- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.561
iyim kuzum profile baktım çıkıcaktım, senin yazını gördüm hemen uyarmaya geldim,
ben 2-3 günde olsa senin ban yemeni asla istemiyorum kuzum oyüzden
yanlış anlama beni, seni sevdiğim için
pekmez sen daha 18 yaşındasın 5-6 sene evlilik beklemende yaşın geçmez sorun olmaz yani hadi 35 yaşında olsan bekleme diycem de sıkıntı yapma kendinede enişteyede...
Benimkide lafa gelince cen cen ama icraat yok :) bacım bide benim olaya el at ben nasıl bi yöntem uygulamalıyım :)
Hapa gerek yok kiiKaçak mı derim kaçarız zaten
Ben ev sarmaşığıyıım. Evli değilim daha 18 yaşındayım5 çocuk var diyomuşum
İşte öyle bekliyorum yani sevdiceği üni sınavına girdim ciddiye almadığım için tercihlerde ortada kaldım böyle
Birazdan sakinleşirsin kız gitmemiştir uyku falan
Yaş yönünden sıkıntımız yok şükür hatta küçüğüz yani
Uzak olunca kavga gürültü bitmiyo hiç o yüzden bööyle hemen geçiversin istiyorum
iyi ki varsın kk =)
urfa,kütahya,çanakkale digerlerini unuttum
canım bende acemiliğini 18 günle tamamlayıp yarın usta birliği için kıbrısa uçucak olan nişanlı maduruyum :) benımkı manısa da yaptı komutanı çok ıyıymıs o yuzden gunde 4 5 kez konusuyoduk konusma surelerımız mınımum 5 max 1 saat 10 dk olmustu ama bu bı kere oldu malesef. Çagrılı ankesor vardı kart alma yerı çok uzaktı benımde dakıkalarım oluyodu o cagrı bırakıyodu ben arıyodum. konusma yonunden sıkıntı çekmedık ama ozlem olayını durduramıyo malesef. duse duse kıbrısa dustu nasıl gıtcem yaa off off
Oy kuzum benim korkma sen biliyorum kötü niyetli söylemediğini ben ban yiyecek bi şey söylemedim bakmıyorum bile şuan :)
seninki askerde dimi. çok sıkma evlenelim diye telde. askerlik zor çünkü yeterince yükü vardır şu an. gelince ya işini kurar ya da bi yere işe girer. o zaman evlilik için hazırlıklara başlarsın.
anladım kuzucum, tez zamanda evlenirsiniz inş..
zaman hemen geçsin istersin zaman geçince geçmesin istersin....
biliom kötü bişey sölemediğini, brawo sana bakma canın sıkılmasınn
Yok bacım ne askeri kiz çalışıyo şuan iyi bi mesleği var şimdilik askerlik bizimde engel 2yıl tecili var bi 2yıl daha alır böyle giderse, hiç gidesi yok konusu bi kere açıldı kapandı :)
kızlar benim çıkmam gerekiyor, öptm sizi kendinize ii bakın.
iiyi geceler canlarr
İnşallah canııımmm
Ben de seni çok bilmiyorum sadece isminin esra olduğunu evli olduğunu biliyorum
:
Yok bacım ne askeri kiz çalışıyo şuan iyi bi mesleği var şimdilik askerlik bizimde engel 2yıl tecili var bi 2yıl daha alır böyle giderse, hiç gidesi yok konusu bi kere açıldı kapandı :)
kaç yaşında canım
Anladım canım teşekkür ettim
18 günde acemiliği mi tamamladıı
Kısa dönem mii uzun dönem mi canım??
Oh ya 1 saat 10 dakika konuşabilmişsiniz burda topiklere bakıyorumda herkes 2 dakika konuştuk vs diyo
kızlar benim çıkmam gerekiyor, öptm sizi kendinize ii bakın.
iiyi geceler canlarr
21 olacak öküz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?