi ya da alt komşum kocasıyla nasıl beraber oldu çok saçma ve bomboş muhabbetler. Siz normal siniz de diğerleri için aynı şeyi söyleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…