- Emoji Skoru
- 2.234
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi sarjaleti12
-
Ben yapamam öyle rol falan. Siz yapabilirseniz tebrik ederimVallahi ben diyemem ayıp denen bir şey varama evet sadece çay yapacağım bu sefer sorarsa da artık yüzümde yalandan bi gülümseme olur :)
Ben sırf sıkılmamak için böyle insanlarla görüşmezdim, canları cehenneme.Biz eşimle iş dolayısı ile ailelerimizden arkadaşlarımızdan uzak bir şehirde yaşıyoruz. Yaşadığımız şehir de ise kışın neredeyse hiç hayat yok. Neyse bir gün eşimin iş arkadaşları ile eşli olarak yemeğe çıktık. Orada da daha önceden tanistigim bir çift ile konuşurken okey oynamayı çok sevdiğimizi söyledik. Aradan bir kaç gün sonra onlar bizi evlerine davet etti. Evlerine ilk kez gidiyorduk Evde bir pasta hazırlayıp gitmek istedim ama eve çok geç gelince dışarıdan (görece pahalı ) bir pasta alıp gittik. Neyse onlarda çekirdek çay ikram etti oyunumuzu oynadık geldik. Ama ben bunu çık ayıpladım ne yalan söyleyeyim. Sonra da biz onları davet ettik ve ben hazırlık yaptım evimize ilk kez geliyorlar diye. Onlarda bize aşırı ucuza görünen bi profiterol almışlar sadece içinde 4 adet var yani kişi sayısına göre ve şeffaf peynir kutusunda. Neyse bilmiyorlardır etmiyorlardır vs. Sonra hep bizim evde oynamaya başladık çünkü onların evinde çocuk var ve sigara içemiyorduk. Buraya kadarda her şey normal ama 2 günde 1 oynuyoruz ki bende gelsinler istiyorum çünkü çok sıkılıyorum yalnız. Ama ben her geldiklerinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum yapamazsam muhakkak dışarıdan bir şeyler alıyorum. Çay kahve kola soda içiliyor yeniliyor. bazen çok geç saat oluyor acikiyoruz sofra hazırlıyorum. Evde buzlukta ne varsa çıkartıyorum. Ama bi çift hiç demez mi biz de bir giderken onlara bir şey alalım. Bi kola bari alalım bi şifa alalım bu kadar ikram da bulunuyorlar. Ben mi kötü niyetliyim yoksa enayi miyim ? Bu konudan rahatsızlığımı nasıl onlara anlatabilirim. Anlatılabilir bir şey de degil ki bu.
Anlasalar zaten baştan öyle davranmazlar, belli ki karakterleri bu. Zorlamaya gerek yok, görüşmeyin rahatlayın.Evet ciddi bir maaliyet günümüz Türkiye’sinde maalesef. Evime 1 paket kahve alirken 2 paket alır oldum. Her seferinde sodasi keki derken sinirlenmeye ve bunu da eşime söylemeye başladım. Eşimde gelmesinler o zaman dedi. Ama ben de gerçekten gelmesinler değil bunu anlasınlar istiyorum. Onlara gittiğimizde o gün çalışsa idi vs inanin anlardım. Ama 1 haftadır yillik izinde idi o zamanda. Beni asil sinir eden bunlar da değil gerçekten gelirken bi kola bile almamaları. Ama bize geldiklerinde soda var mı diye sormaları. İlk günlerde değil ise de şimdi çok net kendimi salak yerine koyuluyormus hissediyorum ve salak olmadığımi tüm bunların farkında olduğumu anlatmak istiyorum
hediyesiz gitmeyen insan da vardır,hediyesiz giden insan da vardır. sizin gözünüz mavi diye herkesin mavi gözlü olmasını beklemek gibi.Biz eşimle iş dolayısı ile ailelerimizden arkadaşlarımızdan uzak bir şehirde yaşıyoruz. Yaşadığımız şehir de ise kışın neredeyse hiç hayat yok. Neyse bir gün eşimin iş arkadaşları ile eşli olarak yemeğe çıktık. Orada da daha önceden tanistigim bir çift ile konuşurken okey oynamayı çok sevdiğimizi söyledik. Aradan bir kaç gün sonra onlar bizi evlerine davet etti. Evlerine ilk kez gidiyorduk Evde bir pasta hazırlayıp gitmek istedim ama eve çok geç gelince dışarıdan (görece pahalı ) bir pasta alıp gittik. Neyse onlarda çekirdek çay ikram etti oyunumuzu oynadık geldik. Ama ben bunu çık ayıpladım ne yalan söyleyeyim. Sonra da biz onları davet ettik ve ben hazırlık yaptım evimize ilk kez geliyorlar diye. Onlarda bize aşırı ucuza görünen bi profiterol almışlar sadece içinde 4 adet var yani kişi sayısına göre ve şeffaf peynir kutusunda. Neyse bilmiyorlardır etmiyorlardır vs. Sonra hep bizim evde oynamaya başladık çünkü onların evinde çocuk var ve sigara içemiyorduk. Buraya kadarda her şey normal ama 2 günde 1 oynuyoruz ki bende gelsinler istiyorum çünkü çok sıkılıyorum yalnız. Ama ben her geldiklerinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum yapamazsam muhakkak dışarıdan bir şeyler alıyorum. Çay kahve kola soda içiliyor yeniliyor. bazen çok geç saat oluyor acikiyoruz sofra hazırlıyorum. Evde buzlukta ne varsa çıkartıyorum. Ama bi çift hiç demez mi biz de bir giderken onlara bir şey alalım. Bi kola bari alalım bi şifa alalım bu kadar ikram da bulunuyorlar. Ben mi kötü niyetliyim yoksa enayi miyim ? Bu konudan rahatsızlığımı nasıl onlara anlatabilirim. Anlatılabilir bir şey de degil ki bu.
