arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

hoşbldm.. bende de bişeye heves yok artık.. bi konu actım ama yayınlanmadı daha okursunuz yarın yayınlanırsa ondan canım sıkkın

kizlar bugün size noel anne olayım mı hoo hoo hoo :) yeni yıldan beklentilerinizi hayallerinizi alayım :)2012nin sizden götürdükleri getirdikleri neler bakalım

Son düzenleme:
Sizi tanımıyorum ama gerçekten içim rahatladı çünkü ben çok üzülüyorum evde koca bekleyen kadınlara . Peki neden surat yapıyo
ya onun ailesi bursada yaşıuo ve baya akraba var bursa da benim de akrabalarım var. bursa ya tayin isticem diyo bende bursa yı istemiyorum iki senedir söylüyorum orayı istemiyorum diye. zabıt katipliği sınavuna gircem bursa da gir diyo istemediğimi bile bile bende istemiyorum orayı deyince sen ailemi istemiyosun deyip surat yapıyo işte alakası yok çok kişi var bende akrabanın çok olduğu yerde yaşamak istemiyorum

Bunu eşinize uygun bi dille anlatmaya çalışın ailesini sevdiğinizi başka şehirde olsalardı oraya tayin isteyecek olsaydın gitmek isterdim diyebilirsiniz. Ben van a tayin istesem sen gelir misin diyebilirsiniz. Gerçekten kalabalık akrabayla zor. Afedersiniz ama boşuna dememişler nerde çokluk orda b.kluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…