- Konu Sahibi manolya_1991
-
git anam böyle saçmı boyanır palyaco gibiaman pekmezim akıllım sakın annem yazık o saçlara kııızzzz
Korusun rabbim ya amin inşallah
Öyle olacak artık yıldırım nikahı kıymayız heralde şu yaşta
evet ama bisey demedim istemis bir kere boyasin kafalari kendine ceviricek derken senin dediyini kast etmisdimgit anam böyle saçmı boyanır palyaco gibiaman pekmezim akıllım sakın annem yazık o saçlara kııızzzz
ne dicemi bilemedimniye sinir oluyosun ki.küçük çocuklarda olur o hayranlık duygusu aslında
iyiyim sen nasılsın bakalım canım
evet ama bisey demedim istemis bir kere boyasin kafalari kendine ceviricek derken senin dediyini kast etmisdim
evet ama bisey demedim istemis bir kere boyasin kafalari kendine ceviricek derken senin dediyini kast etmisdim
Leynn ben geldim,biraz geç geldim galiba:44:
Ne çok yazmışınız ya oku oku bitmedi 27.sayfada kaldım okuyamadım daldım yoruma
Pekmez_akilli bizim gazeteci gelduu kız,yine aynı meraba iyi akşamlar değişik bişiy olmadı tühh:44:
Yok canım çevrilmez kafalar bana falan merak etme sen
Daha var zaten boyatmamaAma böyle yapmıyım bari palyaçoya benzettiniz
burdada ne acayip kizlar var yahu biri kendisini paronamanyak etmis diyeride boyatib pisman olmak istiyor
burdada ne acayip kizlar var yahu biri kendisini paronamanyak etmis diyeride boyatib pisman olmak istiyor
ben azeriyim turkce yazmakta zorluk cekiyorum ama aslinda hic alinqan diyilimbende bişe dedin demedim canım benim ya ne kadar alıngansın senaklında varsa caysın diye söylemiştim ben yani
Leyn heyecanını bana da yansıttın,ama düşündüğün gibi olmadı iyiki,böyle anlaşarak olması güzel bişeyDalıver gitsin anam
Hee olmadı mı bunun harici bi şey. Tüh la heyecanlandıydım ne kurduysam artık kafamda
İyiyim ben de canım kalorifer önü pinekleme mesaimi yapıyorum şu an
Mayıştım bi güzel
Kız boşver kıskanmışlardır sana ilgi göstermesini o minnak kuşun
Benim de kardeşimin bi arkadaşı var Arda diye 2 sene önce onlara gitmiştik çocuk sen çok güzelsin hep bize gel yarın da gel benim ablam ol falan demişti. Çocuk yani der canım kötülük yok ki içinde
Boşver sana öyle diyenleri
yani sevdiceğinin fikrini al tabisonra çocuk şok olup seni oymasın böyle rengarenk saçlarla görüp
Leyn heyecanını bana da yansıttın,ama düşündüğün gibi olmadı iyiki,böyle anlaşarak olması güzel bişey
Ama kız tavlamak o kadar kolay bişey değull onu anladım
Efor harcaman lazım,birsürü şey yapman lazım,öle tel var mı konuşalım senden hoşlandım fln demekle olmiy bacım
Tabicanım telefon numarası vermeyle olsaydı ohooooLeyn heyecanını bana da yansıttın,ama düşündüğün gibi olmadı iyiki,böyle anlaşarak olması güzel bişey
Ama kız tavlamak o kadar kolay bişey değull onu anladım
Efor harcaman lazım,birsürü şey yapman lazım,öle tel var mı konuşalım senden hoşlandım fln demekle olmiy bacım
iyiki de yok,zaten isteseydim çok gelişme olurdu datüh gelişme yok demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?