arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

o da van ı istemiyo kendiside van lı ben seni anlıyorum sende beni anla diyorum. ama yok bi de diyo aslında bende istemiyorum ama ailem istiyo diye gitmek istiyorum. ailesi çok istiyo bekliyolar yani. ama benim d efikirlerim var ama kimsenin umrunda deil

Baba olamazdım kızım
Ruh haline depik atarim düzelir yeter artık ya içim daralıyo kendine gel

At kız bidene vur devir valla

Kız bi yandan da depresif depresif şeyler dinliyorum iyice uçtum gittim valla

İncir reçelinde kızın öldüğü sahne var ya ona bi kez daha denk geldim ağladım da ağladım

Siz nasıl ki onun fikirlerine saygı duyuyorsanız oda size saygı duymalı . Siz istemediğinizi kesin bi dille belirtin sonuçta sizinde aileniz var . Eşiniz sırf sizin aileniz istiyo diye düzenini bozmak istemez . Sizde aynı şekilde . .
Konu dışı olacak ama katiplik için başvurular başladi mi

yok baslamadı daha

Vurrum bak yiter dellendirme ağlamış bide at o ergen halleri at koca kiz oldun salya sümük haller hiç yakışıyo mu :)

aslında benim aklıma takılan seyler var kimseye anlatamadım ama içimde tutamıyorum.. mesajlarını yakaladım 15 gün önce . memlekete gitmişti gelirken ist da indi. yola cıkmadan mesaj atmış birine seni özledim seni görmek istiyorum diye. daha önce ist da çalıştığı için bir gece orda kalıp öyle gelcem arkadaşlar göreyim dedi tamam dedim geldiği gün gördüm dedim kim bu dedi eski sevgilim numaramı arkadaştan almış konuştuuk gaza geldik öyle mesajlar attım ama sonradan pişman oldum gitmedim dedi.çok pişmanım o an öyle seyler yazdım yemin ederim gitmedim dedi. kızı aradı yanımda dedi evliyim falan. konuyu kapattık ama içimde çok sorular var bazen karşısına geçip bağırmak istiyorum.

Nası yaaa

Nası gaza gelmiş Ne demek gaza gelmek

Çok sinirlendim şu an

Ah bu erkekler ah . . Hiç bir zaman bitanesiyle yetinmeyi bilmiyolar . Göz hep bi dışarda . Siz bu konunun üstüne düşmüyo unutmuş gibi yapın ama sakın üstünü kapatmayın gözünüz üstünde olsun. Bide mesajı silmezler neye güvenirler ki . Hemen yemin etmeler ınkarlar. .

Nası yaaa

Nası gaza gelmiş Ne demek gaza gelmek

Çok sinirlendim şu an
eski günlerden konumşlar da gaza gelmişler güya. ama aklıma takılanlar var madem arkadasından aldı arkadasın bilmiyo mu senin evli olduğunu. bi de tam da memlekete gittiğin zaman mı buldu numaraı( ben gitmemiştim).niye basta söylemedin evli olduğunu. ve uçaktan indiğin andan itibaren ertesi güne kadar neden tel in kapalıydı.. sarjım bitti arkadaşla sohbete daldık unuttum dedi..

yanımda kızı aradı kız dedi neden arıyosun yine gururumla oynamak için mi. bizimki gitmemiş ya ondan öyle dedi galiba esim dedi evliyim yapamam o da dedi bende zaten evli biriyle görüşmek istemem. ama bilmiyorum ki....

Bi bit yeniği olduğu kesin bu işlerde
bi süre sonra gizli saklı bişey varsa zaten çıkar ortaya dökülür sapır sapır
O arkadaş da ne biçim arkadaşmış yani diyememiş mi evlendiğinizi. Öyle arkadaşa lanet girsin ya
Hayır hadi arkadaş vermiş kocanız da mı diyememiş

Şarji bitmiş doğru evde gül gibi eşi dururken koşa koşa eski sevgiliye deşarj olunmaya gitmiş. Ben böyle duydukça , (yakın çevremde de oldukça fazla) evlilikten soğuyorum erkeklere bakış açim tamamen değişiyo .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…