Arkadaşlarınız tarafından kıskanılıyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi whitepink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
W

whitepink

Ziyaretçi
'Hatun evlendi bitirdi olayı, çocuğu da yaptı. Biz daha bu işlere başlayamadık, bizden 3-0 öndesin' diyorlarmı sizede.bakayım kimler size özenip çocuk yapmaya karar verdi.kimler müzmin bekar olarak evde kaldı,gönlünüz razı gelmedi harekete geçirdiniz,size çok müteşekkir kaldı.beylerin arkadaşları hep sorar yenge,bize göre bir arkadaşın yokmu?vesile oldunuzmu,bir evliliğe yada bir miniğin dünyaya gelmesine.kaydirigubbakcemile2

Kıskanc insanın yanımda bulunmasını istemem acıkcası...
O kıskanclıkla bana yapmıcagı kötülüğü kalmaz

Mesela karşı komşumuzun kızı cok acayip kıskanctır...
Halasının teyzesinin kızları ondan önce evlendi diye.
Gitti evlendi hemen... Şimdide tabiri caizse itten rezil-tatlicadiarzu-
O kişiyle bi merhabam nasılsınım oldu. Hiç ileri boyuta götürmedim.

bunun adına kıskançlık mı deniyor şimdi?
Biri sana imrenerek evleniyor derim ben buna. Y
ada bana göre evlenecek kız var mı dediklerinde eşini kıskanmış olmazlar ki!
tavsiye alıyorlar demekki sizi iyi görüyorlarki arkadaşlarınızdan uygun biri var mı diye souryorlar.
bende kıskançlık diyince fesatlık var diye anladım.
Bunların adı kıskançlık değilrdir.

alkisalkisalkis ben de başlığa bakıp içeriyi görünce şaşırdım :1shok: demek arkadaşlarımıza bile bişey söylerken bin kere düşünmek gerekiyormuş.... iltifat edeyim ya da beğenimi dile getiriyim derken kıskanç konumuna düşebiliriz :uhm:
abbaaaoowwwwww :1ninca:

Beni kiskanan zaten arkadasimiz olamaz.

Ayrica öyle birilerinin evlenmesi icin vesile olmak iside cok tehlikeli bir istir arkadasim, bilirsin iyi olur allahtan kötü olur kuldan bilinir.

Ben pek fazla karismak istemem bu tip islere.

valla ben kimseye evlilik güzel diye öğüt vermedim...
hep sakın evlenmeyin hayatınızı yaşayın diyorum..
-tatlicadiarzu-

katılıyorum, hakikaten bende kıskançlık zannettim.

başlığı yanlış olmuş konunun ama neys içeriğe gececek olursam, eşimle bizim evliliğimizede çok imrenen oldu. hatta evlenmeyi düşünmeyen insanlar bize evlenmek istiyoruz diyorlardı. 2 tanesi nişanlandı , hayırlı olur inş,

etrafta güzel evlilikler güzel yuvalar olduğu müddetçe değil arkadaşınız, sadece selam verdiğiniz insanlar bile özenebilir. bu da güzel birşey.

Sanmam..
Neden kıskansın ki arkadaşlarım beni?hihoyyyt

bencede yanlış bir anlaşılma ne güzel size imrenilmiş ve iltifat edilmiş hiçmi güzel duygular ifade edilmeyecek neden hemen yanlış anlaşılır bilmem eşimin arkadaşı benim arkadaşımla tanışmak için benden yardım istedi ve bende yardımcı oldum şimdi nişanlılar ve yakında evlenecekler inş hayırlısı olur

