arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

valla kızlar insan demicekmiş böyle seyler benim başıma gelmez diye..öyle bi geliyo ki insan neye uğradığını sasırıyo..

Aynen yaa ayynen hiçbiri mi güvenilmez olur bunların
Dışarı bakan gözleri bi taraflarına kaçsın.

Sakladığı bişeyler varsa elbet çıkar ortaya merak etme sen

napıyım bilmiyorum gecip karsısına aklımda kalan seyleri sorsam mı sussam mı bilemedim..

Bu konunun üzerinden biraz zaman geçtiyse ve kapandıysa veya üzeri örtüldüyse ben olsam hiç beklemediği bi anda sorardım.
O anki yüz ifadesinden tipinden sesinden gözlerinden anlaşılır zaten ne haltın olduğu

valla kızlar insan demicekmiş böyle seyler benim başıma gelmez diye..öyle bi geliyo ki insan neye uğradığını sasırıyo..

Hiç bi zaman hayır bu yapmaz demedim zayıflar çünkü hepsi yapar o konuda hiç bir erkeğe güvenmiyorum.
Erkeğin nefsi 1
Kadının nefsi 10 dur . .

Karıştırdığı işler varsa Allah önünüze çıkartıyo en olmadık zamanda.

Yaşandı onaylandı

Ayrıca yeminlere de çok takılmayın çünkü sıkıştıklarında ilk yaptıkları şey yemin etmek

ya kızlar bi de zoruma giden ne biliyomusunuz bundan bir yıl önce dayımla mesajlassıyorum diye etmediğini bırakmadı. dayım bana mesajda askım demişti o da aşkım değil bilerek akşım dedi o meseleyi de bizde herkes bilir kuzenim küçükken askım diyemezdi akşım derdi bizimde agzımıza dolandı öyle deriz dayımda ondan öyle dedi esim de mesajı gördü kıyameti kopardı nasıl bir dayı yiğenine askım der sizin aranızda ne var falan diye baya bi sacmaladı..o meseleyle kendi yaptığını bir tutuyor inanabiliyo musunuz ya.

Balım hiç bi şey gizli kalmıyo ki illa ki birgün çıkıyo meydana , ha o zamanda sessiz kalırsan yüzsüz yüzsüz aynı şeylere devam ediyo

beni ona inandıran o kızla konuşması kızın öyle demesi ama kızı aramadan önce balkonda biraz oyalandı acaba o arada kıza meseleyi mi anlattı ne. aklımda o kadar soru var ki...

Nası yani yaa sizi dayınızdan kıskanıyo kendi elalemin kızına seni çok özledim diyo . Böyleler işte kendileri her şeyi yapabilir ama kadın yapamaz herkesten kıskanılır. .

beni ona inandıran o kızla konuşması kızın öyle demesi ama kızı aramadan önce balkonda biraz oyalandı acaba o arada kıza meseleyi mi anlattı ne. aklımda o kadar soru var ki...

Olayın olduğu günü ve saati biliyosanız hattına bakın derim. Görüşülen numaralarda çıkar zaten

Anlaşılır o zaman.

Öyle kadınlar var ki evliyken bile kabul edebilecek yapıda. Siz bu işin peşini bırakmayin .

bilmiyorum napacağımı sizlere anlatıyorum işte baska kimseye anlatamamki..içimde tutamıyorum ona da patlayacam da bakalım ne zaman.. dayımın meselesini hala söylüyo o kıskançlık değildi hastalıktı. dayınla aranda ne var dedi ya hatırladıkça kafayı yiycem of

Dayınla aranda ne var demesi de çok çirkin ayrıca
Sizi kendi gibi sanmış sanırım
Üstelik kuzeniniz varmış yani evli barklı çocuklu adama da çok çirkin bi itham size de
Siz ne dediniz özel olmazsa o soruya? Ne tepki verdiniz??
Bu soruyu karısına sormuş yaa

Ama sen üstünü kapattın değil mi olayın içine attın sustun gururun kırılsada . .
Ama o dayınla aranda ne var diyebilecek kadar çirkinlesti. Biz kadınların ortak derdi hep aynı . Erkekler . .

dayım evli değil canım bekar olan dayımdı mesaj ceken. yazın düğünü var hatta ama esim gitmeyeceksin diyo.. ne diyim şok oldum tabi sen hastasın ne dediğini bilmiyosun dediğini git bi düşün dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…