arkadaşlarınızın evlilik haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,,

İnsanların düşüncesizliğine sinir oluyorum arkadaşım nişanlı ve nişanlandığından beri görüşemiyoruzz:19: ... sebep ise nişanlısı dışarda görüşmemize cafeye gitmesine falan izin vermiyomuşş...:20: ve o artık bunu durumu kabul etmiş aman ağzımızın tadı bozulmasın napiyim diyo ve işte ben buna sinir oluyoruuuummmmm......:47:
ben ona bu durumun normal olmadığını bu kadar kıskançlığın sonu kötü olacağını anlatmaya çalışıyorum:23: ama o bana ne desin tabi sana karışan yok o yüzden beni anlayamazsın diyooooo öyle kala kaldım:53: tamam dedim sustum... :26:

buna kızıyorum işte kızıyorum...
:37::37::37::37:

Yazık kızcağıza. Gözleri kör olmuş herhalde aşktan. :D
Kesin benim arkadaşımla kafede oturmamı istemiyor , çünkü beni çookk seviyor ve bu yüzden kıskanıyor diye düşünüyordur. :27:
Kınamak da istemiyorum şimdi başa gelmesin sonra.
Ama çok ezik bir durum. Acıyorum böyle kızlara. :19:

Seni sinir eden kafası dumanlanmış insanlardan uzak dur zaten.
Normal bir yaşam tarzı değil arkadaşının yaşadığı. :ssz:

Yazık kızcağıza. Gözleri kör olmuş herhalde aşktan. :D
Kesin benim arkadaşımla kafede oturmamı istemiyor , çünkü beni çookk seviyor ve bu yüzden kıskanıyor diye düşünüyordur. :27:
Kınamak da istemiyorum şimdi başa gelmesin sonra.
Ama çok ezik bir durum. Acıyorum böyle kızlara. :19:

Seni sinir eden kafası dumanlanmış insanlardan uzak dur zaten.
Normal bir yaşam tarzı değil arkadaşının yaşadığı. :ssz:

evet aynen bunu yapıcam uzak durucammmm

bazen yaslandigimi veya gec kaldigimi hissediyorum ama sonra dur daha baklm yasin kac diyorum..ama seviniyorum, mutlu olsun herkes..

arkadaşrımın veya tanıdıklarımın evlilik haberlerine tabiki seviniyorum.herkes varsın mutlu olsun.beni asıl üzen çocuklarının olduğunu öğrenmek.

insanın karşısına doğru insan ne zaman çıkar ki..:31: yada insanın karşısına hep mi yanlış insanlar çıkar..:31: önünde bi sürü seçenek varken insan neden hiç birine evet demek istemez.. bundada varmıdır bi hayır? :31::31::31:

İçimde garip bir his...Sanki sen evde kaldın artık yolunu bul evlen derler gibi....Sanki adam gibi adam çıkıyoda karşımıza biz istemiyoruz... :3: kısmet nasip işi bunlar kimi 18 inde mutluluğu yakalar kimi içinde bulunduğu şartlara göre 25 inden sonra...:3:

İçimde garip bir his...Sanki sen evde kaldın artık yolunu bul evlen derler gibi....Sanki adam gibi adam çıkıyoda karşımıza biz istemiyoruz... :3: kısmet nasip işi bunlar kimi 18 inde mutluluğu yakalar kimi içinde bulunduğu şartlara göre 25 inden sonra...:3:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Konuyu okurken hüzünlendim bir an :(:2:
arkadaslarimin evlendiklerini duyunca onlar için sevinsem de kendim için üzülüyorummmmmm :(((( hayatimda kimse yok
ben ne zaman evlenicem diye dusunuyorum :14: daha gencim ama ne bilim yinede insanin içi burkuluyor:50:

Konuyu okurken hüzünlendim bir an :(:2:
arkadaslarimin evlendiklerini duyunca onlar için sevinsem de kendim için üzülüyorummmmmm :(((( hayatimda kimse yok
ben ne zaman evlenicem diye dusunuyorum :14: daha gencim ama ne bilim yinede insanin içi burkuluyor:50:

senin gibi düşünüyorum bende.ister istemez insan ben ne zaman evleneceğim diye dişünüyo işte:31::31::31::31::31:

