Arkadasligima nasil bir sınır koymaliyim?

BasakHatunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
34
15
3
35
Mugla
30 yasinda bir kurum da memurum.
Binamizdan komsumuz var 35 yasinda
Bazen fikir oneri alirim.
Evli ve 2 cocuk annesi. Ev hanimi
Benden buyuk oldugu icin bana abla deme der. Bazen abla derim
Muhabbetimiz iyidir
Fakat... Bugun telefonunda bir mesaj gordum uzun zamandir konusuyormus oyle anlatti.. Bulusmuslar cinsel yonden birsey oldu mu onu sormadim.
Esinden memnun olmadigini eskisi gibi sevmedigini yatarken esinden hoslanmadigini aklinda bskasi oldugunu anlatti. Yaptiginin yanlis ya da dogru olmadigi bu konuda yorum yapmadan telefonum calinca evden aradilar kalkmak zorunda kaldim. Iyi ki de kalktim
Sonra gorusuruz diyerek kalktim.

Benim sorum su
Sizce ben nasil mesafe koymaliyim?

Eger bu olay bir sekilde duyulur ve ogrenilirse bekar bir kiz olarak aileme ve komsular dedikodu yapar.
Ne yapmaliyim?

Direkt söyleyin seninle eskisi kadar samimi arkadaş olmak istemiyorum. Mesafeli davranırsak sevinirim falan. Anlar herhalde.

Ilk başta bi kac kez uyar canim sonrada mesafeni koy cok kötü bi durum Allah korusun kendini de düşün böyle bi yükün altina nasil gireceksin

Valla bence de insanlar dedikodu yapabilir
Evlenirken "artık bekar arkadaşlarınızdan uzaklaşın, sadece evlilerle görüşün." Şeklinde akıl veren sığ düşünceler bu olay duyulunca "bekar kız eve girip çıkarken evli kadını ayartti, aklını çeldi" diyebilirler

Bu dedikoduların dışında ise siz de zaten böyle bir insanla arkadaşlık kurmak istemeyebilirsiniz
İşlerim yoğun diyebilirsiniz veya açık açık da konuşup mesafe koyabilirsiniz
O da sizin tarzınıza kalmış.

Her çağırdığında bahane uydur
Her aradıgında her yazdığında hemen cevap verme
Gördüğünde selam ver ay cok acelem var ocakta yemek var arkadasla buluscaktım gec kaldım tarzı uzaklas yanından

Tekrar gorustugunde konuyu yine acarsa dusuncelerini soyle niye oyunlar pesindeyiz anlamadim ki konusarak anlasamiyo muyuz hem karsimizdakilerden durustluk bekleriz hem de biz durust olmayiz.

Benim başıma da benzer bir durum geldi
Açıkça konuşup arkadaşlığını bitirdim
Siz de öyle yapın oyunlara gerek yok dürüst olun

Kes konuşmayı istemiyorsan tabi şak diye kesme sana düşman olur konuşacağını düşünür
Ayrıca 30 yaşında bir kadının 35 yaşındaki kadına illa abla diyecem ısrarı nedir?
Tabi abla deme der
5 yaş yahu alt tarafı
Benden 10 yaş küçükler abla demiyor zaten küçük gösteriyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…