Bu anlattıkların imrenmeye giriyor. Çok hoşuma gidiyor benim böyle bana imrenilmesi.
ukalalık olmasın ama coluk cocuga karısmadım daha henüz yinede cevremde birçok hareketimden vs hep imrenirler.takdir ederler.
ve ben kendime dahada fazla güvenirim o zamn

he ama sorunuda yanıtlıyım; eger kıskanç.böyle kem gözlü haset olursada hissettiğim anda lafı yapıştırrım.
sende kendine çeki düzen ver böyle gidersen yerinde saymaya mahkumsun, gibilerinden okkalı yaklaşırım.haddini bilsin denyoyasakkelime

bir aralar etrafimda kiskanan insanlar vardi, hepsini cikarttim hayatimdan
yine bir iki kisi var baen kiskandiklarini ifade ediyorlar caktirmadan ama önemsemiyorum

Benide evli arkedeşler kıskanıyo sanırım(kıskanmak değilde imrenmek desek daha doğru olcek zemuszemus)
İyiki okuyorsun biz evlendik şimdiden çoluk çocuğa karıştık.Keşke daha fazla okusaymışız yada çalışsaymışız bi yerde de gençliğimizi yaşasaymışız. Evliliği bişi sandık vesaire bişiler diyolar hihoyyyt

Onun dışında her yaptığımı yapmaya çalışan her giydiğimi giymeye çalışan insanlardan nefret ederim.Zaten öyleleriyle arkadaşlığım uzun sürmez

E nasıl anladın kızın kıskanç olduğunu bi merhabadan...

aynı ofisten bir arkadaşımız benden sonra sözlendi ben hala sözlüyüm
bide bu arkadaş erkek ...
bu arkadaş 2ay içinde söz nişan ve düğün yaptı şuandaa karısı hamile ben hala sözlüyüm
bana dediki ben sizden 2-0 öndeyim bende dedimki
bende senden 2 yaş küçüğüm ayrıca senin şartlarda evlenmek istesem şaun evlenirim
bütün eşyaları gider bir mağazadan senin gibi borçla alırım evliykende öderim
ilk yıllarım borç harç içinde geçer evlenirim ben bu şartlarda evlenmek istemiyorum dedim
biraz ağır konuştum ama napim... sürekli siz bu gidişle evlenemzsiniz ben sizi geçtim
bak baba oluyorumm ..
evlendii herşeyi düğün zamanı aldı düğündeki paralrı aldı eşinden ne anları o evlilikten
herks haddini bilsin sizene isteyen bekar isteyen evlli olur

bizde buna kıskanılmak değil de buldumcuk olmak derler.
neyse demek ki kimsenin evliliğini övüp ne güzel demeyeceğiz, adımız kıskandıya çıkarmış daha sonra.CADIARZU

ınsanlar kıskançlık dürtüsüyle çok yanlış şeyler yapar
Bence sizi kıskanmıyorlar,bilakis üremek için sizi model alıyorlar CADIARZU
Nüfusun artmasına katkıda bulunmak güzel bir şey

Bunun kıskançlıkla ne alakas var anlamadım...
Ayrıca etrafımda böyle insanları barındırmam.... Ne ben ne de arkadaşlarım evenmeyi çocuk yapmayı gol atmak olarak algılamıyoruz, dolaısıyla evlenip çocuk yapanlar bizim için 2-0 3-0 önde değiller....
Çevremde kimse ile de arkadaşı varmı bizi de tanştırsana falan gibi geyiklere girmem... Çok mu mesafeliyim ne....
Allahtan böyleyim hiç sevmem böyle geyikleri...

imrenmekle kıskançlığı birbiren karıştırıyosunuz sanırım..
bunlar çok ayrı şeyler..
benim eğer gerçekten arkadaşımsa canımdır,ciğerimdir beni kıskanmaz..benim arkadaşlıklarım10-15 yıllık..birbirimizin içini dışını biliriz..mutsuzluğumda benimle ağlayan sevicime benimle sevinen arkadaşım beni nasıl kıskanabilirki..
şimdiye kadar 2 arkadaşımın evliliğine vesile oldum.3.sü tamamne bana ait.tanıştırma v.s
mutlularda ne güzelki ben güzell yuvalara vesile oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…