Ben çok merkezi bir yerde oturuyorum ama arkadaş çevrem eşimin arkadaşlarıdır genelde onlar geldiği zaman ben türlü türlü çerez meyve yemek çalıştığım halde elimden geldiğini yapıyorum sırf kahveye gelinse bile hiç bir şey yapamazsam milföy böreği tatlı çerez meyve yaparım ama eşimin arkadaşına gidince eşi bir kahve yapardı o kadar ama biz hep bol ikramla çıkardık hatta eşimle bu nasıl iş sırf çay kahve der şaşırırdık heralde bilmiyorlar falan derdik ama rahatsız olmazdık şimdi sağolsunlar her hafta kayınvalideleri yemeğe çağırıyor hatta ramazanın ilk günü de yemeğe çağırdılar ben dedim benim gelecek yüzüm yok siz geleceksiniz son bir saat kala iftara cacık salata pilav çorba yaptım bir de evi topladım ama eşimde hep yardımcı eşimde çıkartır illa bir şeyler koyar misafirin önüne uzun lafın kısası rahatsız olmayın siz yapın berekettirEvet ama bu anlattıklarımda ev sahibi taraf benim her seferinde eli boş gelen onlar. Kendimi salak yerine koyulmus hissediyorum
Siz de onların yaptığı kadar ikram yapın.Getirdikleri kadar götürün.Konuşmaya gerek yok koca koca insanlarla.Biz eşimle iş dolayısı ile ailelerimizden arkadaşlarımızdan uzak bir şehirde yaşıyoruz. Yaşadığımız şehir de ise kışın neredeyse hiç hayat yok. Neyse bir gün eşimin iş arkadaşları ile eşli olarak yemeğe çıktık. Orada da daha önceden tanistigim bir çift ile konuşurken okey oynamayı çok sevdiğimizi söyledik. Aradan bir kaç gün sonra onlar bizi evlerine davet etti. Evlerine ilk kez gidiyorduk Evde bir pasta hazırlayıp gitmek istedim ama eve çok geç gelince dışarıdan (görece pahalı ) bir pasta alıp gittik. Neyse onlarda çekirdek çay ikram etti oyunumuzu oynadık geldik. Ama ben bunu çık ayıpladım ne yalan söyleyeyim. Sonra da biz onları davet ettik ve ben hazırlık yaptım evimize ilk kez geliyorlar diye. Onlarda bize aşırı ucuza görünen bi profiterol almışlar sadece içinde 4 adet var yani kişi sayısına göre ve şeffaf peynir kutusunda. Neyse bilmiyorlardır etmiyorlardır vs. Sonra hep bizim evde oynamaya başladık çünkü onların evinde çocuk var ve sigara içemiyorduk. Buraya kadarda her şey normal ama 2 günde 1 oynuyoruz ki bende gelsinler istiyorum çünkü çok sıkılıyorum yalnız. Ama ben her geldiklerinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum yapamazsam muhakkak dışarıdan bir şeyler alıyorum. Çay kahve kola soda içiliyor yeniliyor. bazen çok geç saat oluyor acikiyoruz sofra hazırlıyorum. Evde buzlukta ne varsa çıkartıyorum. Ama bi çift hiç demez mi biz de bir giderken onlara bir şey alalım. Bi kola bari alalım bi şifa alalım bu kadar ikram da bulunuyorlar. Ben mi kötü niyetliyim yoksa enayi miyim ? Bu konudan rahatsızlığımı nasıl onlara anlatabilirim. Anlatılabilir bir şey de degil ki bu.