Arkadaslarrr bisey sorucam

Benim baba tarafimda var. Dedem de amcalarimda kanserden olduler. Rabbim babama uzun omurler versin.

bu tarz şeyler illa olacak diye birşey yok. sadece doktora erkenden baktırmak lazım. annemde ve ananemdeki genetik olarak geçiş yapan rahatsızlıklar bende yok mesela.

Genetiginde varsa surekli kontrole gideceksin, onlemini bastan alacaksin.
İnan genlerde oldugunu bilmek daha guzel erken teshis icin.

Cok tesekkurler arkadslar annemi yeni kaybettim 1 ayi biraz gecti kafaya o kadar sey geliyorki anlatamam hele yanliz kalinca tamm simdi yok ama ya ilerde cikarsa diyorum sigara kullanimim var oda etkiliyordur muhakkak yani psikolojim kotu

Cok tesekkurler arkadslar annemi yeni kaybettim 1 ayi biraz gecti kafaya o kadar sey geliyorki anlatamam hele yanliz kalinca tamm simdi yok ama ya ilerde cikarsa diyorum sigara kullanimim var oda etkiliyordur muhakkak yani psikolojim kotu

Allah rahmet eylesin, sigarayı bırak bence, kontrollerinide yaptırırsan çok sorun çıkmaz sanırım

Benim annemde mide ca den vefat etti babasida oyle icime bi yumru oturuyo korkuyorum sonucta ge
korkuyla çağırırsın kötülükleri..düşünme ve kontrol altında bulun
benim ailemde de var..bende de risk var..her sene kontrole gidiyorum ne durumdayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…