arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Bizi evlenince başka başka sorunların beklediğini düşünerek evlenmekten vazgeçiyorum :)

dayım evli değil canım bekar olan dayımdı mesaj ceken. yazın düğünü var hatta ama esim gitmeyeceksin diyo.. ne diyim şok oldum tabi sen hastasın ne dediğini bilmiyosun dediğini git bi düşün dedim

Ha anladım..
Eşiniz dayı kelimesinin anlamını annenizin kardeşi olduğunu biliyo mu :44:
Bilmiyomuş gibi geldi bana.
Hadi kuzen olsa neyse derim sonuçta evlenen kuzenler var ama dayı yani bu

hep onu şikayet ediyorum ama kendimi de sikayet etcem size bugün benim için içimdekileri dışa vurma günü o da size denk geldi kusura bakmayın artık.. biz eşimle görücü usul evlendik zorla değil tabi de gördük olur dedik öyle kendim verdim kararımı ama şimdi düşünüyorumda hangi akla hizmet olur dedim.. kızlar bi itirafta buluncam biliyorum yanlış ama ilk aşkımı unutamıyoum.. 7 sene önceydi 1 ay arkadaşlaık yaptık sadece benden ayrıldı yıllardır görüşmüyoruz ama aklıma geliyo arada ...

ayyy evlilikle ilgili hiç mi iyi şey duymıcam ben yaaa 2 ay sonra düğünüm var karnıma ağrılar giriyo ayaklarım geri geri gidiyo resmen

demek ki bi fırsat olsa sende ilk aşkınla mesajlaşablr yada konuşabilirsn.dayınlada aşkımlı falan konuşman gereksiz.evli barklı kadınsın o bekarmş sonuçta.kocan tabi ki kıskanır evhamlanır ve aklına ilk geleni patır patır söyler.ne hikayeler duyuyoruz.senin kafan bayağı bi allak bullak olmuş.eskileri bırak yuvana yoğunlaş.kocanı gizliden takip et.ve bence bu dayıyla askmlı konuşma olayı için düşününce saçma olduğunu dile getirip özür dile.hoşuna gider.eğer bir yanlış yapıyorsa belki o yanlştan dönmesi için bi sebep olur.durduk yere yuvanızı temelinden çatırdatmayın.bunlar ilişki bi yana insanı yıpratıcak şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…