Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu tarz şeyler illa olacak diye birşey yok. sadece doktora erkenden baktırmak lazım. annemde ve ananemdeki genetik olarak geçiş yapan rahatsızlıklar bende yok mesela.
Cok tesekkurler arkadslar annemi yeni kaybettim 1 ayi biraz gecti kafaya o kadar sey geliyorki anlatamam hele yanliz kalinca tamm simdi yok ama ya ilerde cikarsa diyorum sigara kullanimim var oda etkiliyordur muhakkak yani psikolojim kotu
Cok tesekkurler arkadslar annemi yeni kaybettim 1 ayi biraz gecti kafaya o kadar sey geliyorki anlatamam hele yanliz kalinca tamm simdi yok ama ya ilerde cikarsa diyorum sigara kullanimim var oda etkiliyordur muhakkak yani psikolojim kotu
korkuyla çağırırsın kötülükleri..düşünme ve kontrol altında bulun
benim ailemde de var..bende de risk var..her sene kontrole gidiyorum ne durumdayım diye