arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Hayır tanıştırmadı tek sıkıntım o zaten , üstelik başka şeylerde var yoksa ben askerden önce yüzük takmak istemem. Ama şu aralar güvenim de sarsılmaya başladi. Her günümüz aynı monoton hayal bile kurmuyoruz. Görüştüğümüz zaman çok iyi vakit geçiriyoruz ama hep bi şeylerin eksikliğini hissediyorum sanki ben

zamana bırak. sana iyice zamanla alışır iyice tanır içine siner sonra evlilikten bahsetmeye başlar.

merhaba kızlar =)

merrhaba

o zaman acele etme canım
kafandaki soru işaretlerini yok et önce..bu zaman senin açından da iyi olur..tabi başımdan geçmedi tam net birşey diyemem ama çevremde gördügüm kadarıyla ilişkide sorun varsa aileler içine girip iş ciddiye binince o sorunlar dahada büyüyor ne kadar zor bütün bunlarr

Hee anladım canım. Ne güzelmiş manisadayken kıbrısta zor olur evet :26:
Ama zaten 4 5 aycık dayanırsınız

Evet Tubişim bence de Eda doğru söylüyo. Aileler girince her kafadan ayrı ses çıkar. Büyür olaylar daha fazla

Evet Tubişim bence de Eda doğru söylüyo. Aileler girince her kafadan ayrı ses çıkar. Büyür olaylar daha fazla

Pekmezim sen biliyon benim düşüncelerimi demi ben acele etmiyorum öyle olması gerekiyo kendi de biliyo . . Belkide kaderim de yok alın yazım değil Rabbim o yüzden kapatıyo kapılarımızı bilmiyorum .

Pekmezim sen biliyon benim düşüncelerimi demi ben acele etmiyorum öyle olması gerekiyo kendi de biliyo . . Belkide kaderim de yok alın yazım değil Rabbim o yüzden kapatıyo kapılarımızı bilmiyorum .

Biliyorum balım ben senin düşünceni..

Zaten başımıza ne geldiyse ne geliyosa olması gerekenler geliyo yani. Ve olanlar da hep bizim iiçin en hayırlı olanları çikiletam sıkma canını zamanla her şey oturur belli olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…