:42: çok haklısın

kizlar herseyden onemlisi hayirlisi..ben evlenmeden once dua ederdim ne bi iliskim vardi ve bi evlenme umudu ama olurda evlenirsem beni gercekten seven deger veren biri olsun,hakkimda hayirli insan olsun derdim hep.sonra tanistik evlendik falan..hic ummadigim bi zamanda karsima cikti hic ummadigim bi yasta evlendim (22)...bu evlenen kisi icinde cok zor bisey biliyormusunuz..en yakin arkadaslarin ee evlilik nasil gidiyor diyor..aslinda super gidiyor ama icindekileri soyleyemiyorsun..ya kiskandirmak gibi olursa ya ozendirirsem diye diken ustunde duruyorsun..onlara surekli dua ediyordum Allahim hayirli bi insan ciksin karsilarina guzel evlilikler yapsinlar mutlu olsunlar diye..ben dogum yaptim yaa bak sen anne bile oldun bizim sevgilimiz bile yok derlerdi..sonra birer birer evlendiler benim ustumden yuk kalkti resmen...sadece tek bi arkadasima uzuldum..bir zamanlar ciktigi biri vardi..ama kiza kotu davraniyormus ara sira bagirip masay vurmalar falan..iyiki ayrildin evlenseydin seni doverdi dedim aradan 3 ay gecti ben onunla evleniyorum dedi..icime oturdu resmen hic mutlu olmadim butun gece dusundum ya doverse ya kotu davranirsa diye..ilk gecede hamile kaldi ve evliligi resmen kabus..okuz bi koca,fesat bi kayinvalide kayinpeder gorumce 3 lusu..hamileyken arkadasima vurdu erken dogum yapti..simdi bosanma asamasindalar..evlilige en cok ozenen de oydu..o yuzden once hayirlisi deyin kizlar..

kizlar herseyden onemlisi hayirlisi..ben evlenmeden once dua ederdim ne bi iliskim vardi ve bi evlenme umudu ama olurda evlenirsem beni gercekten seven deger veren biri olsun,hakkimda hayirli insan olsun derdim hep.sonra tanistik evlendik falan..hic ummadigim bi zamanda karsima cikti hic ummadigim bi yasta evlendim (22)...bu evlenen kisi icinde cok zor bisey biliyormusunuz..en yakin arkadaslarin ee evlilik nasil gidiyor diyor..aslinda super gidiyor ama icindekileri soyleyemiyorsun..ya kiskandirmak gibi olursa ya ozendirirsem diye diken ustunde duruyorsun..onlara surekli dua ediyordum Allahim hayirli bi insan ciksin karsilarina guzel evlilikler yapsinlar mutlu olsunlar diye..ben dogum yaptim yaa bak sen anne bile oldun bizim sevgilimiz bile yok derlerdi..sonra birer birer evlendiler benim ustumden yuk kalkti resmen...sadece tek bi arkadasima uzuldum..bir zamanlar ciktigi biri vardi..ama kiza kotu davraniyormus ara sira bagirip masay vurmalar falan..iyiki ayrildin evlenseydin seni doverdi dedim aradan 3 ay gecti ben onunla evleniyorum dedi..icime oturdu resmen hic mutlu olmadim butun gece dusundum ya doverse ya kotu davranirsa diye..ilk gecede hamile kaldi ve evliligi resmen kabus..okuz bi koca,fesat bi kayinvalide kayinpeder gorumce 3 lusu..hamileyken arkadasima vurdu erken dogum yapti..simdi bosanma asamasindalar..evlilige en cok ozenen de oydu..o yuzden once hayirlisi deyin kizlar..

kesinlikle çok haklısın herşeyin hayırlısı.. en korktuğum şey beni anlamayan değer vermeyen, vermeyecek bi insanı Rabbim karşıma çıkarmasın... Ben hep dua ederken Rabbim evliliği hakkımda hayırlı kıl ve helal süt emmiş iyi bi insanla yuva kurmayı nasip et diyorum..

Öncelile herseyin hayirlisi, bence kötü olan evlenenlerin degismesi oluyor ne yaparsan yap eskisi gibi olamiyorsun, konusulan konular farkli oluyor cünkü paylasim azaliyor. Ben erkeklerden, modadan, vs vs bahsederken evli arkadas kayinvalidesinden, bebek düsünmesinden bahsediyor.. kötümü hayir degil ama ilgi alanlari farkli olunca SIKILiyor insan zamanla bide hava atma derdinde olanlar varki onlar tam beter

bu ara en çok duyduğum haber :1: üzülüyorum yaa. ayy yasımda genç daha ama niye ben değilim niye anne olamıyorum hala diye üzüldüğüm oluyor. doğrudur :19:

Buruk bir sevinç oluyor tabi ki de ,çünkü o arkadaşınla bir daha eskisi gibi olamıyorsun.Evlenmek bana çok uzak geliyor ya,ruh ikizini bulacaksın ki dünyada öyle birisi var mı yok mu o da belli değil.Neyse işte seveceğin kişiyi bulacaksın 6 milyar insanın içinden ve dahası onun da seni sevme ihtimalini de düşününce... çok çok zor.Evlenmek çok cesaret isteyen bir şey ya.Artık kısmet deyip geçecek miyiz naapıcaz bilmiyorum ki,duygularımı da ifade edemiyorum kafam çok karışık.:43:

evet o yoldan ben de geçtim ama zamanı gelecek evlenceksin bunlar geçippp gitcek ve buraya yine bi başlık atcaksın arkadaşlarınızın doğum haberlerini aldığınız da neler hissediyorsunuz,,, diye sorcaksın.. ayy bu döngü devam edip gitcekk:111:

herkese kısmet diyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olamıyor. içimdeki ses susmuyor valla. sen evlenemeyceksin hep yanlız kalacaksın idyor o ses bir sussa :)

herkes evlenemiyor işde. bazısının kısmetinde evlilik yok. ya çok korumacılktan edilen dualardan. yada kişilerin eksikliklerinden.

Back
X