- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.641
yapma canım öyle düzelir büyük bir sorun yoksa.. kavga sebebi ne desem :44:
Hoşgeldin böcüüüm
Hoşbulduk civcivim :) nasılsın
Aynıyım canım ya bi değişiklik yok.. Aslında var daha bile kötüye gitti
Sen nasılsın
Sen şuan üstüne gitme umursamaz davran üstüne gittikçe bozuyo belli .
Bende bildiğin gibiyim balım uyudum uyandım hala keyifsizim . Depresyondamiyim nedir
Her türlü bozuyo benimki ya dengesiz
Var bi uğursuzluk bizde balım ama hayırlısı
Seninki de benimki gibi taktımı takıyo . Biz hatayı nerde ediyoruz çözemedim :) kiz valla nazara geldik biz :)
Ya sabahtan beri uzayıp giden konuya bi bak Tubişim ya gören zanneder ki kanlı bıçaklı düşmanıyım
Hatasını da anlamıyo mankafa
Olabilir valla çikiletam nazar değmiş olabilir :26:
Zaten ortada bi hata olduğunu söyledikce uzatıyo ki ona göre doğruya güya. . Sevgilim üzülür mü kırılır mı diye düşünmüyo . Seni bilmem ama şu güne kadar ben eften puften hiç bi olayı büyütmedim . Büyümesi gerekenlerde bile o üzülmesin diye uğraştım ama o yapmadı yapmıyoda uğraşmıyorum ben bu yüzden evet sensin sen haklısın diyorum
iyi geceler arkadaşlar..ailemden uzaktayım yanımda arkadaş yok kendimi yalnız hissediyorum ya kimseyle konuşamıyom. sizleri buldum öyle dolasırken sitede..
yok evliyim iki yıllık.23 yasındayım. canımda sıkkın öyle yazdım kimseyle konuşamam pek sıkıntılarımı anlatamam içime atarım genelde ama burda bana arada ikir verecek arkadaşlar vardır galiba..Hoşgeldinizz , öğrenci misiniz ?
Yok ben haklıysam boş yere üzmüşse hiç tamam sen haklısın demem
O da yapmaz yalvartır yani hatalı olduğum zaman.
Şu güne tek bi sorunu da büyümeden kapatamadık biz
İnat yani o da inat ben de
Sorun şu ki ben hatalı olduğum zaman affettirmek için 40 takla atıp 10000 şebeklik yaparken o haksızken de haklı olduğunu sanıyo illa söylemem lazım kendi kendine bulamıyo hatasını tipsiz
yok evliyim iki yıllık.23 yasındayım. canımda sıkkın öyle yazdım kimseyle konuşamam pek sıkıntılarımı anlatamam içime atarım genelde ama burda bana arada ikir verecek arkadaşlar vardır galiba..
saolun. siz öğrenci misiniz pekiIçinize atmayın bağırın çağırın ama o içinizde kalmasın . Biz dinler yardımcı olmaya çalışırız. Aramızda çok yaş farkıda yok bende 20yaşındayım
saolun. siz öğrenci misiniz peki
Hoşgeldin biz de bu aralar depresyonlu topik olduk.yok evliyim iki yıllık.23 yasındayım. canımda sıkkın öyle yazdım kimseyle konuşamam pek sıkıntılarımı anlatamam içime atarım genelde ama burda bana arada ikir verecek arkadaşlar vardır galiba..
Tipsiz işteHahah tipsiz ne kiz
Sıkma canını üzülme ağlamada bi süre konuşma sessiz kalınca anlayacaktır o
nerde oturuyosunuzŞuan için değilim ara verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?