Herkese merhaba,
Gece gece dertlenip sizinle paylaşmak istedim belki benimle aynı şeyi düşünenler vardır. Hemen konuya geçeyim.
Çevrem sürekli arkadaşlık dostluk kavramını yanlış anlayan ve benimle çatışma haline giren insanlarla dolu. Bana göre biriyle arkadaş olduğumda kararlarına müdehale etmemeliyim çünkü bu onun hayatı.
Şöyle bir olay geldi başıma bu gece uzun zaman önce biten ilişkiden eski sevgilim mesaj attı konuştuk bi kahve içelim mi dedi bayramdan sonra olur dedim. Sohbet esnasında arkadaşıma söyledim ve bana şöyle bir tepki verdi: "Sana dedim ki sen Xle mutlu olamazsın ama sen beni dinlemiyorsun ben sözümü dinleyen ve değer veren insanlar olsun istiyorum hayatımda Lady artık seninle konuşmak istemiyorum. "
Tavrına şok oldum açıkçası çünkü kimle kahve içeceğim kimin mesajına cevap vereceğim benim kararım ve bu kimseyi alakadar etmez. Aynı şekilde ben arkadaşlarıma böyle yapmam, fikrimi söylerim örneğin göre göre yanlışa gidiyorsun derim ama beni dinlemediği için küsmem. Bana nasıl davrandığına bakarım. Acaba ben mi arkadaşlığı bilmiyorum anlamadım ki.
Yapı olarak biraz kendi bildiğimi okurum ama kimseye sence bu konuda napmalıyım diye sorup derdimi anlatıp bildiğimi de okumam. Kararlarımı anlatmam genelde çünkü benim kararlarım kime ne ki diye düşünürüm hep ama bu gece yaşadığım şeyi son zamanlarda çok sık yaşadığım için biraz kendimi sorguluyorum artık açıkçası.