Arkadaşlarının/akrabalarının hamile haberleri aldıktan sonra nasıl hissediyorsunuz?

Bende 3 senedir cocuk diye kendimi paraliyorum hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyo Allah kimseye yaşatmasın dicem ama o kadar çok bu sıkıntıyı yaşayan varki en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah Allahım hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...

Bende 3 senedir cocuk diye kendimi paraliyorum hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen olmuyo Allah kimseye yaşatmasın dicem ama o kadar çok bu sıkıntıyı yaşayan varki en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah Allahım hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...

inşallah...güçlü olmak gerek...internet sitelerinde bazı bloglarda bir sürü ümit dolu hikaye var. okumadiysaniz tavsiye ederim..

yaşamayan bilemez bu psikolojiyi...bu durumda olan hamile görünce üzülen tek biz değiliz bunu bilelim.

soranlara ben de cok sinir oluyorum. sana ne kardeşim? ben sana soruyor muyum? ayrıca bu durum utanacagim bir durum da hiç değil. bir mide rahatsizligi gibi elimde olmayan bir durum. hiç de utanmıyorum. ısrarla sormaya devam edenlere de, istedik, olmadı, tedavi oluyoruz diyorum. sorduklarına utanıyorlar bir kısmı..

bu durum bizim ayıp birşey yaptigimizi degil, ne kadar cok cocuk istedigimizi ve bu ugurda bir sürü maddi ve manevi zorluk altına girdiğimizi gösteriyor..

Aynen canım bende fazlasıyla sinir oluyorum hele bu akrabakar aaa yokmu niye sanane niye iyice bozuyor lar piskolojimizi inş isteyen herkesin olur bebişi eşimde sorun çıkmadı bende klomenle çatlama iğnesi kullanıyorum artık bu ay hüsrana uğramak istemiyorum 1 yılda çok yoruldum:(

Yaa mutlaka öylede aslında o kadar çok ornek var ama insan kendine gelince ne yazikki kabullenmek biraz zor oluyo benim ablaminda 4sene cocuğu olmadı doktor tedaviye baslicakti ablam istemedi ve 6ay sonra kendiliğinden hamile kaldı benim ailede biraz genetik anneannemin ve teyzemin 3sene sonra falan olmuş ama bekle bekle nereye kadar...

Yaa mutlaka öylede aslında o kadar çok ornek var ama insan kendine gelince ne yazikki kabullenmek biraz zor oluyo benim ablaminda 4sene cocuğu olmadı doktor tedaviye baslicakti ablam istemedi ve 6ay sonra kendiliğinden hamile kaldı benim ailede biraz genetik anneannemin ve teyzemin 3sene sonra falan olmuş ama bekle bekle nereye kadar...

gerçekten beklemek cok zor...insan kendi başına gelmez sanıyor...sabırlı olmamız lazım. ama bu da cok zor :(

Seni okuduktan sonra gerçekten çok üzüldüm ama Allah tan ümit kesilmez sen elinden geleni yapmalısın taktir Allahtan ben 3 yıllık evli yim 1 yıldır bebek istiyoruz ama henüz kısmet olmadı komşularım hamile ben den sonra ewlenen arkadaşlarım hamile:( karnı burnunda birini görünce ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah bu sewgiyi herkes e nasip etsin inş
aminnn rabbim çok büyük inşallah bizede nasip eder
yaşamayan bilemez bu psikolojiyi...bu durumda olan hamile görünce üzülen tek biz değiliz bunu bilelim.

soranlara ben de cok sinir oluyorum. sana ne kardeşim? ben sana soruyor muyum? ayrıca bu durum utanacagim bir durum da hiç değil. bir mide rahatsizligi gibi elimde olmayan bir durum. hiç de utanmıyorum. ısrarla sormaya devam edenlere de, istedik, olmadı, tedavi oluyoruz diyorum. sorduklarına utanıyorlar bir kısmı..

bu durum bizim ayıp birşey yaptigimizi degil, ne kadar cok cocuk istedigimizi ve bu ugurda bir sürü maddi ve manevi zorluk altına girdiğimizi gösteriyor..

aynen canım utanmıyorum bu da bi hastalık elde olmayan bi durum biliyorum ama herkes öyle bakmıyor sanki olanlar kendileri yaptığı için oldu rabbim verdide oldu değil. cahil cahil konuşup inanı bunaltıyorlar.'' aaa sizde tembel çıktınız bi çocuk yapamadınız. biz hemen yaptık 2. yi yapacağız siz hala durun'' bu gibi cümleler rahatsız ediyor sanki oyuncak yaptılar elleriyle biz beceremiyoruz. tabi bu onların cahilliklerinden kaynaklanıyor ama bizi de üzmüyor değil rabbim sabır versin bu sorular kesilsin inşallah

Allah çok büyük inancımız sonsuzki isyana düşmüyoruz ama neden diyede sormaktan geri kalmıyoruz birgun inşallah hamile kalırsam buna inanmam uzun sürer diye düşünüyorum ya Allah'tan bir mucize istiyorum ve yalvarıyorum ne olur bende ve benimle birlikte isteyen herkes biran önce anne olsun...

