Arkadaslarin birbirine anlatmasi normal mi

Samimiyetim olmayan biri ile bu konu çok iğrenç.Ona ne?Ve sırf konu cinselllik olsun diye konuşulması da güzel değil.Fakat bir muhabbetin içinde mecburen geçiyorsa ya da esprli bir konu varsa ortada orada sorun yok..Samimiyetin suyunu çıkarmamak lazım.Nedir yani kime ne benim bacak aramdan.

Ya başına geldi bu bir kere.

4 kadınız ortamda, birinin doğum ziyaretindeyiz. Biri böyle ortaya kendi durumuyka ilgili bir konu attı, kimse de konuyu devam ettirmedi, bence o kişi için çok kötü bir andı. Habi konululacaksa da ilk konuyu açan aman diyim olmayın :))))

Benim tercihim, bir sorunum varsa ve doktora da tarif etmekte zorlanacağımı düşünüyorsam kk dan öneri toplayabilirim. E beni reelde de tanıyanlar var, e konuşmuş oluyorum işte. Eşimin performansından burada da bahsetmem, zira o onun özelidir.

namahrem konu konuşulmamalı şakasına belllki bikaç şey
bana da fazla açık konuşan çok ters geliyor

mesela ayyy benimki hergün istiyo pek düşkün :D
bununla övünüyorlar bide

sorun olduğunda danışmak için fikir almak için normal olup olmadığını öğrenmek için elbette arkadaşa sorulabilir ama ayy biz her gün şunu şunu yapıyoruz demek iğrenç bence

burada geçen bir üye konu açmıştı gelen yorumlar kadın sitesi olsa bile edep sınırını baya aşmıştı hele bir tanesi anladık senin kocanın ki en büyük gibi bir şey yazmıştı okurken şok oldum

Çok yakın kız arkadaşlarıma takılırım arada mesela yılbaşında kırmızı iç çamaşırı almıştım arkadaşıma giy de eniştem sevinsin dedim, ilerisine gitmem ama sağlık ilgili bisey oluyo mesela herkese soramıyosun sende de böyle mi diye, o şekilde konuşabiliyoruz

Ya başına geldi bu bir kere.

4 kadınız ortamda, birinin doğum ziyaretindeyiz. Biri böyle ortaya kendi durumuyka ilgili bir konu attı, kimse de konuyu devam ettirmedi, bence o kişi için çok kötü bir andı. Habi konululacaksa da ilk konuyu açan aman diyim olmayın :))))

Benim tercihim, bir sorunum varsa ve doktora da tarif etmekte zorlanacağımı düşünüyorsam kk dan öneri toplayabilirim. E beni reelde de tanıyanlar var, e konuşmuş oluyorum işte. Eşimin performansından burada da bahsetmem, zira o onun özelidir.

Bir whatsapp grubumuz vardı arkadaşlarla. Biri konu açsın bir kaç kişi arkasından giderdi.
Sonra dağıldık gitti azaldık. Kafamızda hatıralar kaldı. :KK48:
Allah bu konuda konu açmak zorunda bırakmasın inşallah..

Ortada bir problem varsa doğru kişiyle konuşulabilir. Eşini tanıdığım ve ailece görüştüğümüz kişilerle bu konuları konuşmayı sevmiyorum. Sonra eşini gördüğün zaman utaniyorsun.

Bu kadar özeline denk gelmedim.
Cinsel hayatları kötüyse dertleşmek adına "bu sıra özel hayatımız da kötü, ayrı yatıyoruz bir kaç gündür" gibi konuşulabiliyor çok yakınlarla.

Ben en yakin arkadasimla konuşuyorum evet.
O da bana anlatir,ben de ona anlatırım.
Başkalarının bana anlatmasını istemem,baskalarina ben de asla anlatmam bahsettiğim dostum hariç.

En gıcık olduğum şeydir. Benim de olduğum ortamda anlatıyorlar her şeylerini midem bulanıyor ınanın. Bana da soruyorlar utanmadan ben sevmiyorum böyle şeyleri konuşmayı diyip geçiyorum sonra adım geri kafalı oluyor.

Dogru degil! Real hayatta paylasmam kimseyle bu tarz seyleri..yani normal olarak konusurum ama kocamla aramda olani bilmeleri gerekmiyor.. kk da aciliom ben mubarek :)

Mümkün değil anlatamam. Cok çirkin bir sey.. yanimda birileri boyle seyler konustu mu, ya ortami terkediyorum, ya da sessiz kaliyorum..

Ben en yakin arkadasimla konuşuyorum evet.
O da bana anlatir,ben de ona anlatırım.
Başkalarının bana anlatmasını istemem,baskalarina ben de asla anlatmam bahsettiğim dostum hariç.
Superisi sen evli misin.
Ben seni bekar ve bir de küçük sanıyordum nedense :KK54:

Çok özel bir durumda danışmak ve fikir almak için değilse, oldukça banal ve seviyesiz bir yaklaşım bence...

En yakın arkadaşımla tecrübesizken bir iki şey konuşmuşluğumuz vardı.
Ama yüzeysel ve bilgi amaçlı.

Onun dışında seviyesiz gelir böyle muhabbetler.
İtici ve iğrenç.
Yanlış ve terbiyesizce.
Ayıp ve dahası günah.
Özel yaa,mahrem.
Daha sayayım mı :)))

kizlar merak ediyorum arkadaslarin az da olsa esiyle yasadigi mahrem konulara girmesi normal mi?mesela Fadime olsun bi arkadasimin ismi diyorki eskiden ben istiyordum simdi esim birlikte olmak istiyor ayla da diyor ki bi gun karnım agriyor Cengiz beni zorladi vs simdi ben mi cok tuaf buluyorum yoksa az da olsa arkadaslar birbiriyle paylsir mi?
Tek kelimeyle iğrenç! Bomboş kadınlar hayatlarında kocalarının onları bilmemne yapmasından başka övünecek bişeyleri yok herhalde töbe yarabbim! Hiç normal değil..

Back
X