- 18 Ağustos 2009
- 5.329
- 4.254
- 698
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
-
ben çok kıskancım. bende sensiz giderim buna ne dersin o zaman izin verceksin demek ki derdim.
Bana arkadaşını söyle,sana kim olduğunu söyleyeyim!
Ben bu söze çok inanırım.
Bir adamın arkadaş çevresini onaylamıyorsam o ilişkiyi gözden geçirirdim ben olsam.
bunu dedım bende ama dırek dedı ki gece cıkabılıyosan cık dedı.bılıyo aılemın ızın vermıcegını..cıksan bırlıkte cıkarz ztn dıyo..
""yok canım kusura bakma ailem izin verdiğinde bende sensiz çıkıcam. bakalım neler hissediceksin. empati kuramıyorsun ben sana yaşayarak göstermek istiyorum"" derim.
ark cevresı konusunda haklısınız katılıyorum.onlarla goruşmeyı baya azalttı zaten ama arada bırde olsa goruşmek ıstıyo eskısı gıbı degılım ama başka arkadaşm yok dıyo.fılan.bende cadı kız durumuna duşuyorum ozamanda ıtıraz edınce işte.
canım gidip gitmemek değil mesele... önemli olan arkadas çevresi.. eger güvendiğin ve seninde kendine arkadas olarak gördüğün insanlar olasydı kalbin rahat olurdu.. ben ewliyim 1 yıllık.. gecen arkadasımın eşi izne gitti izmire asker arkadaslarının yanına eşimde asker arkadası tabi bu bahsettiklerimle.. bende hafta sonu sende gidebilrisin canım dedim.. yok askım kalsın dedi.. ama inan gidebilir..cünkü bahsettiğim insanlar güvenilir.. onların yanında benim içim rahatt.. önce arkadasları sorun bence
Başka arkadaşı yok diye mi yanlış insanlarla arkadaşlığına devam ediyormuş?
Ayol ya bu erkekler çok kurnaz bizi güzel kandırıyor ya da biz kızlar çok safız,kanmak için bahane arıyoruz!
aynen oyle cnm..cok haklsn.öyle tıplerkı gomlek degıstırr gıbı sevgılı degıstırıyolar tabıkı bn onlarn hayatlarna laf etmk ıcın soylemıyorum.yanı duzenlı bı ılıskılerı olsa bagları olsa ona gore hareket edn ınsanlar olsa benmde ıcım rahat olr..ama arkadaslarınla hıc goruşme de dıyemıyorum.cok bencılce olur dıye dusundum.bu konu hakkında konusmamz gerekck evet..
unv den berı arkadasları bayada yakınlarmıs eskıden..smdı okdr degıller tabı ama yınede tamamen kes arkadaslıgını dıyemedm bende..nısanlı olsak evlensek fılan ısteyebılrm belkı ama bılemıyorum ıste dogru olan ne...
kesinlikle dogru arkadas = dogru yasam anlayısı.... benim eşimin düğünde 7 sagdıcı vardı her tarafımız kolunda bandı olan delikanlılarla doluydu ve hepsi bekardı.. daha ewliler kervanına yeni katılıyorlar.. ama öyle temiz çocuklar ki meslekteli yaşam şekilleri pırıl pırıl cocuklar.. onlarla görüşme talebi oldugunda içim rahattır hep... benim sana tavsiyemm arkadaslarıyla bagını kestirmen güç olur.. ancak ewlenince arkadas ilişkilerine yön verebilirsin.. ama ortak cevre edinmenizi saglamak daha iyi olacaktır senin için.
Arkadaşlığını kes denmez ki..
Adamın kafası uyuşmasa zaten görüşmez onlarla di mi?
Siz mi belirleyeceksiniz arkadaş çevresini? Hayır!
O kimlerin yanında mutluysa onlarla olacak.
Hee size uygun değillerse yapacak bir şey yok.
Ya ayrılacaksınız ya da onu arkadaş çevresiyle kabul edeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?