- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi manolya_1991
-
iyiyim.paronamanyak)))))))) hmmmmmm enteresanmis
Tamam canım bir şey demedik yahu takıldık öyle :)
İnternet gidip gelmesine sinir olurum ben ya
Kırasım gelir
konya güzel yaaa =) 3 ay önce ordaydım mevlanaya falan gittikvalla kız ta sen nereleri düşünüyon maşallah baya ileri görüşlü gördüm seni
bence de biz ona uyardık.demek ki bizim muhabbet onu pek sarmadı :44:
aynen.bisey sorucam o resimdeki senmisin senin saclarinmi oyle mi geziyosun yanlis anlama
pekmez akıllıyi nerden buldun kızım yacanım tahinle pekmez istedi şimdi senin nicki okuyunca
eveeeeetttt ben acayip paranomanyak bi insanım o bakımdan yane :)))))
Konya güzel evet İstanbul da güzel ama nemi ve trafiği olmasa
Nemi çok rahatsız ediyo beni. Ordayken bi kalkıyorum sanki gece ineğin biri gelmiş suratımı yalamış yalamış gitmiş gibi hissediyorumIslak oluyo resmen suratım. Zaten cildim yağlıdır fena oluyorum yani orda
Askerlik süresini düşünmek istemediğimden böyle yapıyorumYoksa o 460 günü düşünecek olursam kendimi ciletlerim heralde
Canım ben şunu anlamadım ya,açık lisede sosyoloji diye bi bölm mü varmış,kız meslek lisesi,düz lise şeklinde olmuyo mu açıktan okumak?:44:
Bu arada ben de okul önc okuyorum açıktan,ama bu sene bölm kapatıldı yani okursan normalden okuman lazım
kac yasindasin evlimisin cocugun varmi okuyormusun
anlasilan sen butun kafalari kendine dondurmek istiyorsunYok canım ben değilimAma saçlarımı uzatınca aynı böyle boyatıcam
merhaba kızlar baya sohbet etmişsiniz ben geldim
kıızzzzz ben buranın nemini çok seviyorum yaaacildim kurumuyo ne güzel.nemli nemli :) evet trafik berbat bi durum gercekten.inek yalamış gibi ne ya amma güldüm bu kelimeye 460 çok allah sabır versin.gerçi bende evliyken asker yolu bekledim 6 ay evliyken çok zor zaten.
anlasilan sen butun kafalari kendine dondurmek istiyorsun
Ben hiç sevmiyorum o nemi işte
Evet zor olacak ama napalım yapsın bitsin gitsin de yolumza bakalım artıkher lafın başı askerlikti resmen her şeye engeldi.
Çıbanbaşı mübarek
Evliyken daha mı zor :26:
Bi ara biz de evlendikten sonra diye düşünmüştük
merhaba kızlar baya sohbet etmişsiniz ben geldim
hoşgeldin canım nasılsın?ders çalışabildin mi
Hoşgeldin balım
Nasılsın??
kesinlikle acayip zor oluyo evliykençok kötü 6 aydı.bi de hakkari çukurcaya cıktı.allahım bütün mehmetciklerimizi korusun.sen sen ol askerliğini bitirdikten sonra evlen.
iyiyim teşekkürler sen nasılsın yok çalışamadım gezmeye gittik yeni doğan görmeye onun abisi var yanımda ayrılmadı saçlarımı okşadı kucağıma oturdu kolonya sürüyor dalga geçtiler benimle aşık diye yanında ama küçük çocuk diye utandırdılar sinir oldum benim için kolonya sürüyormuş çocuk 2 yaşında deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?