Her iki yumurtalgimda da cikolata kisti var. Haftasonun asilama oldum ama umutsuzum. Benle evlenenler anne baba oldu. Biz beklemedeyiz. Apartmanda bile bu sene 4 bebek doğdu.Simdilik onların ağlamalarını dinliyorum.

çikolata kistli kaderdaşım üzülme ben ikinci tüp bebeği deniyorum umutsuz değilim.sabır sadece:49:

düşündükçe ağlıyorum şu anda olduğu gibi. 3 yıl olacak her ay umut etmek sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok zor san ki böyle devam edecek gibi korkular kaplıyor içimi..etrafımdakilerin sorularında bunaldım cevap vermekten yoruldum onlar sormaktan bıkmadı ben kendimi sakinleştiriyorum unutmaya çalışıyorum yaram kabuk bağlamadan birileri geliyor kanatıyor:43::43: hem bende hem eşimde sorun var normal yolla çok zor denildi ilk seneden beri tedavi oluyoruz 6 ay ilaçlarla denedik olmadı 2 kez aşılama olduk olmadı en son tüp bebekle olur ancak dediler bu ay denedik ve çok umutluydum çok sevinçliydim her şey çok iyiydi çünkü ama yine olmadı olmadı biyük bi hüsrana uğradık eşimle kimse de bilmiyor bu tedavileri olduğumuzu millete bi sorunumuz yok bekliyoruz diyoruz böyleyken sorularına dayanamazken bu tedavilerden bahsetsem herhalde bu sorular kat kat artar rabbimden sabır istiyorum benim gibi olanlara ve bana tez vakitte yaşatsın annelik duygusunu

bende 2 sene olacak ikinci tüp bebeği denicem.üzülme sabırlı ol :54:

Bende ayni sekilde cevremde hamilelerin artmasi sanki gozleri bana cevriliyor hissi cok kotu 2 yil korundugum icin kendime kiziyorum ama yinede kismet bekliyoruz 6 aydir bu ay ins kavusurum hepinize dua ediyorum nerde isteyen varsa versin allahim

bende 2 sene olacak ikinci tüp bebeği denicem.üzülme sabırlı ol :54:

sabırdan başka kurtarıcım yok çok zor çok bi kaç ay kendimiz deneyeceğiz ilaç kullanarak ama çokda ümidim yok maksat boşa zaman geçmesin haziranda 2. tüp bebeği deneyeceğiz hayırlısı olsun inşalah tez zamanda bizlerde anne olacağız

Bende ayni sekilde cevremde hamilelerin artmasi sanki gozleri bana cevriliyor hissi cok kotu 2 yil korundugum icin kendime kiziyorum ama yinede kismet bekliyoruz 6 aydir bu ay ins kavusurum hepinize dua ediyorum nerde isteyen varsa versin allahim

canım korunduğun için kendine hiç kızma rabbim yaratmayı dileseydi korunurkende olurdu yani korunmasaydında almayacaktı demekki bu da bi sebep işte bir çok tanıdığım var korunduğu halde 2 tane çocuğu olan biz hiç korunmadık da olmadı tamamen kısmet

Haklisin canim cok sagol tesellin icin esimde diyorki korunma istegi bile zaten allahtan. Ama 28 yasindayum bu yasima kadar hic bisey bilmiyomusum ovulasyon yumurtlama gunu vs hepsini yeni ogrendim Senin denedigin bisiler varmi hamilelik icin?

Haklisin canim cok sagol tesellin icin esimde diyorki korunma istegi bile zaten allahtan. Ama 28 yasindayum bu yasima kadar hic bisey bilmiyomusum ovulasyon yumurtlama gunu vs hepsini yeni ogrendim Senin denedigin bisiler varmi hamilelik icin?

Ben idrarla yapilan ovulasyon testlerinden kullanmistim...

öyle zor ki malesef ama elden gelen bişey yok:5: seviniyorum tabiki onlar adına ama herkesin gözü bu sefer bizim üzerimize çevriliyor acıyarak bakmaları mahvediyor insanı bide sormuyolar mı neden yok baktırın kendinize bi doktora görünün diye:4: sanki bizi bizden çok düşünüyolar sabır gerekli fazlasıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahhhh:16::16::16::16:

öyle zor ki malesef ama elden gelen bişey yok:5: seviniyorum tabiki onlar adına ama herkesin gözü bu sefer bizim üzerimize çevriliyor acıyarak bakmaları mahvediyor insanı bide sormuyolar mı neden yok baktırın kendinize bi doktora görünün diye:4: sanki bizi bizden çok düşünüyolar sabır gerekli fazlasıyla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahhhh:16::16::16::16:

valla bir de acıyarak bakanları teselli etmekle ugrasiyoruz. kimseyi ilgilendirmez bu durum. ben kimseye sormam valla, heleki kendim yaşadığım için nasıl bir duygu oldugunu. hiç anlamıyorum bu meraklıları ben de.
insallah güzel haberler gelecek..umudu korumak lazım..

Back
X