- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.721
Dayınla aranda ne var demesi de çok çirkin ayrıca
Sizi kendi gibi sanmış sanırım
Üstelik kuzeniniz varmış yani evli barklı çocuklu adama da çok çirkin bi itham size de
Siz ne dediniz özel olmazsa o soruya? Ne tepki verdiniz??
Bu soruyu karısına sormuş yaa
dayım evli değil canım bekar olan dayımdı mesaj ceken. yazın düğünü var hatta ama esim gitmeyeceksin diyo.. ne diyim şok oldum tabi sen hastasın ne dediğini bilmiyosun dediğini git bi düşün dedim
kizlar ben sabah erken kalkıcam size iyi geceler kaçıym yavaştan
iyi geceler dinlediğin için saolkizlar ben sabah erken kalkıcam size iyi geceler kaçıym yavaştan
sana da iyi geceler sende sağol iyi geldi içimdekileri dökmem.. yarın devam ederiz sizi de evlilkten soğutuyorum ama kusura bakmayın :)Ben de erken kalkıyım ya biliyosun durumu uyuduğum için kavga ediyoruz beyfendiyle
Hadi iyi geceler hatunlar
Şarji bitmiş doğru evde gül gibi eşi dururken koşa koşa eski sevgiliye deşarj olunmaya gitmiş. Ben böyle duydukça , (yakın çevremde de oldukça fazla) evlilikten soğuyorum erkeklere bakış açim tamamen değişiyo .
hep onu şikayet ediyorum ama kendimi de sikayet etcem size bugün benim için içimdekileri dışa vurma günü o da size denk geldi kusura bakmayın artık.. biz eşimle görücü usul evlendik zorla değil tabi de gördük olur dedik öyle kendim verdim kararımı ama şimdi düşünüyorumda hangi akla hizmet olur dedim.. kızlar bi itirafta buluncam biliyorum yanlış ama ilk aşkımı unutamıyoum.. 7 sene önceydi 1 ay arkadaşlaık yaptık sadece benden ayrıldı yıllardır görüşmüyoruz ama aklıma geliyo arada ...
ayyy evlilikle ilgili hiç mi iyi şey duymıcam ben yaaa2 ay sonra düğünüm var karnıma ağrılar giriyo ayaklarım geri geri gidiyo resmen
Erkenden geldim ulen buralara nirdeseiiiizzz
maalesef evlenmeden önceki gördüğümüz tozpembe hayat biranda değişebiliyo çoğunluk böyle.
tam terside olabilir.
Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum, hepinize kıslar..
Evlilik bile bile lades gibi bişey :/
Erkenden geldim ulen buralara nirdeseiiiizzz
ay ay ay inşallah balıımm hepberabeerr16:
cıngıl bels cıngıl bels
ben geldimm sümüklüü mathildaa
mrb. kıslar inş tubişim,
matildam, nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?