- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.601
Allah herkese yardım etsin de biz her gün beraberdik annesi bile dio sen görüyodun her gun dıye dusun yani :) unıde beraberdi derhanede o uızden bu kadar zorluyo sanırm
Biliyorum balım ben senin düşünceni..
Zaten başımıza ne geldiyse ne geliyosa olması gerekenler geliyo yani. Ve olanlar da hep bizim iiçin en hayırlı olanları çikiletam sıkma canını zamanla her şey oturur belli olur zaten
bayadır tanışıklığınız var.o zaman bundan sonrası nasip kısmet meselesi...
Cikiletaam :) :) hahah:)
Kuzum hakkımızda herşeyin en hayırlısı olsun, şuan beklemekten başka çare yok . Susmaktan başkada içime ata ata deli tavuk gibi oldum
2ye alındı sınav ama ben çalışmayayim bide benimkini göreyim diye 10da dedim benimkide gelmez artık kaldımm ortada sabah mahsuzdan telefon görüşmesi yapayım da uyuyum az zombi gibiyim sende çok durma :)
Selamlar kızlar,
yeni üyeyim ama sitenin uzun zamandır takipçisiydim.
Bir geyik topiğine abone olayım dedim. Malesef bir çok insan gibi ben de çevremdeki insanlara güvenmiyorum, yani çok arkadaşım var ama dostum nerdeyse hiç yok. Olmasını da istemiyorum açıkçası çünkü son zamanlarda dostum dediğim insanlar bana acının hasını yaşattı. O yüzden böyle sanal dostluklar gözüme daha az acı verici, ve tatmin edici gözüküyor :)
zaman bulunca sayfaları okuyup sizleri tanımaya çalışıcam
EE bir hoşgeldin yok mu :)
Offf çok yoruldum artık
Ne oldu tatlım:44:Offf çok yoruldum artık
Selamlar kızlar,
yeni üyeyim ama sitenin uzun zamandır takipçisiydim.
Bir geyik topiğine abone olayım dedim. Malesef bir çok insan gibi ben de çevremdeki insanlara güvenmiyorum, yani çok arkadaşım var ama dostum nerdeyse hiç yok. Olmasını da istemiyorum açıkçası çünkü son zamanlarda dostum dediğim insanlar bana acının hasını yaşattı. O yüzden böyle sanal dostluklar gözüme daha az acı verici, ve tatmin edici gözüküyor :)
zaman bulunca sayfaları okuyup sizleri tanımaya çalışıcam
EE bir hoşgeldin yok mu :)
Ne oldu tatlım:44:
Noldu pekmezim ? :44:
al benden de senin kadar... güvenilecek insan kalmadı mı yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?