arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Seninki de benimki gibi taktımı takıyo . Biz hatayı nerde ediyoruz çözemedim :) kiz valla nazara geldik biz :)

Ya sabahtan beri uzayıp giden konuya bi bak Tubişim ya gören zanneder ki kanlı bıçaklı düşmanıyım

Hatasını da anlamıyo mankafa

Olabilir valla çikiletam nazar değmiş olabilir :26:

Ya sabahtan beri uzayıp giden konuya bi bak Tubişim ya gören zanneder ki kanlı bıçaklı düşmanıyım

Hatasını da anlamıyo mankafa

Olabilir valla çikiletam nazar değmiş olabilir :26:

Zaten ortada bi hata olduğunu söyledikce uzatıyo ki ona göre doğruya güya. . Sevgilim üzülür mü kırılır mı diye düşünmüyo . Seni bilmem ama şu güne kadar ben eften puften hiç bi olayı büyütmedim . Büyümesi gerekenlerde bile o üzülmesin diye uğraştım ama o yapmadı yapmıyoda uğraşmıyorum ben bu yüzden evet sensin sen haklısın diyorum

iyi geceler arkadaşlar..ailemden uzaktayım yanımda arkadaş yok kendimi yalnız hissediyorum ya kimseyle konuşamıyom. sizleri buldum öyle dolasırken sitede..

Yok ben haklıysam boş yere üzmüşse hiç tamam sen haklısın demem

O da yapmaz yalvartır yani hatalı olduğum zaman.

Şu güne tek bi sorunu da büyümeden kapatamadık biz

İnat yani o da inat ben de

Sorun şu ki ben hatalı olduğum zaman affettirmek için 40 takla atıp 10000 şebeklik yaparken o haksızken de haklı olduğunu sanıyo illa söylemem lazım kendi kendine bulamıyo hatasını tipsiz

Hahah tipsiz ne kiz
Sıkma canını üzülme ağlamada bi süre konuşma sessiz kalınca anlayacaktır o

yok evliyim iki yıllık.23 yasındayım. canımda sıkkın öyle yazdım kimseyle konuşamam pek sıkıntılarımı anlatamam içime atarım genelde ama burda bana arada ikir verecek arkadaşlar vardır galiba..

Içinize atmayın bağırın çağırın ama o içinizde kalmasın . Biz dinler yardımcı olmaya çalışırız. Aramızda çok yaş farkıda yok bende 20yaşındayım

yok evliyim iki yıllık.23 yasındayım. canımda sıkkın öyle yazdım kimseyle konuşamam pek sıkıntılarımı anlatamam içime atarım genelde ama burda bana arada ikir verecek arkadaşlar vardır galiba..
Hoşgeldin biz de bu aralar depresyonlu topik olduk.
Anlat valla dök saç burda

Hahah tipsiz ne kiz
Sıkma canını üzülme ağlamada bi süre konuşma sessiz kalınca anlayacaktır o
Tipsiz işte
2 5 gün sonra aklına gelirsem anlar anca
Güya yüzük heyecanı yaşıyodum s.çtı içine yemin ederim ne heves kaldı bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…