Arkadaslik aska dönüşsün istemiyorum ?

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Kizlar lutfen yargilamayin . Bosluktayim galiba daha once uzun bi iliskim oldu cocukken kötu sonuclandi oyuzden deger gormek ilgi gormek begenilmek bunlara hasret kaldim ...
Benim kuzenimin cok yakin arkadasi var benimde arkadasim son zamanlarda sık gorusmeye basladik . Bundan 1 ay once surekli bulusuyoduk arkadas grubuyla sonra ikimiz bulusmaya basladik surekli konusuyoduk o univerte okuyo oraya gitti iyice ustume dustu ve ben gorusmeyi kestim mesafe koydum geldi simdi tekrar gorustuk . Sacimi bi model yapmistim cok guzel olmus fln dedi yine yaziyo ama eskisine gore daha mesafeli konusuyo kuzenime fln kardesim derken bana demiyo ortamdayken surekli bakisiyoruz . Ve ben etkilenmeye basladim surekli mesaj bekliyorum. Beraber resim cekinmek istiyo surekli bi kere paylasmisti hatta eskiye gore ilgisini bende daha cok anliyorum mesela sakayla karisik kuzenimle onu yakistirdi biri oda o benim kardesim dedi ama benim ustumden boyle bi konu gecince sessiz kaliyo Kuzenime anlattim bence oda senden hoslaniyo ama olmayacagini biliyo dedi . Cunku bizim eski iliskilerimizi fln hep anlattik . Kendisi gecen bana mesaj atti eskiden hep aklima gelirdi artik ben onu unuttum yoluma bakcam diye . Bilmiyorum kafam karisik 2 geliyosa 1 geri gidiyo bana gore bi insan degil gezmeyi yemeyi icmeyi seven alkol ortamlarinda bulunan bi insan bunlara karsiyim ben . Bunu dusunmek istemiyorum ne yapmam lazim

Eger evlenilcek karakterde biriyse arkadaslik aska donusebilir. Fakat eski sevgilelernizi vs cok detay biliyorsa evlilikte skinti yaratir sadece

Gerçekten oluru yoksa muhabbeti tamamen bitir, denemeye değerse devam et. Eski ilişkilerinizi anlattınız diye birlikte olamayacak mısınız?

Kararsız erkekten uzak dur

Bencede görüşme yoksa değişir Zamanla gibi düşüncelere kapılırsın görüşdükçe daha çok sever yada alışırsın ve arkadaşlık farklı boyutlara ulaşır

O karakterde bi insan degil duzgun bi karakteri yok daha once uzun bi iliskisi olmamis bi tane olmus 16 yasinda fln kiza cok cektirmis kiz bunu birakinca yillarca pesinden kosup kimseyi sevememis .farkettim ki birlikteyken benimle ilgilj ge o gun cok yaziyo sonra okadar degil
Görüşmeyi kesmekten başla bence yoksa zamanla iyice alışıp aşık olacaksın

Eger evlenilcek karakterde biriyse arkadaslik aska donusebilir. Fakat eski sevgilelernizi vs cok detay biliyorsa evlilikte skinti yaratir sadece

Gerçekten oluru yoksa muhabbeti tamamen bitir, denemeye değerse devam et. Eski ilişkilerinizi anlattınız diye birlikte olamayacak mısınız?

Kararsız erkekten uzak dur

İstemiyorsanız görüşmeyin. Yoksa da akışına bırakın. Yoksa gittikçe baglanacaksiniz daha kötü.

Simdiden farketmeden oyle dusunmeye basladim . Begeni desem degil karakterininde begenmiyorum hatta en nefret ettigim erkek tipi ama onu ceken bisey var ne bilmiyorum
Bencede görüşme yoksa değişir Zamanla gibi düşüncelere kapılırsın görüşdükçe daha çok sever yada alışırsın ve arkadaşlık farklı boyutlara ulaşır

Onun sesana mesaj yazması ilgilenmesi egonu okşuyor

O zaman kendi iyiliğin için muhabbeti tamamen kes

Ben gorusmeyi kesmeden once surekli arayip saatlerce konusalim bulusalim birlikte kahvaltiya gidelim diyen bi insan vardi ama suan oyle de degil eski ilgiisi yok sadece yan yanayken farkedebiliyorum
Onun sesana mesaj yazması ilgilenmesi egonu okşuyor

Simdiden farketmeden oyle dusunmeye basladim . Begeni desem degil karakterininde begenmiyorum hatta en nefret ettigim erkek tipi ama onu ceken bisey var ne bilmiyorum
Uzak durmalısın zamanla kimse değişmez bende öyle diyordum değişmedi değişmez de görüşdükçe konuştukça daha çok bağlanırsın aman herkes aynı olcak diye bişey yok canım der kendini kaptırırsın

Zaten onun bana bi ilgisi var mi bilmiyorum da kendi dusuncelerim belki bosuna umitleniyorum ?

Birincisi gezmeyi tozmayi sevmesi neden sorun ki onu anlamadim ? Kisitlayici bi yapiniz mi var ?
Ikinciside gecmis iliskilerinizi anlattiysaniz ne olmus ki olgun insanlarsaniz bunu dert etmemeniz gerekir.
Bence cok dusunuyosun bu kadar ayrintici olma akisina birak, eger gercekten elektirik aliyosan.
Birde bana karsi ilgiyi kesti demissin ee sen kacarsan adam nereye kadar kovalayacak ki ? Yesil ışık yakmak gerek.

Cok gezen derken ornek veriyim üniverste okuyo suan izinde arkadaslari askere gitcek 1 haftadir eve gece 1 de giriyo disarda bahce evinde iciyolar . Yesil isik yakiyorum arada ben yaziyorum zaten

Sohbet arasında uzun süre kimseyi düşünmediğinizi söyleyin. Biri sizi yakıştırdığında kardeşim o benim lafını siz deyiverein.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…