Arkadaşlarınız tarafından kıskanılıyor musunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi whitepink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep aynı şeyleri duymak biraz rahatsız edici olacak belki ama bencede bunun kıskançlıkla ilgisi yok,bence siz sürekli evlilik,aile,çocuk mevzularını ve bu alanlardaki başarı ve mutluluğunuzu düşündüğünüz için yakın arkadaşlarınızın övgüleri kıskançlık,hasetlik gibi gelmiş.Ne mutlu size,dilerim hep böyle mutlu olursunuz ama sadece gelecek planları ve hayalleriyle yaşadıkları denk gelmeyen yakın arkadaşlarınızın söylemlerinide yanlış yorumlamayın,samimiyetsizlik olur.

Bence kıskanıldığını hayal etmekten haz alan bir ruh halinin açtığı bir konu bu

kıskanc fesat arkadaslarım vardı hep hıcbırıyle gorusmuyorum suan ama bıraz goze batan bı tarafım var sanırım ılla bı kıskanan cıkıyo kurtulamıyorum annemde dıyo kı bk kıskanılıp taklıt edıldıgıne gore begenılıyosun nıye kızıyosun dıyo

evt aynen :1shok:

konu karışık olmuş ne cvp veriyim bilemedim elle tutulur bişey yok kıskançlıkmı özenmekmi rahatsızlık veren ne nerden anladınız naptılar çözemedim-tatlicadiarzu-

her imrenmeyi kıskanclık olarak algılarsanız daha cok kafa yorarsınız

Ben bu kıskançlık birde nazar muhabettinden çok sıkıldım yaaa biz kadınların başka işi gücü yok hep böyle üfürükten şeylere kafa yoruyoruz haaaaaa
Benim etrafımda arkadaş kalmadı yaa ne saçma işler..
Ben kimsenin çocuğunu sevemiyorum sevmiyorum artık nazar değermiş:1shok:
Neden benim çocuğum yok.. Gözüm kalır ya ben okadar nalet biriyim yaaaklava:
Harbiden arkadaşlarım kalmadı yaa uyuz oluyorum yakında marsa taşıncam kendimi uzaylı gibi hissediyorum sizin gibiler sayesinde

puff evet herkes sizi kıskanıyor haaanfendi süpersiniz 10 numerosunuz aman nazar değmesin [super-ukela-sigaracı-smiley]

Hemen hissederim ve kıskanç insanlada hiç işim olmaz lmaz:
Benimle arkadaş olmak isteyen egolarını bir kenara koymalı,kolay kolay arkadaşım demem kimseye,dediklerimde can dostum olmuşlardır zaten,onlarda kıskanmazlar beni,bilakis mutlu olurlar mutluluklarımlaŞeniz

kıskanılmak nedir dur ben sana(konu sahibi) ornek vereyım ;

nişanlıyken arkadaslarımın bana pek güzel akıllar verdıler
**kaynananın yanında bacak bacak ustune atıp ondan bekle hızmeti.. asla kalkma yerınden.. asla kendını yakın tutma o gelsın senın peşinden
** nişanlın şimdiden bu konuda senı dınlemıyorsa ,yerınde olsam niaşnı atardım
** kaynanan şimdiden boyle yapıyorsa,bu kadın bir ömür çekılmez ,şuan yapman gerekenı yapmalısın yuzuğunu eline ver ,artık bu iş bitsin.. gibi..

nikahım oldu (haberı duyunca hepsının surat 5karıs tabi)ancak dugunu bazı sebeblerden erteledık (suan evli olcaktım ama 2ay kaldı) bu haberı duyunca uzulmek yerıne kına yakacaklardı nerdeyse..
şimdide yenı konumuzz...
** evlenıyorsun ama mutlu olcakmısın bakalım uzun yurtdısı seyırlerıne çıkıyor senı aldatmayacagı ne malum.. zaten tr evlenenlerın %60 bosanıyor .. senın s aglık sorunlarını oğrendıkten sonra (bazı saglık sorunlarım var ve bunu eşimin bılmedigi sanıyorlar) senı kesın bosar .. sen ne yaparsan yap buna engel olamazsın..
gibi laflar edılırse bunun adı kıskanmadır...

