Arkadaslarin birbirine anlatmasi normal mi

Cengiz beni zorladi muhabbetine gercekten gerek yok
Ha soyle olur, sorunlariniz vardir terapiye gidiyorunuzdur misal onun konusu gecer konusulur. Ya da bebek icin tedavi goruyorsunuzdur anlatilir normal sekilde. Ama boyle fantezi boyutu ayip ya o kadar da degil

Yakin arkadasimsa konusurum.
Cinsel hayattan bahsetmek bana gore buyukbi taboo degil. Cok fazla ayrinti vermemek disinda tabii

anlatma gereği duymam galiba. sorun yaşıyorsanızda internetten bakın veya uzmana danışın.

ısrar eden insanlardan zaten hoşlanmam bide mesela arkadaşların bebek için ısrarları fln saçma.

sizinkide gereksiz muhabbet olmuş konu sahibi

Dinlemekten nefret ettiğim konular. Bir de anlatırken 'sen bekarsın taktik öğren' demeleri yok mu.:KK47:

anlatılmaz.... o anlatan arkadaşlarının eşlerinin de arkadaşları vardır herhalde, onlarda aynı şeyi yapsa o kadınlar ne hissederdi acaba?

Ayni şeyi kocalari yapsa kiyameti koparirlar kendileri yapınca neyse :issiz:
Bence hic farki yok.

Cengiz beni zorladi muhabbetine gercekten gerek yok
Ha soyle olur, sorunlariniz vardir terapiye gidiyorunuzdur misal onun konusu gecer konusulur. Ya da bebek icin tedavi goruyorsunuzdur anlatilir normal sekilde. Ama boyle fantezi boyutu ayip ya o kadar da degil
Benim bir arkadaş hiç çekinmez ortamlarda pozisyonuna kadar anlatır, fantezi deyince aklıma geldi :silah:

Esimin degil benim cinsel bir problemim varsa .cok yakin dostuma danismak amaciyla anlatabilirim belki.

Esimin sorunundan bahsetmem asla.

Onun haricinde sohbet amaciyla konusulacak seyler degil.

Büyük edepsizlik. Ulu orta partnerinin cinsel performansından bahseden insana saygı duymam imkansız. Heleki bu anlatan erkekse daha fena

Anlatılmaz tabi. En sevmediğim muhabbet türü,başka konuşacak şeyi yok heralde tek derdi o olmuş derdim ben.

ben anlatan çok duydum çok yakın arkadaş ise anlatılıyor
ama bir iki yıllık tanıdığına duymadım

prezervatifin yırtıldığından tut, çocuk yapma pozisyonlarına kadar duydu bu kulaklar

bence de özel asla anlatmam

Her arkadaşa değil çok yakın bulduğuma bazen geyik amaçlı bazen de kafamda soru işareti varsa paylaşırım. Öyle de her detayına kadar değil.
Ama kalkıp da abla, anne, kv, elti gibi kişilere anlatmam.

Kadın muhabbetine malzeme etmek işin değil işin içinden çıkamadığım şeyler olursa en yakın iki arkadaşıma anlatırım. O da çay muhabbetinde kahkaha eşliğinde değil. Telefonda ve ciddi bir konuşmada olur bu. Sizin bahsettiğiniz kadarı fazla.

Back
X