- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır evli değilim,22 yaşındayım:)Superisi sen evli misin.
Ben seni bekar ve bir de küçük sanıyordum nedense![]()
19 gösteriyorsunHayır evli değilim,22 yaşındayım:)
Teşekkür ediyorum,sen de 18lik citir gibisin maşallah:)19 gösteriyorsun
*bu bir iltifattır*
Tamam sustum![]()
Teşekkür ediyorum,sen de 18lik citir gibisin maşallah:)![]()
Asla anlatmam hiç tasvip etmediğim bir durum evin ozeli sonuctakizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?
insanin mahrem konulari arkadasi da olsa anlatmasi hic uygun degil bence.. adi ustunde mahrem... insan ne diye ozelini gider arkadasina anlatir .. kii o arkadas mi bakalim ne diye anlatir kiskansin diyemi benim kocam beni boyle şoyle beceriyo diye anlatmak ...tobe yarabbi. anlattiginda zaten mahremligi kalmiyor canisi .bazi kadinkar var boyle anlatan cinsten.uzak tut yarabbimkizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?
kesinlikle katiliyorumİtici gelir bana anlatanlar. Özellikle şunu hiç sevmem,"cocuk için çalışmalara başladık", çok tiksinc.
ben olsam o sorana cevabimi su sekilde veririm...... bunlar adi ustunde mahrem konular.esimle benim aramda . ben mahremimi kesinlikle konusmayi sevmem.dediginiz anda birdaha cesaret edemezler sormayaEvet yorumlardan da anlasiliyorki degisken bi durum kisinin dusuncesine gore ama siz hic denk gelmediniz mi yani bu gibi durumlarda insan ne cevap verecegini de bilemiyor
Gereksiz paylasim bence yani anlatmasan ne olur ki..Benim arkadaslariminda hep kocalari ister kendileri istemezmis nedense..(yani kocam beni cok arzuluyor diye havasini atiyor aklinca)kizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?