keske arkadaslarım sizinki gibi olsalarmıs.. felaket telalcısı yerıne güzel dıleklerde bulunsalarmıs..

eğer bir insanın hayatındaki tek hedefi ve isteği evlenip çocuk sahibi olmaksa sizi kıskanabilir tabi
ama ben kıskanıldığımı zannetmiyorum, etrafımda böyle insanlar yok çünkü
kimsenin evlenmesine ve çocuk sahibi olmasına da vesile olmadım
böyle bir sorumluluğun altına girmek istemem doğrusu

kaydirigubbakcemile5

insanların ne düşündüğünü çok umursamasam da, kendi kendine böyle düşünenler olabileceği hiç aklıma gelmemişti. gerçi ben bu konuyu unutur yine aklımdan ne geçiyorsa onu söylerim ama ne bileyim garip bir durum, nelerden ne anlamlar çıkarabiliyor insanoğlu :1shok:

valla ben kimseye evlilik güzel diye öğüt vermedim...
hep sakın evlenmeyin hayatınızı yaşayın diyorum..
-tatlicadiarzu-

Ben de evlendiğimde de boşandığımda da, bunca yıldır hep aynı şeyi söylüyorum :jeyyar:

Sanmam..
Neden kıskansın ki arkadaşlarım beni?hihoyyyt

Diğer konulara girmeyeceğim de, bu mesajı görünce aklıma geldi, belki diyen olmuştur da, ya da olacaktır, kendi hayatlarıyla ilgili karar almaktan korkanlar, kendilerine hak ettiklerini değeri veremeyenler, itiraf etsin etmesin, etrafımızda böyle arkadaşlar var lalişim. Ama bunu fesat kıskanma olarak demiyorum, sadece onların da o gücü kendilerinde bir gün -çok geç olmadan- bulmalarını diliyorum :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis

abbam bebekımmmmmmmmmmmm yafrusum ne dıyon sen canım yaaa
bunlar arkadas olamaz ınsan bıle olamazlar yaaaaa
ınsanı duygular besleyen bır kısı karsısındakının kotulugunu ıstemezkı
sen bosver canım en kısa zamanda ılıskını kes boyle tıplerden canım yarardan cok zarar getırır ınsansa bunlar
herseyın bır adabı usulu vardır gorduklerı hıssettıklerı bısey olur senı uyarmak babında guzelce uygun bır dılle soylenır ama yanı bunların barız sırıtıyor kıskanclıklar seker
takma canım boyle tıplerı
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıskanclık olarak yapıldıgını dusunmuyorum cevremden ay ne guzel cocuklarının ıkısıde kız sana ımrenıyorum cok sırın 3 kız gezıyorsunuz
yasları bırbırıne yakın sende mınyonsun buyuyunce arkadas gıbı gezersınız vs gıbı sozler duyuyorum ve kıskancıktan soylendıgını dusunmuyorum
arkadas dedıgım ınsansa zaten kıskanmaz benı eger bunu hıssedersem zaten benım arkadasım degıldır artık goze gelmekten kıskanılmaktan aklım cıkar cunku
ama bana ozenıp ıkıncı cocugu yapan cok var onu bılıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlarımın arasında 3.5 yas var ve bana nasıl sence zormu 2 bebek veya ılk kızında kucuk zorlanıyormusun dıye sordular.hayır cok guzel ıkıncı cocuk daha kolay buyuyor hatta bılınclı oluyorsun yas farkınında az olması arkadas gıbı buyumelerıne nede oluyor dedım
bu sene herkes hamılelıgının son gunlerını yasıyorlar kısın hepsı yapmıs sımdı doguruyorlar
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
acaba benmı ıyı dusunuyorum yoksa benı kıskanıyorlarmı:1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:

