- Konu Sahibi manolya_1991
-
güzel bir kitap önerebilir misiniz kızlar bana
evet canım o kişi evet paramı kazanırım fakat çocuk gel dedi diyince marketin adını bile duymak istemiyor yorulursun uzun saati diyor
Hmm o çocuk erkek o zaman ben kız diye düşünmüştüm. :26:
Canım aranız açılabilir aslında istemediği halde gitmek için diretirsen ama ikna etmeyi deneyebilirsin. Çok da ısrar etme erkek mantığı o çocuk için gitmek istediğini falan düşünebilir yani.
Yok mu başka böyle iş imkanı?
evet erkek mantığı haklısın yok ya ben paramı kazanmak için fakat o öyle sunuyor önüme beni bilmiyor gibi aslında sana resim göstermek isterdim buraya koyamam
Ne kadar iyi de bilse çok kıskanç biriyse kıskandığı için yapma dediyse sen de yaparsan gözü dönüyo canım biliyorum bu durumu
Mesajla at bak merak ettim şimdi:26:
evet canım kıskanç deliriyor
okudum canım bunlarıCanım ne tür kitaplar okursun?
Sherlock Holmes serisi güzel
Cerrah serisi güzel ama artık evde genelde tek olduğum için devam edemedim henüz korkudan pimpirikten
Elif Şafak İskender ve Aşk çok güzel. Diğer kitapları da okunacaklar listemde
Anne Kalbi var çok övüyolar o kitabı. Onu da en yakın zamanda okumayı planlıyorum
O zaman tatlı dille ikna etmeye çalış canım 1 2 sefer ara ara olmazsa olmaz yani zorla olmuyo malesef.
Aynı benim sevdiceğim işte
okudum canım bunları
tamam canım bakıyım ona okumadımCanım kitapyurdu diye bi site var ben ordan bakıyorum hep.Güzel bi site yani kitabın iç sayfalarını da görebiliyosun. Bi kısmını okuyabiliyosun. Okumuş olanların yorumları var. Ordan bak istersen? Ordan baktığım çok kitap var ama okumadığım için okumuşum gibi önermeyim
Şimdi elimde Sinestezya diye bi kitap var ilgimi çekti ama henüz başlamadım ona da bak istersen.
tamam canım bakıyım ona okumadım
teşekkür ederim
kimse yok muu
hoşgeldin ne iyi ettinde geldinBen geldim şimdi canım :)
Hoşgeldin sen de :)
hoşgeldin ne iyi ettinde geldin
çok canım sıkılıyordu
aynen aynenHoşbuldum
Sen de geldin iyi ki ben de sıkılıyorum
hem de nası sıkılma yani sorma gitsin
aynen aynen
birde depresyon şarkıları dinliyorum deli gibi
kafayı yedim iyice sanırım
aynen öyle oluyor yaDinleme kız depresyon şarkısı falan
Aç şöyle ıptıs ıptıs bir şey de kendine gel
Öyle depresyon şarkıları dinledikçe mutsuzlaşır durgunlaşırsın. Mutsuzlaşıp durgunlaştıkça da depresyon şarkıları dinlersin.
Kısır döngü yani
Olur tabii. Çok mutluyken bile mutsuz eder öyle şarkılar beni giderek sanki başıma çok kötü bir şey gelmiş gibi hissetmeme neden olur.
aynen öyle oluyor ya
Herkese günaydınBen geldiiim
Kız pretty muhabbet kur sen de müşteriyle de ayağı alışsın gelsin hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?