- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi Live_Your_Life
-
Öyle kullanım olabilir tabii de ben diziden hatırlıyorum. Anladım ben seni o durum bende de var zaten ama benimki biraz da bizim erkekleri beğenmemektenBen de ekşide görmüş kopmuştum başlığa diziden alıntı olduğunu bılmıyordum :))
Ya ben aslında ılla sevgılı olunmasın güzel arkadaş da olur dıye düşünüyorum yanı anlatmak ıstedıgım farklı aslında. Konuyu açarken nasıl yazsam Bilemedım:)) kafam çok karışık..
Aynen ıste son görüştüğüm de bu sekılde.dısarda görüşmeyelim kımse bılmesın dedı evde goruselım dedı haliyle soğudum yanı görüşmeye çağırıyor hıc gıdesım yok ya tamam ya devam bı ortası da Yok kı. Halbuki illa sevgılı olmasak da olur arkadaş olsa bıle yeter onunla konuştuğumda yüzüm gülüyor bi sınerjı oluşuyor. Ama ıs buluşmaya gelınce çok gerılıyorumEvet erkekler cok hizli hemen elele tutusalim opuselim vs. direk soguyorsun zaten hissediyosun.Ama en son ki sevgilim yani eski esimle de hizliydi hemen sevgili olmustuk ama hic rahatsiz olmamistim cunku iki tarafli hoslanti sevgi olusmustu.Ama bakiyorsun karsidski adamin sevmedigini biliyorsun ama hemen beklenti icine giriyor
Hele onla hic bulusma cnm hatta arkadasliginada gerek yokAynen ıste son görüştüğüm de bu sekılde.dısarda görüşmeyelim kımse bılmesın dedı evde goruselım dedı haliyle soğudum yanı görüşmeye çağırıyor hıc gıdesım yok ya tamam ya devam bı ortası da Yok kı. Halbuki illa sevgılı olmasak da olur arkadaş olsa bıle yeter onunla konuştuğumda yüzüm gülüyor bi sınerjı oluşuyor. Ama ıs buluşmaya gelınce çok gerılıyorum
İşte her sorduklarına cevap vermeyeceksin, kendini açık etmeyeceksin. Olayın heyecanını bir çırpıda bitirip el elde baş başta kalırsın sonra.-lotus- kesınlıkle çok doğru.ben aslında herşey yavaş yavaş olsun istiyorum hemen sevgılı moduna gırmek ıstemiyorum ama karşımdakıler hemen herseyı bilmek ve sevgılı olmak ıstıyorlar genelde ve bu bana gerı adım attırıyor
Bi sekılde karar vermemız gerek işte napsam bilemiyorum kısa sürede nasıl alıştım hala kendıme inanamıyorumHele onla hic bulusma cnm hatta arkadasliginada gerek yok
Gecıstırıyorum genelde çünkü artık hıssedıyorum neyı ne amaçla sorduklarını herseyı bılmenın kısa zamanda ıyı olmadığınıİşte her sorduklarına cevap vermeyeceksin, kendini açık etmeyeceksin. Olayın heyecanını bir çırpıda bitirip el elde baş başta kalırsın sonra.
Tüm hayallerini, geçmişini, derin karakter özelliklerini anlatma mesela?Gecıstırıyorum genelde çünkü artık hıssedıyorum neyı ne amaçla sorduklarını herseyı bılmenın kısa zamanda ıyı olmadığını
Al benden de o kadar bende bi sevgili asamasina gecemiyorum.Acaba diyorum unuttum mu ben sevgili nasil olunur bende mi sorun var diyorum.İki gun sonra sogukluk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?