yaa valalhı ablacım benım kıskanılcak yanım yok ne bılım biyerden kıl tuy neyın kapıyorlar çok enteresan CADIARZUCADIARZU
onların arasında en tembel olan bendım , guzel diğilim zaten bulusma habelrınde bnı goren olduysa bılır.. öyle yuksek bi mertebem asla olmadı zaten ben bu tur şeylerı takmıyorum acıkcası neyse..
nasıl oluyrda benı rakıp goruyorlar kendılerıne anlamıs değilimm CADIARZUCADIARZU
süt kardesım gecen demıs teyzeme nevar bu abbada , ben ondan daha iyiyken nedense hep bas tacı onu yapıyorsunuz.. okulunu duz lise olarak bıtırdı.. 3.yılında ancak össyi kazandı , okulunu uzattı hemen bıtırmedı..
ben bunlarıı haketmıyorum , neden benı kımse onemsemıyor gibi bişiler gevelemıs.. bundan önce teyzm demıskı abbada çok yoruldu 3gunden beri agır iş yapıyor suyundan içinden çıkmıyor (yün yataklar yıkanıyordu)
suan ceyızıms erıldı bunu bilerek ist.la gitti tatıle veeeee dugunumede gelmeyı dusunmuyor (not :süt kardesım benımle yasıt , ve keske dıyorum benden önce evlenseydı cunku bu durum onun beynen saglıgını bozuyor )

aman neyseee bee ablamm Allah bizi boyle ÇAKAL insanlardan korusun yeter..
biz kendımızı bılelım , insanlıgımızı kaybetmeyelim yeter opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim başıma böyle bi olay geldi cok yakın bi arkadaşım vardı
daha sonra eskisi kadar görüşmemeye başladık
o arada ben nişanlandım
nişanımada davet ettim onu
görüşmesemde yeri hala benim için özeldi
ve bnm nişanlım askere gidecegi için bizim uzun bi nişanlılık dönemi gecirecegimiz ortadaydı.. halada geçiriyoruz zaten
neyse uzatmıyım
daha sonra aradan 2 -3 ay geçti
biz bu arada en fazla 2 kere görüştük
oda biriyle çıkmaya başladı fln
daha sonra biz nişanlımla bi partye gittik oda erkek arkadaşıyla ordaydı
tanıştık ettik iyi hoş güzel herşey
zaten bangır bangır müzik çalıyo karşındakini zor duyabilcegin bi ortamdasın pek fazlada muhabbet olmadı aramızda
biara yanımaa geldi bakkk bizde kendi aramızda nişanlandık filan dedi bende aaa öyle mi iyi hayırlısı olsun dedim
evlenicezzz senden önce evleniyoruuuum sendennnn önce evleniyorummm diye bagırıyo bu
nişanlım noluyooo nediyoo fln dedi
dedim bişey oldugu yok bosver gidelim, o duysa cok sinirlenicekti eminim
bi gerginlik olmasın diye ona söylemedim
sonra anlattım,senle sidik mi yarıştırıyomuş sor bakalım dedi
sonra anneme anlattım sorucam bu neden yaptıgını dedim
annemde boşver hic takma sormada dedi.
bu kıskanclıktan mı oldu yoksa alkolun etkisinden mi bilemem
keza 15 gün sonra o cocukla ayrıldılar
bende kapadım konuyu gitti

canım alkolun etkısıyle içindekıler dısa vurmus bence lmaz: nişanlın haklı yani..
senınkıne benzer bişey yasamıs olarak bence kıskanclıgından yapmış :umursamaz:
benden önce evlenecektı arkadas ,evlensın gozum yok(keske kapanısı ben yapsam dıyorum ,açılısı yapacagıma).. sonra patt bi ayrılık..
erkek arkadası bana biz ayrılacagız olmayacak bu iş dıyor , kız bana gelmıs sevgılısyle olan evlılık planlarından bahsediyor , senden önce evlenecegız dıyor bunun gibi seyler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…