Arkadaslarin birbirine anlatmasi normal mi

Bence anlatılır kızlar arasında bu tür konusmalar olur güvenildiği sürece tabi

Bence anlatılır kızlar arasında bu tür konusmalar olur güvenildiği sürece tabi

16 yıllık arkadaşımla ilk cinsel deneyimler zamanında konuşurduk. keşfediyoruz sonuçta kendimizi, karşı cinsi değişik geliyordu. normal mi diye soruyorduk bazı şeyleri. aradan kaç sevgili geçti, evlendik, çocuk sahibi olduk artık konuşmuyoruz tabii. bir sorun falan olursa danışırız birbirimize çekinmeyiz ama çok şükür ihtiyaç duymadık. konuşmak isteyen konuşur, istemeyen konuşmaz. çok kesin bir cevabı yok gibi geliyor bana.

Samimi bir arkadaşınızın sorunu vardır, gelir size dert olarak bunu paylaşır, siz de üzeri kapalı örneklendirerek anlatabilirsiniz. Yani benim en fazla bunu yapmışlığım vardır. "Ay bu gece birlikte oluruz herhalde, en çok da şu pozisyonda seviyo biliyo musun, canım da yanıyo bazen ayarını kaçırıyo" falan fıstık bunların anlatılmasını gevşeklik olarak görürüm kusura bakmayın, çağırsın adamını birlikte anlatsınlar oldu olacak.

Ama dediğim gibi, cinsel hayatında bir problemi vardır arkadaşınızın, samimisinizdir, size akıl danışır, "Ya bu şekilde olmuyor, ben şöyledir diye biliyorum" , "Biz de benzer bir süreç yaşamıştık, bende şöyle bir etkisi olmuştu" benzeri ya da işte bazı konularda cesaretlendirme amaçlı ufak tüyolardan bahsedersiniz eşinizi açık etmeden, kendi tarafınızdan anlatırsınız bir miktar. O kadar.

Son düzenleme:
Anlatis var anlatis var. Iki tip insan gordum ben. Biri sorunu oldugu icin akil danisan, digeri"kasilarak" butun detaylari anlatan. Ikinci tipten midem bulaniyor, zorunluluktan muhattap oldugum biri vardi boyle ama hayatinin her alanindaki o bayagilik buraya da sicramis oluyor, Insanin midesini bulandiriyor boyle tipler, cunku sadece kendi ozellerini anlatmiyorlar, gelip kendileri gibi bayagi arkadaslarinin anlattigi seks hayatlarini da size anlatmaya calisiyorlar. Ben careyi "lutfen anlatma artik ne kendinin ne baskalarinin ozel hayatini " diyerek buldum,

kizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?
Asla anlatmam hiç tasvip etmediğim bir durum evin ozeli sonucta

Aslında bunlar mahrem ve anlatılmaması gereken konular. İmam nikahı kıyılırken bile sıkı sıkı nasihat etmişti bize hoca, ev işinde yaşanan herşey evde kalır diye. Ama bazı bayanlar çok hoşlanıyor bel altı konulardan. Genelde de sadece yatakta hatırlanan Kişiler oluyor bunlar.

Eger konu acildiysa ve ben o arkadasima güveniyorsam detayina girmeden söylerim "dün esim icin süslendin"diye zaten anliyor hemen

Bir sorun varsa ve danışmam gerekiyorsa anlatırım. Veya karşımdakinin bir sorunu varsa belki. Yoksa durup dururken konuşulacak bir konu değil.

kizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?
insanin mahrem konulari arkadasi da olsa anlatmasi hic uygun degil bence.. adi ustunde mahrem... insan ne diye ozelini gider arkadasina anlatir .. kii o arkadas mi bakalim ne diye anlatir kiskansin diyemi benim kocam beni boyle şoyle beceriyo diye anlatmak ...tobe yarabbi. anlattiginda zaten mahremligi kalmiyor canisi .bazi kadinkar var boyle anlatan cinsten.uzak tut yarabbim

Evet yorumlardan da anlasiliyorki degisken bi durum kisinin dusuncesine gore ama siz hic denk gelmediniz mi yani bu gibi durumlarda insan ne cevap verecegini de bilemiyor
ben olsam o sorana cevabimi su sekilde veririm...... bunlar adi ustunde mahrem konular.esimle benim aramda . ben mahremimi kesinlikle konusmayi sevmem.dediginiz anda birdaha cesaret edemezler sormaya

Gereksiz paylasim bence yani anlatmasan ne olur ki..Benim arkadaslariminda hep kocalari ister kendileri istemezmis nedense..(yani kocam beni cok arzuluyor diye havasini atiyor aklinca)

Back
X