- Konu Sahibi manolya_1991
-
günaydın kız çok dertli gördüm ben seniBen geldim huhuuu
Bakim kimse yokmuş yaa
Ben de ev kuşu sayılırım hatta durumum sizden daha kötü,bi odada sabahtan akşama kadar tünüyorum,bi yere çıkamıyorum,en azından siz çıkmak isteseniz çıkarsınız sizi bağlayan bişiy yok
Dokunmayın bana uleynn,bir dokunursunuz bin ah işitirsiniz bendenbenden söylemesi
Siz de yoksunuz sıkıldım iyice
Sana da günaydın canemgünaydın kız çok dertli gördüm ben seni
bana da aynı merak etme kız sıkıcıSana da günaydın canemiyiki geldin,sıkılmıştım ben de:26:
Dertli teyze derler bana(abilerim)
Hayat çok sıkıcı geliyor bana,sadece bana mı böyle görünüyor anlamadım gitti
Hayata üstü kalsın diyip gitmek geliyor içimden
Ben böyle söylenirken bana;ne sanıyosun hayat öyle güllük gülüstanlık değil kimseye diyolar,daha bi sıkıyolar canımı:44:bana da aynı merak etme kız sıkıcı
Ben böyle söylenirken bana;ne sanıyosun hayat öyle güllük gülüstanlık değil kimseye diyolar,daha bi sıkıyolar canımı:44:
En azından bikaç seneye kadar hayatımın daha güzel olacağına inanıyorum,umut etmeme bile izin vermiyolar ya
Son 2 senedir böyle konuşuyorum,daha önce yani lisedeyken herşey çok güzeldi,sosyal ortamım vardı vs...keşke o günlere tekrar dönebilsem:26:
Sosyal miyim:44üzülme ya böle de sosyalsın en azından insanları görüyorsun değişik ya biz evdeyiz tıkılıyoruz bana da öle sölüyorlar
yok ben mağaza düşünmüyorum patronlar dibimde oturamıyorsun bile göze batıyorsun çünkü doğru evde olmakta güzel aslındaSosyal miyim:44ükkana yalnızca müşteri geliyor aramızda pazarlık dışında bi sohbet geçmiyor
Keşke evde olsaydım da dükkanda milletin ağız kokusunu çekmeseydim
Evde olsaydım mutlaka bi uğraş bulurdum kendime,kurslara yazılırdım,çarşıya çıkar arkadaşlarımla buluşurdum,evde istediğim şeyi yapardım en azındanSen de istersen bi yerlerde çalışabilirsin aslında,mağaza işi fln..
Evde olmak güzel ama belli bi süre,yani üniv okuyosan evde derslerine çalışırsın zaman geçer,bikaç seneye kadar memur olurum çalışırım ümidiyle evde kalmak güzel,ama bir ömür boyu evde oturmak aynı şeyleri yapmak hiç hoş değil,dayanamazdım ben:44:yok ben mağaza düşünmüyorum patronlar dibimde oturamıyorsun bile göze batıyorsun çünkü doğru evde olmakta güzel aslında
Ben şimdi çıkıyorum biraz çalışayım diyorum,sınavlar yaklaştı
Sonra görşz manolya,hoşçakal
Ben geldiiim
Kız pretty muhabbet kur sen de müşteriyle de ayağı alışsın gelsin hep
hoşgeldin..........
Hoşbulduum :)
Sen de hoşgeldin :)
Mesaj atıcam birazdan canım 10 dakikanın dolmasını bekliyorum
kız bana fikir verin şimdi bizim evin orada market var orada çalışan çocuk var bana dedi ki formunu doldur gel ben işe aldırıcam seni bir iki ay geçti o ara halk marketten çıktığım için ailem kabul etmedi işime geldi çünkü çok yorucu saati uzun falan napıcağımı bilemedim bugunde markete gittim yanından geçtim kolay gelsin dedim sağol dedi bana bende giderken pişt dedi gibi geldi sazan gibi döndüm noldu dedi yürüdüm utandım çok şimdi iş teklifi geçerli mi desem diyemedim utanıyorum zaten malum kişi istemiyor çıkmazdayım çıkarsam işten bir daha adım atamam napıcam bilemedim
Sor bence canım sormaktan ne çıkar :)
hem evde sıkılıyorum da diyosun gir paranı kazan güzel güzel :)
Malum kişi kim bilemedim sevgilinse ikna edersin. Anlayışla karşılar bunaldım evde dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?