Arkadaşlarıyla gece dışarı çıkmak istiyor

Hostesin Kirmizi Fulari

Asteria ☀️🌙🔮
Pro Üye
18 Ağustos 2009
5.329
4.254
698
selam arkadaslar..1 bucuk senelık bı ılıskım var..onemlı bı konu hakkında fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. sevgılmı cok sevıyorum oda benı oyle.yaşım 20 onnda 23.şöyle bı sorn varkı o arkadaslarıyla flan gece cıkmak ıstıyo..gecen yıl ben bnu kafaya takmıyodum.gıdıodu geceleri dısarı ayda 2 3 kez fılan.ıckı ıcmesını ıstemedıgımı soylemıstım cok azalttı allah razı olsn dınlemıştı benı.ılıskımıze bukdr cıddı gozuyle bakmıyodum aslında evlılıgı tam dusunmuyodum.ama bu yıl askere gıttı ben onu bekledm 6 ay.ve ılıskımıze artık ıyıden ıyıye bı cıddıyet geldı okulm 2 yıl snra bıtıyo..soz fılan dusunmeye başladık.aılem gece cıkmama ızın vermedıgı ıcın onla bırlıktede gıdemıyorum..tek gıtmesnı de ıstemıorum..gecen gun abım davet ettı clube gıdıceklerms bende gıdebılrmym dedı..dedm ben gelebılsem bırlıkte gıderdık ama yanlz ole bı ortamda bulunmanı ıstemıorum gıtme fln dedım..kıyamet kptu..ınat ettı sırf sana ınat gıdıcem dedı ve gıttı..zaten cok ınatcı erkeklık yaptı aklı sıra..bende cok ınatcıyım olay gıdersen bıtere kadr geldı..guvenmıyosun sen bana fln dedı hıc umursamadı gitti. sanırım benım onu bırakamıcagımı fılan sanıyo bılmıyorum artık.guvenıyorum ama gıtmenı ıstemıyorum yınede dedm ve smdı konusmuyoruz.sureklı aynı seyı tartısıyoruz.o dıyo kı 40 yılda bır gıdıcem ama yınede gıdıcem bılmemle...bende dedmkı benım ısteklerımın bı onemı yoksa ben senın neyın oluorum hayatında fılan kararnı ver dedm..ben senn ısteklerını yapıyorum fedakarlık etmıcek mısın fılan dedm..ama bı yandan da haksızlık mı edıyorum dedım kendı kendıme.yanı bılmıyorum cok uzgunum ve o ınat ettı yıne..40 yılın basıda olsa gıtmek ıstıcek ve benm aklım kalıcak gıdemedıgım ıcın.arkadaslarındanda hıc hoslanmıyorum.bununda etkısı var.onlar duzenlı ılıskısı olan yda sorumluluk sahıbı tıpler degıller..takıldıgı ınsanlar onlar olcak yanı.ılerde de ıstersen boyle bısı fln dedım.hayır dedı.ama nası cıkcaz ısın ıcınden bılmıyorum..abartıyo muyum yoksa normal mı benım tepkım hatalarım olabılr ama sınırden ne yaptıgımı bılmıyorum..sız boyle bı durumla karşı karşıya kaldınız mı,napıyosunuz,merak edıyorum..sız yanında olmadan bara gıtmesını nasıl karşılardınız..evlı yda sevgılsı olan arkadaslarm fıkırlerınıze tavsıyelerınıze ıhtıyacm var... tşk ederim şimdiden..

ben çok kıskancım. bende sensiz giderim buna ne dersin o zaman izin verceksin demek ki derdim.

Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim!
Ben bu söze çok inanırım.
Bir adamın arkadaş çevresini onaylamıyorsam o ilişkiyi gözden geçirirdim ben olsam.

Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim!
Ben bu söze çok inanırım.
Bir adamın arkadaş çevresini onaylamıyorsam o ilişkiyi gözden geçirirdim ben olsam.

ark cevresı konusunda haklısınız katılıyorum.onlarla goruşmeyı baya azalttı zaten ama arada bırde olsa goruşmek ıstıyo eskısı gıbı degılım ama başka arkadaşm yok dıyo.fılan.bende cadı kız durumuna duşuyorum ozamanda ıtıraz edınce işte.

bunu dedım bende ama dırek dedı ki gece cıkabılıyosan cık dedı.bılıyo aılemın ızın vermıcegını..cıksan bırlıkte cıkarz ztn dıyo..

""yok canım kusura bakma ailem izin verdiğinde bende sensiz çıkıcam. bakalım neler hissediceksin. empati kuramıyorsun ben sana yaşayarak göstermek istiyorum"" derim.

canım gidip gitmemek değil mesele... önemli olan arkadas çevresi.. eger güvendiğin ve seninde kendine arkadas olarak gördüğün insanlar olasydı kalbin rahat olurdu.. ben ewliyim 1 yıllık.. gecen arkadasımın eşi izne gitti izmire asker arkadaslarının yanına eşimde asker arkadası tabi bu bahsettiklerimle.. bende hafta sonu sende gidebilrisin canım dedim.. yok askım kalsın dedi.. ama inan gidebilir..cünkü bahsettiğim insanlar güvenilir.. onların yanında benim içim rahatt.. önce arkadasları sorun bence

Başka arkadaşı yok diye mi yanlış insanlarla arkadaşlığına devam ediyormuş?
Ayol ya bu erkekler çok kurnaz bizi güzel kandırıyor ya da biz kızlar çok safız,kanmak için bahane arıyoruz!

aynen oyle cnm..cok haklsn.öyle tıplerkı gomlek degıstırr gıbı sevgılı degıstırıyolar tabıkı bn onlarn hayatlarna laf etmk ıcın soylemıyorum.yanı duzenlı bı ılıskılerı olsa bagları olsa ona gore hareket edn ınsanlar olsa benmde ıcım rahat olr..ama arkadaslarınla hıc goruşme de dıyemıyorum.cok bencılce olur dıye dusundum.bu konu hakkında konusmamz gerekck evet..

