arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Konya güzel evet İstanbul da güzel ama nemi ve trafiği olmasa
Nemi çok rahatsız ediyo beni. Ordayken bi kalkıyorum sanki gece ineğin biri gelmiş suratımı yalamış yalamış gitmiş gibi hissediyorum Islak oluyo resmen suratım. Zaten cildim yağlıdır fena oluyorum yani orda
Askerlik süresini düşünmek istemediğimden böyle yapıyorum Yoksa o 460 günü düşünecek olursam kendimi ciletlerim heralde

kıızzzzz ben buranın nemini çok seviyorum yaaa cildim kurumuyo ne güzel.nemli nemli :) evet trafik berbat bi durum gercekten.inek yalamış gibi ne ya amma güldüm bu kelimeye 460 çok allah sabır versin.gerçi bende evliyken asker yolu bekledim 6 ay evliyken çok zor zaten.

sosyal bilimler düz lise oluyor canım bölümüm evet meslek lise düz lise oluyor varmış babam araştırmış okul bitince para yatırıyormussun 6 aylık eğitim veriyorlarmış ben babamın yalancısıyım

Ben hiç sevmiyorum o nemi işte
Evet zor olacak ama napalım yapsın bitsin gitsin de yolumza bakalım artık her lafın başı askerlikti resmen her şeye engeldi.
Çıbanbaşı mübarek
Evliyken daha mı zor :26:
Bi ara biz de evlendikten sonra diye düşünmüştük

kesinlikle acayip zor oluyo evliyken çok kötü 6 aydı.bi de hakkari çukurcaya cıktı.allahım bütün mehmetciklerimizi korusun.sen sen ol askerliğini bitirdikten sonra evlen.

hoşgeldin canım nasılsın?ders çalışabildin mi

iyiyim teşekkürler sen nasılsın yok çalışamadım gezmeye gittik yeni doğan görmeye onun abisi var yanımda ayrılmadı saçlarımı okşadı kucağıma oturdu kolonya sürüyor dalga geçtiler benimle aşık diye yanında ama küçük çocuk diye utandırdılar sinir oldum benim için kolonya sürüyormuş çocuk 2 yaşında deli oldum

ne dicemi bilemedim niye sinir oluyosun ki.küçük çocuklarda olur o hayranlık duygusu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…