- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.661
Hoşgeldin biz de bu aralar depresyonlu topik olduk.
Anlat valla dök saç burda
Tipsiz işte
2 5 gün sonra aklına gelirsem anlar anca
Güya yüzük heyecanı yaşıyodum s.çtı içine yemin ederim ne heves kaldı bişey ya
nerde oturuyosunuz
Benimde kalmadı bişeye hevesim hiç kalmadı yoruldum galiba
hoşbldm.. bende de bişeye heves yok artık.. bi konu actım ama yayınlanmadı daha okursunuz yarın yayınlanırsa ondan canım sıkkın
çanakkaledeyim ama aslen vanŞuan nevşehirdeyim , siz
bilmiyorum yeni açtım ondandır herhaldeNden yayınlanmadı ki aceba .
Ben de çok yoruldum
pekmez kiz 2buçuk gün sonra ney yaa:)
bilmiyorum yeni açtım ondandır herhalde
evet hepimizin derdi olan erkekler...Anlıyorum eşiniz mi sıktı canınızı
evet hepimizin derdi olan erkekler...
yok evde öyle dışarı alışkanlığı yok da bebek gibi surat yapıuo sabahtan beri..Bu saatte evde hala evde olmayan sorumsuz bi koca mı. Lütfen öyle olmasın
yok evde öyle dışarı alışkanlığı yok da bebek gibi surat yapıuo sabahtan beri..
kizlar bugün size noel anne olayım mı hoo hoo hoo :) yeni yıldan beklentilerinizi hayallerinizi alayım :)2012nin sizden götürdükleri getirdikleri neler bakalım
ya onun ailesi bursada yaşıuo ve baya akraba var bursa da benim de akrabalarım var. bursa ya tayin isticem diyo bende bursa yı istemiyorum iki senedir söylüyorum orayı istemiyorum diye. zabıt katipliği sınavuna gircem bursa da gir diyo istemediğimi bile bile bende istemiyorum orayı deyince sen ailemi istemiyosun deyip surat yapıyo işte alakası yok çok kişi var bende akrabanın çok olduğu yerde yaşamak istemiyorumSizi tanımıyorum ama gerçekten içim rahatladı çünkü ben çok üzülüyorum evde koca bekleyen kadınlara . Peki neden surat yapıyo
Noel anne mii :) Of deli :)
Bu soruyu cevaplayacak ruh halinde değilim valla yarın cevaplayım
ya onun ailesi bursada yaşıuo ve baya akraba var bursa da benim de akrabalarım var. bursa ya tayin isticem diyo bende bursa yı istemiyorum iki senedir söylüyorum orayı istemiyorum diye. zabıt katipliği sınavuna gircem bursa da gir diyo istemediğimi bile bile bende istemiyorum orayı deyince sen ailemi istemiyosun deyip surat yapıyo işte alakası yok çok kişi var bende akrabanın çok olduğu yerde yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?