arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Cikiletaam :) :) hahah:)
Kuzum hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun, şuan beklemekten başka çare yok . Susmaktan başkada içime ata ata deli tavuk gibi oldum
2ye alındı sınav ama ben çalışmayayim bide benimkini göreyim diye 10da dedim benimkide gelmez artık kaldımm ortada sabah mahsuzdan telefon görüşmesi yapayım da uyuyum az zombi gibiyim sende çok durma :)

İçine atma tavıkııım

Gel bana söyle birlikte verip veriştirelim

Eneee ondan mı 4 saat boşum dediiiin.

Ben de gidiyom zaten acıktım gene yatıyım uyuyum da gece gece tıkınmayım

saat kaç olmuş kızlar benimde sabah erken kalkmam gerek uyanamayacagım :44:
Görüşürüzzz..iyi geceler ve iyi sohbetler

Selamlar kızlar,
yeni üyeyim ama sitenin uzun zamandır takipçisiydim.
Bir geyik topiğine abone olayım dedim. Malesef bir çok insan gibi ben de çevremdeki insanlara güvenmiyorum, yani çok arkadaşım var ama dostum nerdeyse hiç yok. Olmasını da istemiyorum açıkçası çünkü son zamanlarda dostum dediğim insanlar bana acının hasını yaşattı. O yüzden böyle sanal dostluklar gözüme daha az acı verici, ve tatmin edici gözüküyor :)

zaman bulunca sayfaları okuyup sizleri tanımaya çalışıcam

EE bir hoşgeldin yok mu :)

hoşgeldin canım sefalar getirdin

Günaydınlaar gece kaynamış burası fokur fokur
Ablam dün kalk kalk diye başımda beklediği için kaktım mecburen pcyi iki kişi kullanınca böyle oluyo valla laptop alıcam ha

al benden de senin kadar... güvenilecek insan kalmadı mı yaaa...

arkadaslar ben bi çok kişini topiğine cok cevap veridgni göryrm işte 10 15 sayfa cevap fln veriliyor bn daha yeniyim 1 hafta falan olmustr bn bi konu actım 2 kişi cvp verdi bu hep böle mi devam eder yoksa yeni oldugum için mi öyle oldu ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…