- 17 Ocak 2012
- 383
- 0
- 46
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.681
o da van ı istemiyo kendiside van lı ben seni anlıyorum sende beni anla diyorum. ama yok bi de diyo aslında bende istemiyorum ama ailem istiyo diye gitmek istiyorum. ailesi çok istiyo bekliyolar yani. ama benim d efikirlerim var ama kimsenin umrunda deilBunu eşinize uygun bi dille anlatmaya çalışın ailesini sevdiğinizi başka şehirde olsalardı oraya tayin isteyecek olsaydın gitmek isterdim diyebilirsiniz. Ben van a tayin istesem sen gelir misin diyebilirsiniz. Gerçekten kalabalık akrabayla zor. Afedersiniz ama boşuna dememişler nerde çokluk orda b.kluk
Baba olamazdım kızım
Ruh haline depik atarim düzeliryeter artık ya içim daralıyo kendine gel
o da van ı istemiyo kendiside van lı ben seni anlıyorum sende beni anla diyorum. ama yok bi de diyo aslında bende istemiyorum ama ailem istiyo diye gitmek istiyorum. ailesi çok istiyo bekliyolar yani. ama benim d efikirlerim var ama kimsenin umrunda deil
yok baslamadı dahaSiz nasıl ki onun fikirlerine saygı duyuyorsanız oda size saygı duymalı . Siz istemediğinizi kesin bi dille belirtin sonuçta sizinde aileniz var . Eşiniz sırf sizin aileniz istiyo diye düzenini bozmak istemez . Sizde aynı şekilde . .
Konu dışı olacak ama katiplik için başvurular başladi mi
At kız bidene vur devir valla
Kız bi yandan da depresif depresif şeyler dinliyorum iyice uçtum gittim valla
İncir reçelinde kızın öldüğü sahne var ya ona bi kez daha denk geldim ağladım da ağladım
yok baslamadı daha
Vurrum bak yiter dellendirme ağlamış bide at o ergen halleri at koca kiz oldun salya sümük haller hiç yakışıyo mu :)
Kaç kışi alacaklar belli mi aceba, benim koca kafam da hazırlanıyo da :)
Kız geçen sene benimki de hazırlandı da çok az kişi almışlar çoğu da torpil
aslında benim aklıma takılan seyler var kimseye anlatamadım ama içimde tutamıyorum.. mesajlarını yakaladım 15 gün önce . memlekete gitmişti gelirken ist da indi. yola cıkmadan mesaj atmış birine seni özledim seni görmek istiyorum diye. daha önce ist da çalıştığı için bir gece orda kalıp öyle gelcem arkadaşlar göreyim dedi tamam dedim geldiği gün gördüm dedim kim bu dedi eski sevgilim numaramı arkadaştan almış konuştuuk gaza geldik öyle mesajlar attım ama sonradan pişman oldum gitmedim dedi.çok pişmanım o an öyle seyler yazdım yemin ederim gitmedim dedi. kızı aradı yanımda dedi evliyim falan. konuyu kapattık ama içimde çok sorular var bazen karşısına geçip bağırmak istiyorum.
Ziraatın sınavına gir dedim girmedi şimdi pişman . Zor zaten bakalım olursa süper olur
aslında benim aklıma takılan seyler var kimseye anlatamadım ama içimde tutamıyorum.. mesajlarını yakaladım 15 gün önce . memlekete gitmişti gelirken ist da indi. yola cıkmadan mesaj atmış birine seni özledim seni görmek istiyorum diye. daha önce ist da çalıştığı için bir gece orda kalıp öyle gelcem arkadaşlar göreyim dedi tamam dedim geldiği gün gördüm dedim kim bu dedi eski sevgilim numaramı arkadaştan almış konuştuuk gaza geldik öyle mesajlar attım ama sonradan pişman oldum gitmedim dedi.çok pişmanım o an öyle seyler yazdım yemin ederim gitmedim dedi. kızı aradı yanımda dedi evliyim falan. konuyu kapattık ama içimde çok sorular var bazen karşısına geçip bağırmak istiyorum.
eski günlerden konumşlar da gaza gelmişler güya. ama aklıma takılanlar var madem arkadasından aldı arkadasın bilmiyo mu senin evli olduğunu. bi de tam da memlekete gittiğin zaman mı buldu numaraı( ben gitmemiştim).niye basta söylemedin evli olduğunu. ve uçaktan indiğin andan itibaren ertesi güne kadar neden tel in kapalıydı.. sarjım bitti arkadaşla sohbete daldık unuttum dedi..Nası yaaa
Nası gaza gelmişNe demek gaza gelmek
Çok sinirlendim şu an
Hadi hayırlısıyla olsun kız inşallah
eski günlerden konumşlar da gaza gelmişler güya. ama aklıma takılanlar var madem arkadasından aldı arkadasın bilmiyo mu senin evli olduğunu. bi de tam da memlekete gittiğin zaman mı buldu numaraı( ben gitmemiştim).niye basta söylemedin evli olduğunu. ve uçaktan indiğin andan itibaren ertesi güne kadar neden tel in kapalıydı.. sarjım bitti arkadaşla sohbete daldık unuttum dedi..
eski günlerden konumşlar da gaza gelmişler güya. ama aklıma takılanlar var madem arkadasından aldı arkadasın bilmiyo mu senin evli olduğunu. bi de tam da memlekete gittiğin zaman mı buldu numaraı( ben gitmemiştim).niye basta söylemedin evli olduğunu. ve uçaktan indiğin andan itibaren ertesi güne kadar neden tel in kapalıydı.. sarjım bitti arkadaşla sohbete daldık unuttum dedi..
Hepimiz için hayırlısı olsun tombul tavıgımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?