Arkadaşlığın bir altı sevgililiğin bir üstü

Live_Your_Life

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
803
1.515
313
İnsanları tanımaktan en çok da erkekleri anlamaya çalışmaktan çok yoruldum. Her yenı tanıyıp sadece bırseyler hıssettıklerıme 'evet ,işte bu o ' dıyorum . Daha bır hafta geçmeden dedıgımı bı güzel gerı tıkıyorum ağzıma:)
Olmuyor hıc bır sekılde sevgılı olma aşamasına geçemiyorum doğru düzgün. O kadar çok problem çıkıyor kı o kadar degısık ınsanlar çıkıyor kı...

Son düzenleme:
Aynen bır sogukluk oluyor yanı karsındakı ne kadar kötü nıyetlı olsa dahı tutup yıne kendimı suçlarken buluyorum

Aslında her tanıdığım yanlış bır tabır oldu o kısmı düzelteyım yanı hıslerıme göre olacağını hıssettıgım İnsanlar ıcın dıyorum evet çok haklısınız beklenti yanlış.

-lotus- kesınlıkle çok doğru.ben aslında herşey yavaş yavaş olsun istiyorum hemen sevgılı moduna gırmek ıstemiyorum ama karşımdakıler hemen herseyı bilmek ve sevgılı olmak ıstıyorlar genelde ve bu bana gerı adım attırıyor

Haha başlık medcezirden alıntı mira yamanla ilişkisi için diyordu :) her erkeğe işte bu beyaz atlı prensim gözüyle bakma bence bu dediğin şey de güzel sevgili olunca da b.ku çıkıyor

Ben de ekşide görmüş kopmuştum başlığa diziden alıntı olduğunu bılmıyordum :))
Ya ben aslında ılla sevgılı olunmasın güzel arkadaş da olur dıye düşünüyorum yanı anlatmak ıstedıgım farklı aslında. Konuyu açarken nasıl yazsam Bilemedım:)) kafam çok karışık..

Evet erkekler cok hizli hemen elele tutusalim opuselim vs. direk soguyorsun zaten hissediyosun.Ama en son ki sevgilim yani eski esimle de hizliydi hemen sevgili olmustuk ama hic rahatsiz olmamistim cunku iki tarafli hoslanti sevgi olusmustu.Ama bakiyorsun karsidski adamin sevmedigini biliyorsun ama hemen beklenti icine giriyor

Öyle kullanım olabilir tabii de ben diziden hatırlıyorum. Anladım ben seni o durum bende de var zaten ama benimki biraz da bizim erkekleri beğenmemekten

Aynen ıste son görüştüğüm de bu sekılde.dısarda görüşmeyelim kımse bılmesın dedı evde goruselım dedı haliyle soğudum yanı görüşmeye çağırıyor hıc gıdesım yok ya tamam ya devam bı ortası da Yok kı. Halbuki illa sevgılı olmasak da olur arkadaş olsa bıle yeter onunla konuştuğumda yüzüm gülüyor bi sınerjı oluşuyor. Ama ıs buluşmaya gelınce çok gerılıyorum

Hele onla hic bulusma cnm hatta arkadasliginada gerek yok

Bır de beklenti ıcıne gıren ben degılım yanı karşı taraf hemen olsun ıstıyor ben ağırdan almak ıyıce tanıyıp güvenmek ıstıyorum oncelıkle. Bu yüzden soğukluk oluşuyor ve önce olacağını hıssettıgım bı sure sonra kopukluk oluşuyor ve bitiyor.

İşte her sorduklarına cevap vermeyeceksin, kendini açık etmeyeceksin. Olayın heyecanını bir çırpıda bitirip el elde baş başta kalırsın sonra.

bende öyle olsun istiyorum konu yıne dönüp dolaşıp hayallerıme, derin kişilik ozellıklerıme , hassasiyetlerime vs geliyor ama ben sorunca gecıstırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…