arkadasligimi bitirmeli miyim?

Görmedim yazdığınızı ne kadar özlediysek ayseli herkesi ona benzetiyoruz
Yalnız azönce bir konusu üste taşınmış hemen girdim konuya Aysel'in banı kalktı mı diye yok kalkmamış ama azönce msjlaşmış biriyle o nasıl oluyor ki kaç gündür yok banlı kız!!

film cekilse rekor kiracak seyleri yaşıyoruz resmeen dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar islerine gelmiyo yarin ben de bitirecegim bu arkadasligiii

Bol bol Behlül'ü izleyip örnek model alıyor kendine sanırım

Sizin anlattığınızı kaale almayanı arkadaşlığımı devam ettirme konusunda da ben kaale almazdım..

Meselaaa ben feykim diye bagiran konular yazmayabilirsiniz.

Bol bol Behlül'ü izleyip örnek model alıyor kendine sanırım

Sizin anlattığınızı kaale almayanı arkadaşlığımı devam ettirme konusunda da ben kaale almazdım..
kime anlattiysam sen karisma dedi benim karıştığım bisey yok ki ortada arkadasimdan yedigim koca bir kazik var cok teşekkür ederim

Arkadaşınıza zaten bütün uyarıları yapmışsınız midesi bunları kaldırıyorsa demek.. yalnız evlilik hayallerinin gerçek olacağını sanmıyorum. Muhtemelen biraz da arkadaşınızla şansını deniyor.

Anneme yürüdü derken?

Arkadaşınız evlense zaten rahat edemeyeceksiniz. Konuyu biliyorsun bu yüzden arkadaşlığımıza devam edemem. Diyin bitirin. Sonra işler sen kocamı kıskanıyorsuna dönüşmesin

Anneme yürüdü derken?

Arkadaşınız evlense zaten rahat edemeyeceksiniz. Konuyu biliyorsun bu yüzden arkadaşlığımıza devam edemem. Diyin bitirin. Sonra işler sen kocamı kıskanıyorsuna dönüşmesin
evet anneme omrum hayatim tarzinda mesajlar yazmisti zamaninda . evet korktugum o ama bitirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…