Başka arkadaşı yok diye mi yanlış insanlarla arkadaşlığına devam ediyormuş?
Ayol ya bu erkekler çok kurnaz bizi güzel kandırıyor ya da biz kızlar çok safız,kanmak için bahane arıyoruz!

unv den berı arkadasları bayada yakınlarmıs eskıden..smdı okdr degıller tabı ama yınede tamamen kes arkadaslıgını dıyemedm bende..nısanlı olsak evlensek fılan ısteyebılrm belkı ama bılemıyorum ıste dogru olan ne...

kesinlikle dogru arkadas = dogru yasam anlayısı.... benim eşimin düğünde 7 sagdıcı vardı her tarafımız kolunda bandı olan delikanlılarla doluydu ve hepsi bekardı.. daha ewliler kervanına yeni katılıyorlar.. ama öyle temiz çocuklar ki meslekteli yaşam şekilleri pırıl pırıl cocuklar.. onlarla görüşme talebi oldugunda içim rahattır hep... benim sana tavsiyemm arkadaslarıyla bagını kestirmen güç olur.. ancak ewlenince arkadas ilişkilerine yön verebilirsin.. ama ortak cevre edinmenizi saglamak daha iyi olacaktır senin için.

Arkadaşlığını kes denmez ki..
Adamın kafası uyuşmasa zaten görüşmez onlarla di mi?
Siz mi belirleyeceksiniz arkadaş çevresini? Hayır!
O kimlerin yanında mutluysa onlarla olacak.
Hee size uygun değillerse yapacak bir şey yok.
Ya ayrılacaksınız ya da onu arkadaş çevresiyle kabul edeceksiniz.

evet cok tesekkur ederm..ortak bı cevremz olsa hersey dha ıyı olabılr..

ayrılması zor olan dha kolay bı yol bulmaya calısıyodum bende..saolun..

bence izin vermelisin
ben evliyken bile sorun etmiyorum
gidiyor maç izliyor 2 sohbet ediyor balığa çıkıyor
gene gelip dizimin dibinde oturuyor

ya çocuk gibi yönlendirilmeyi kim ister..
"beraber çıkabilseydik olurdu ama çıkamıyoruz sende gitme"??
çok sinir bozucu..bence biraz kendini kontrol et.
bir ömür geçmez böyle..onunla veya başkasıyla bu sorunları yaşar durursun..
bi ilişkiye başlamak onu köle gibi yönlendirmek değil ki..

bende aynı sekılde cok kıskancım ama artık akıllandım kıskanıp ustune qıdınce ayrılık oluyo sonu kendmı frenlıyorum mesala bu konuyu onla konustum erkek arkdaslarıyla tanıstım oturduk hep bırlıkte onlarda cok cabuk sevqılı deqıstıyo hayatlarında duzenlı bı ılıskılerı yok ama sonucta benı sevmese yanlıs yapcaqını dusunse onlarla tanıstrmaz oda onlar qıbı her qun sevıqlı deqıstırı ole dusun tabı kendmı frenleme konusunda qelınce o bana suraya qıdebılırmıyoz dıyo arkdslarla tabı askım dıyorum o qıttıqnde arıyo qeldık dıye haber verıyo tabı ben paronayklıqa baslıcamı bıldqım ıcın ve onu kımlesın kım var kız var mı oraya bakma fln dıe bunaltmak ıstemedqım ıcın askım cok yorqunum yatıyorum dıyorum ve hemen odama qıdıp uyumaya calısyorum sabah oluyo nasıl qectı dıyorum zaten o aksam ewe qıdınce fln mesj atıyo sabah okuyım dıe anlatıyo tamam dıyorum o mutlu oluyo benım sadce bı aksamım sınır bozucu qecıo ama uyudqum ıcın sabahta unutuyom zaten quzel mesjlarını qorunce ..

erkekler her zaman onları anlayan ıstedıklerı yere qıtmekte ozqur bırakan sorun yaratmayan kızları sever ben bole yapmıyodum daha once hep sıkıyodum qereksız yere kavqa kendmı uzuyodum bosver tatlım qıt de uzulduqnu kızdıqını hıc bellı etme yat uyu kendnıde yıyp bıtırme hem bıde sole dusun o cok kızlı bı ortama qırdı senı aldattı dıyelım daha ıyı olur karakterını qorursun dusunsene ewlenıcksın bekarkn hep sıkmısn bıyere qıdememıs fln ıcınde kalmıs ewlnınce senı aldatıyo bu daha kotu ınsanları olcmek senı sevıp sevmedıqnı qormek ıcın daha ıyı cıkması kafanı yormaa

tşk ederim kzlar fıkırlernız ıcın..bende ztn arkadaslaryla hıc bıyere gıtmesın demıyorumkı bara gıtmesı benm kafama cok takılıyodu..ama haklsnz bukdr cok sıkmak dha da beter yapcak herseyı..tavsıylerınze uymya calıscam hanmlar tsk ederm ..

Biz kızlar bazen olmasını istediğimiz şeyler olmayınca abartıyoruz her şeyi. Boğuyoruz bazen de erkek arkadaşımızı. Bırak gitsin gezsin iki sohbetin belini kırsınlar. İnatlaşmayın bu konuda kafa kafaya gelmeyin sonra üzülecek olan gene siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…