- 28 Haziran 2012
- 250
- 5
- 48
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.581
21 olacak öküz :)
kızlar benim çıkmam gerekiyor, öptm sizi kendinize ii bakın.
iiyi geceler canlarr
merhaba kızlar =)
tecilinin bitmesini bekliyor.evliliği askerden sonra düşünüyor sanırım. sıkma sıktıkça uzaklaşır, zamana bırak alın yazın varsa her şey gerçekleşir zaten.seni ailesiyle tanıştırdımı.tanıştırdı ise ciddi düşünüyor zaten...
ha bire öküz dediğin eniştemiydi...
Hayır tanıştırmadı tek sıkıntım o zaten , üstelik başka şeylerde var yoksa ben askerden önce yüzük takmak istemem. Ama şu aralar güvenim de sarsılmaya başladi. Her günümüz aynı monoton hayal bile kurmuyoruz. Görüştüğümüz zaman çok iyi vakit geçiriyoruz ama hep bi şeylerin eksikliğini hissediyorum sanki ben
merhaba kızlar =)
Hayır tanıştırmadı tek sıkıntım o zaten , üstelik başka şeylerde var yoksa ben askerden önce yüzük takmak istemem. Ama şu aralar güvenim de sarsılmaya başladi. Her günümüz aynı monoton hayal bile kurmuyoruz. Görüştüğümüz zaman çok iyi vakit geçiriyoruz ama hep bi şeylerin eksikliğini hissediyorum sanki ben
kısa dönem canım normalde 28 gunmus ama yılbasından dolayı 18 gun olmus. konusma yonunden rahattık saolsun sevdıgım hemen tele kosuodu 12 1 e kadar konusmustuk dedıgım gıbı bı kere oldu ılk gunler az konusabılıoduk arakda çok sıra war dıodu sonra mılley kaynasınca telde sıra olmuodu bıde manısanın batı kıslasında sartlar çok ııdı çok fazla telefon war dıodu .. bende o konusmalrı kıbrısta bulamıcam sanırım operatorler bıle farklı
Yazarken öyle içime verdi ki ama bugün beni çok sinirlendirdi çok karmakarisigim
merrhaba
o zaman acele etme canım
kafandaki soru işaretlerini yok et önce..bu zaman senin açından da iyi olur..tabi başımdan geçmedi tam net birşey diyemem ama çevremde gördügüm kadarıyla ilişkide sorun varsa aileler içine girip iş ciddiye binince o sorunlar dahada büyüyorne kadar zor bütün bunlarr
Hee anladım canım. Ne güzelmiş manisadayken kıbrısta zor olur evet :26:
Ama zaten 4 5 aycık dayanırsınız
zamana bırak. sana iyice zamanla alışır iyice tanır içine siner sonra evlilikten bahsetmeye başlar.
mecbur dayancam artık ama çok zor olcak
Evet Tubişim bence de Eda doğru söylüyo. Aileler girince her kafadan ayrı ses çıkar. Büyür olaylar daha fazla
Pekmezim sen biliyon benim düşüncelerimi demi ben acele etmiyorum öyle olması gerekiyo kendi de biliyo . . Belkide kaderim de yok alın yazım değil Rabbim o yüzden kapatıyo kapılarımızı bilmiyorum .
kizlar ben artık yavaştan kaçayım iyi geceler size
15 ay yapanları düşün ya 15 ay yapsaydı de o zaman daha kolay olur
Canım daha ne tanısın biz birbirimizi 6 yıldır tanıyoruz
1yıldır da beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?