- 19 Mart 2019
- 61
- 18
- 38
- Konu Sahibi yumurtalisucuk
-
evet yoneldi anneme attigi mesajlari yakaladim omrum hayatim tarzinda yazmis yasi 21 annem 40 yasinda gercekten igrenc bir insanAnneme yönelmiş derken
Uyarınızı yaptıktan sonra geri çekilin. Tamamen bitirmeseniz de merhaba merhaba da kalsın ilişki.
Ohaa annen ne demiş pekievet yoneldi anneme attigi mesajlari yakaladim omrum hayatim tarzinda yazmis yasi 21 annem 40 yasinda gercekten igrenc bir insan
Arkadaşlığına son ver...
Bu arada yazı tipin bana Aysel diye biri vardı nedense onun yazısını okur gibi oldum
ister istemez oyle biriyle arkadas kaldigim icin kendimi suclu hissediyorum midem bulaniyor resmenanneme yönelmiş derken annenize mi yürüdü? eğer böyleyse ve bunu bildiği halde hoşlanıyorsa ben bu zeka ve ahlak seviyesindeki biriyle arkadaşlığımı sürdürmezdim.
Annenizin tavri ne oldu ?evet yoneldi anneme attigi mesajlari yakaladim omrum hayatim tarzinda yazmis yasi 21 annem 40 yasinda gercekten igrenc bir insan
agladi baya cocugum yasinda biri bunu nasil yapar diye ablam evlenmek uzereydi konuyu acamadi olan onlara olur diye ama ben yakaladim psikolojim bozulduOhaa annen ne demiş peki
anne babam ayri o yuzden bu kadar rahatti...Annenizin tavri ne oldu ?
Babanız yok mu ?
fazlasiyla dogru cok tesekkur ederim dusunceniz icinYaşananlardan haberdar olup, sapık birisiyle evlenme kararı alacak kadar salaksa arkadaşım elbette ilişkimi keserdim.
cok tesekkur ederimArkadaşlıgınızı bitirmeseniz bile mesafe koyun araya
Herseyi anlatmişsiniz buna ragmen devam ediyorsa görmezden gelin
bitir bence cidden iğrenç, demek ki onun ahlak seviyesi de buna müsait ki garipsemiyorister istemez oyle biriyle arkadas kaldigim icin kendimi suclu hissediyorum midem bulaniyor resmen
bitir bence cidden iğrenç, demek ki onun ahlak seviyesi de buna müsait ki garipsemiyor
21 yaşındaki bebeyle ne evlenmesi.. Arkadaşın ayırt etme gücüne sahip değil gibi yaşlarınız kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?