Varsa yoksa arkadaslari oldu son zamanlarda. Surekli onlarla bisiklet sefasi yapiyor 6_7 saat, biz kizimla evde oturuyoruz. Sohbetlere gidip gece 1 de eve gelmeler, oglen yemegi beraber yiyelim dedigimde , ben yemek yemiyorum diyip cevap verip. Sonra arkadaslariyla pizza yerken yakalanmalar.Cok uzuldum bide diyor ki surpriz. Parka gidiyoruz 1 saat sonra eve gidelim sıkıldım diyip bizi eve yolluyor, megersem program yapmis ve ben sormasam asla soylemiyor, sonra arkadaslariyla tam 7saat boyunca arabasiyla ilgili bisiler yapmis. Onun arabasi beni ilgilendirmiyor. Biz bisi yapalim diyince hep yorgun hep uykusu var ya da isi var. Bi de balik tutmaya ayartiyor arkadaslari. Aslaaa dedim asla gidemezsin. Ve bu arkadaslari hepsi evli ve cocuklu. Esleriyle arkadasiz. Siz bu durumdan rahatsiz degilmisiniz dedigimde. Napalimm bozuluyoruz ama gidiyorlar diyolar. Esimle aramiz aylardir kotu zaten ama anliyorum ki, arkadaslariyla vakit gecirmek bizimle olmaktan daha keyif veriyor kocama, dun gece kizim oksurmekten kusmaktan bir hal oldu ve dun sabah 8 de cikti aksam 8 de geldi 5 dkda yemegini yedi ve gitti gece 1 de geldi. Msj cektim gece 11 de sohbetmi onemli cocugun mu diye. Cikip gelmedi gece 3 te uyudum kizimin basinda nobet bekledim. O ise gidip yataginda horladi hala da uyuyor. Gamsiz, sorumsuz, merhametsiz, anlayissiz, ilgisiz bir adamla evli olmak cok uzucu

((
Bu durumda ben ne yapmaliyim?