- 13 Eylül 2024
- 120
- 76
- 18
- Konu Sahibi pinkhimalaya
-
Birkaç arkadaşım var ama pek sık görüşmüyoruz. Sanırım alıştım kendimle kalmaya.Arkadaşı olmayanlar ne yapıyorsunuz? Günleriniz nasıl geçiyor? Ben dertliyim bu konuda biraz.
Bencede birde yormayan sitem etmeyen küçük hesaplar yapmayanlarınŞans işi değil bence. İdare eden insanların çevresi geniş oluyor. Benim şu an sık haberleştiğim görüştüğüm ilkokul arkadaşım, lise arkadaşım, üniversite yurt arkadaşım da var 35ten sonra tanıştıklarım da var.
Sebebi tamamen benim büyük bir sorun olmadıkça idare etmemle de yürüyor. Onlar da beni idare ediyordur eminim.
Yani dert tasa anlatmayan, sohbeti açan, hoş sohbet, tripli olmayan, alıngan olmayan insanların arkadaşlıkları daha çok yürüyor bence
Evet ben mesela kolay kolay sitem de etmem. Rahat bir insanımdır. Arkadaşlıkta yoran sıkan insan istememBencede birde yormayan sitem etmeyen küçük hesaplar yapmayanların
Arkadaşsız olmaz. Uzak ya da yakın birileri olmalı etrafta. İkili ilişkiler alttan alınarak yürüyor. Onlar sizi idare ederler siz de onları.Arkadaşı olmayanlar ne yapıyorsunuz? Günleriniz nasıl geçiyor? Ben dertliyim bu konuda biraz.
Şans işi değil bence. İdare eden insanların çevresi geniş oluyor. Benim şu an sık haberleştiğim görüştüğüm ilkokul arkadaşım, lise arkadaşım, üniversite yurt arkadaşım da var 35ten sonra tanıştıklarım da var.
Sebebi tamamen benim büyük bir sorun olmadıkça idare etmemle de yürüyor. Onlar da beni idare ediyordur eminim.
Yani dert tasa anlatmayan, sohbeti açan, hoş sohbet, tripli olmayan, alıngan olmayan insanların arkadaşlıkları daha çok yürüyor bence
Bütün bunlara sahip olmayan toplam 8 kişi falan var dünyadaYani dert tasa anlatmayan, sohbeti açan, hoş sohbet, tripli olmayan, alıngan olmayan insanların arkadaşlıkları daha çok yürüyor bence
Kimseye tolerans gostermeye gostermeye Bi İki arkadasla yolumuza bakıyordukBütün bunlara sahip olmayan toplam 8 kişi falan var dünyadaben artık bi yaştan sonra kimseye tolerans gosteremiyorum. Bravo size
Ben artık insana tahammül edemiyorum. Genelde yüzeysel takılıyorum. Hani görünce dudağını büzerek "ah canım" falan diyen gruptanım artıkKimseye tolerans gostermeye gostermeye Bi İki arkadasla yolumuza bakıyorduk
Sımdı onu bunu idare ediyorum her allahın günü arkadas bulusmasının ıcınde buluyorum kendimi.
Ay bu da bana agır gelmeye basladı yeter dıye bagrıp eskı halime donucem ben galıba
Ben artık insana tahammül edemiyorum. Genelde yüzeysel takılıyorum. Hani görünce dudağını büzerek "ah canım" falan diyen gruptanım artık
Vardır bir sebebi, çıkarları.Çoğu arkadaşlık böyle yürüsede bundan çok farklı olan durumlarda var mesela Ablam ne Altan alır ne idare eder, biri yanlış bir hareket yaptığında hiç çekinmeden yüzüne vurur, çoğu yanlışı kendisi yapar ama çevirisi ve arkadaşları çok fazla. Bazı insanların sanki doğuştan bazı şeylere hakları var.
Nasıl çevreniz var öyleBütün bunlara sahip olmayan toplam 8 kişi falan var dünyadaben artık bi yaştan sonra kimseye tolerans gosteremiyorum. Bravo size
Siz peki sürekli idare edilmesi gereken şeyler mi yapıyorsunuz?Benim çevremde hiç idareci, orta yol bulmak isteyen arkadaşım yok. Belki ben yanlış çevrenin içinde doğru birilerini arıyorumdur, o da olabilir tabii.
Günlerim süper geçiyor arkadaşsız. Yaşadığım şehir sosyo-kültürel açıdan da berbat ama sanırım böyle olmasa da yine arkadaş edinmezdim hem tahammülsüzüm hem de yüreğim kaldırmıyor. Sadece ailem kök ailem sevdiğim akrabalarımla gidip gelme vakit geçirme oluyor. Süper kaliteli bir yaşam. Hiç canınızı sıkmayın bu yüzden. Kafam öyle rahat ki.Arkadaşı olmayanlar ne yapıyorsunuz? Günleriniz nasıl geçiyor? Ben dertliyim bu konuda biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?