- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya başına geldi bu bir kere.
4 kadınız ortamda, birinin doğum ziyaretindeyiz. Biri böyle ortaya kendi durumuyka ilgili bir konu attı, kimse de konuyu devam ettirmedi, bence o kişi için çok kötü bir andı. Habi konululacaksa da ilk konuyu açan aman diyim olmayın :))))
Benim tercihim, bir sorunum varsa ve doktora da tarif etmekte zorlanacağımı düşünüyorsam kk dan öneri toplayabilirim. E beni reelde de tanıyanlar var, e konuşmuş oluyorum işte. Eşimin performansından burada da bahsetmem, zira o onun özelidir.
Superisi sen evli misin.Ben en yakin arkadasimla konuşuyorum evet.
O da bana anlatir,ben de ona anlatırım.
Başkalarının bana anlatmasını istemem,baskalarina ben de asla anlatmam bahsettiğim dostum hariç.
Tek kelimeyle iğrenç! Bomboş kadınlar hayatlarında kocalarının onları bilmemne yapmasından başka övünecek bişeyleri yok herhalde töbe yarabbim! Hiç normal değil..kizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?