Benim bu konuları konuştuğum dostlarım var ama ben hiçbir zaman karşımdakine tam güvenmeden böyle konuları açmam. O kişi bana açarsa da üstünkörü geçiştiririm. Sohbetinden rahatsız oluyorsam konunun gidişatına bir şekilde engel olurum yani.Evet yorumlardan da anlasiliyorki degisken bi durum kisinin dusuncesine gore ama siz hic denk gelmediniz mi yani bu gibi durumlarda insan ne cevap verecegini de bilemiyor
Anladım yani insan boyle seyleride guvendigi kisilerle paylasma geregi duyabilir.Bazi arkadaslarim gunde bile bu tarz muhabbetler gecirebiliyor.Anlamadigim bazilarida hava atar gibi anlatabiliyor.Benim bu konuları konuştuğum dostlarım var ama ben hiçbir zaman karşımdakine tam güvenmeden böyle konuları açmam. O kişi bana açarsa da üstünkörü geçiştiririm. Sohbetinden rahatsız oluyorsam konunun gidişatına bir şekilde engel olurum yani.
Elbette. Mesela biz 8 kişilik evli bir arkadaş grubuyuz. Önceleri asla böyle şeyler konuşmazdık. Sonra bana çocuk yap baskısı uyguladılar tatlı tatlı. Ben de önceainde vajinismus olduğumu anlattım derken konu bir anda hepimizin cinsel hayatına geldi. Sorun yaşayıp çözeni nasıl başardığını anlattı, hiç sorun yaşamayanı nasıl bi hayatı olduğundan bahsetti vs derken biz hergün bu konulardan konuşur olduk bir nevi birbirimizin psikoloğu olduk diyebiliriz. Hava atma olayını bilemeyeceğim ama insanlar hayatlarında çok güzel giden bir şwyi nazar değer diye anlatmaktan çekinir genelde. O yüzden o hava atanların ya iyi bir cinsel hayatları yok ya da geeçekten çok iyi olduğu içşn diğer kişilere gösteriş yapma ihtiyacı duymuşlar.Anladım yani insan boyle seyleride guvendigi kisilerle paylasma geregi duyabilir.Bazi arkadaslarim gunde bile bu tarz muhabbetler gecirebiliyor.Anlamadigim bazilarida hava atar gibi anlatabiliyor.
Peki anlatirken bu mahremin diger sahibindende izin alıyorsunuz değilmi? Zira bu sadece size ait bir konu yada durum değil. Belki mahremin diğer sahibi anlatmanizi istemeyecek bu durum sizce sorun degilmi?Ben bir sakınca görmüyorum karşıdaki kişi güvenilir olduğu sürece. Bu kişiden kişiye değişebilecek bir konu.
Bence hiç gerek yok yani herkesin özeli kendine ben niye konuşayım eşimi ya da alt komşum kocasıyla nasıl beraber oldu çok saçma ve bomboş muhabbetler. Siz normal siniz de diğerleri için aynı şeyi söyleyemem.kizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?