arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

iyiyim sen nasılsın bakalım canım

İyiyim ben de canım kalorifer önü pinekleme mesaimi yapıyorum şu an

Mayıştım bi güzel

Kız boşver kıskanmışlardır sana ilgi göstermesini o minnak kuşun

Benim de kardeşimin bi arkadaşı var Arda diye 2 sene önce onlara gitmiştik çocuk sen çok güzelsin hep bize gel yarın da gel benim ablam ol falan demişti. Çocuk yani der canım kötülük yok ki içinde

Boşver sana öyle diyenleri

Leynn ben geldim,biraz geç geldim galiba:44:
Ne çok yazmışınız ya oku oku bitmedi 27.sayfada kaldım okuyamadım daldım yoruma
Pekmez_akilli bizim gazeteci gelduu kız,yine aynı meraba iyi akşamlar değişik bişiy olmadı tühh:44:

Dalıver gitsin anam
Hee olmadı mı bunun harici bi şey. Tüh la heyecanlandıydım ne kurduysam artık kafamda

burdada ne acayip kizlar var yahu biri kendisini paronamanyak etmis diyeride boyatib pisman olmak istiyor

Ayy nası güldüm
Öyle valla doğru diyosun
Ama kafama koydum yani bi kere boyatırım ben eninde sonunda
Sonra da pişman olurum
Saç maceralarım hep aynı çünkü
Daha hiç boyatmadım ama kestirmeye giderim pişman olur gelirim her zaman

Dalıver gitsin anam
Hee olmadı mı bunun harici bi şey. Tüh la heyecanlandıydım ne kurduysam artık kafamda
Leyn heyecanını bana da yansıttın,ama düşündüğün gibi olmadı iyiki,böyle anlaşarak olması güzel bişey
Ama kız tavlamak o kadar kolay bişey değull onu anladım
Efor harcaman lazım,birsürü şey yapman lazım,öle tel var mı konuşalım senden hoşlandım fln demekle olmiy bacım

sağol canım teşekkürler evet sevdi çocuk ilgilendi çekiyorum demek oh mayış ne güzel

yani sevdiceğinin fikrini al tabi sonra çocuk şok olup seni oymasın böyle rengarenk saçlarla görüp

Yok haberi var
evlenince istediğini yapabilirsin ama ben yanında değilken sakın ha böyle bi şeye kalkışma sonra bakarsın uyurken gelmişim saçlarını kazımışım sabah bi süprizle karşılaşırsın dedi
Ben de evlenene kadar kendimi uzatmaya adadım 4 sene kadar uzatırım artık

tüh gelişme yok demek

Tabicanım telefon numarası vermeyle olsaydı ohoooo
Yarın da orda olacaksan yarın nolcak bakalım diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…