arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

iyim kuzum profile baktım çıkıcaktım, senin yazını gördüm hemen uyarmaya geldim,
ben 2-3 günde olsa senin ban yemeni asla istemiyorum kuzum oyüzden
yanlış anlama beni, seni sevdiğim için

Oy kuzum benim korkma sen biliyorum kötü niyetli söylemediğini ben ban yiyecek bi şey söylemedim bakmıyorum bile şuan :)

pekmez sen daha 18 yaşındasın 5-6 sene evlilik beklemende yaşın geçmez sorun olmaz yani hadi 35 yaşında olsan bekleme diycem de sıkıntı yapma kendinede enişteyede...

Yaş yönünden sıkıntımız yok şükür hatta küçüğüz yani
Uzak olunca kavga gürültü bitmiyo hiç o yüzden bööyle hemen geçiversin istiyorum

Benimkide lafa gelince cen cen ama icraat yok :) bacım bide benim olaya el at ben nasıl bi yöntem uygulamalıyım :)

seninki askerde dimi. çok sıkma evlenelim diye telde. askerlik zor çünkü yeterince yükü vardır şu an. gelince ya işini kurar ya da bi yere işe girer. o zaman evlilik için hazırlıklara başlarsın.

anladım kuzucum, tez zamanda evlenirsiniz inş..

iyi ki varsın kk =)

urfa,kütahya,çanakkale digerlerini unuttum

Anladım canım teşekkür ettim

18 günde acemiliği mi tamamladıı
Kısa dönem mii uzun dönem mi canım??
Oh ya 1 saat 10 dakika konuşabilmişsiniz burda topiklere bakıyorumda herkes 2 dakika konuştuk vs diyo

seninki askerde dimi. çok sıkma evlenelim diye telde. askerlik zor çünkü yeterince yükü vardır şu an. gelince ya işini kurar ya da bi yere işe girer. o zaman evlilik için hazırlıklara başlarsın.

Yok bacım ne askeri kiz çalışıyo şuan iyi bi mesleği var şimdilik askerlik bizimde engel 2yıl tecili var bi 2yıl daha alır böyle giderse, hiç gidesi yok konusu bi kere açıldı kapandı :)

Yok bacım ne askeri kiz çalışıyo şuan iyi bi mesleği var şimdilik askerlik bizimde engel 2yıl tecili var bi 2yıl daha alır böyle giderse, hiç gidesi yok konusu bi kere açıldı kapandı :)

tecilinin bitmesini bekliyor.evliliği askerden sonra düşünüyor sanırım. sıkma sıktıkça uzaklaşır, zamana bırak alın yazın varsa her şey gerçekleşir zaten.seni ailesiyle tanıştırdımı.tanıştırdı ise ciddi düşünüyor zaten...

kısa dönem canım normalde 28 gunmus ama yılbasından dolayı 18 gun olmus. konusma yonunden rahattık saolsun sevdıgım hemen tele kosuodu 12 1 e kadar konusmustuk dedıgım gıbı bı kere oldu ılk gunler az konusabılıoduk arakda çok sıra war dıodu sonra mılley kaynasınca telde sıra olmuodu bıde manısanın batı kıslasında sartlar çok ııdı çok fazla telefon war dıodu .. bende o konusmalrı kıbrısta bulamıcam sanırım operatorler bıle farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…