Calisiyorumm cok sukur esimden daha once memuriyete basladim. Param da var. Maddi olarak sıkıntım yok. Bugun arkama bakmadan gidebilirim. Kocamin nafakasina bile ihtiyacim yok.
Evet kocam ogrt ama iletisime benimle kapali biri. Her inadi bana. Lafa gelince ev aliriz tatile gideriz hayallerde sinir yok. Evet genciz 30 yasindayiz daha yolun basi. Dusunuyorum aylardir babasiz bir kiz cocugu nasil olur? Ilerde kizim beni suclar mi? Boyle daha mutlu mu oluruz? Sorunun cevabi netlessin istiyorum artik.
Evi neseli hale getiriyorum. Ama babamiz eline telefonu alip 5 saat futbol oynayan biri oldugu icin aktiviteye zaman kalmiyor. Film indir , kiz uyuyunca izleyelim diyorum. Tmm diyor unutuyor. Uykusu daha kiymetli cunku. Gunun o kadar yorgunluguyla haliyle ben de bitiyorum kizimla uyuyorum. Aksamlari pek sohbeti de yoktur, ancak Arkadaslarimiz gelip gider biz gideriz ortamimiz guzel o acidan.
Psikolojim o kadar kotu ki son 6 ayda 10 kg aldim. Kocam askerdeyken diyet yapiyordum. O geldi basladi sorunlar. Biraz kendime geleyim diye gecen hafta sacimi boyattim. Farketmedi, baskalari sorunca bakti yuzume , gercekten mi boyattin mi dedi.boyatmani istemiyorum dedi cikti icinden, Cunku ilgilenmez. Sormaz. Hastaydim kahvalti hazirlarmisin dedim. Kiz da uyanmisti. Kalkmadi 1 saat bekledim. Kendim yedim kizimla sofrayi kaldirdim. Tipki bugun kigibi.
Kusura bakmayin boyle yazdim ama kimseye anlatamiyorum. Kiz kardesim ailem ank, da uzulurler. Is yerinde paylasamiyorum ark.larimiz hep ortak. Icime atmaktan bas agrilarina kaldim.