arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Bilmiyorum şehir değişebilir belki

Ne okuyosun canım?

İstediğin bi yer yoksa boşuna o strese girme derim

Ya bende öyle düşünüyorum,hani bölümümün en iyi okulunda okuyorum,iş olarak rahat edeceğim bitirince ama ne biliyim.Bölümü pek sevmiyorum,derslerini falan.Erkek arkadaşın var sanırım o okuyor mu?

Ya bende öyle düşünüyorum,hani bölümümün en iyi okulunda okuyorum,iş olarak rahat edeceğim bitirince ama ne biliyim.Bölümü pek sevmiyorum,derslerini falan.Erkek arkadaşın var sanırım o okuyor mu?

Var canım evet de okumuyo. Askere gidecek şubatta

Ama öyle illa ki şu bölüm olsun sadece orda mutlu olurum dediğin bi bölüm yoksa girme hiç

ama yine de sen bilirsin:26:

Var canım evet de okumuyo. Askere gidecek şubatta

Ama öyle illa ki şu bölüm olsun sadece orda mutlu olurum dediğin bi bölüm yoksa girme hiç

ama yine de sen bilirsin:26:

Aa ne güzel
Aynen öyle yani bende öyle düşünüyorum.O yüzden boşuna girmiyim diyorum.Çünkü şimdi bu bölümü 1 sene uzatsam bile 2016,diğer yeni kazanacağım bölümde hazırlık oku vs 5 yıl olacak 2018i bulacak yani.

Ne mi güzeeel

Hiç güzel değil

Ya istedikten sonra ne zamanı bulacağı sorun olmaz ama kafanda belli bi yer yoksa boşu boşuna tekrar tekrar o stresler o yoğunluk vs vs çekilmez hiç

Ne mi güzeeel

Hiç güzel değil

Ya istedikten sonra ne zamanı bulacağı sorun olmaz ama kafanda belli bi yer yoksa boşu boşuna tekrar tekrar o stresler o yoğunluk vs vs çekilmez hiç

Ehehe e gidecek gelecek işte.
Yani gerçi ben sevgilime seni göndermem ben askere çok özlerim diyorum ama yapacak bir şey yok.
Evet haklısın bende o yüzden pek atak göstermedim bu Ygs konusunda falan,girmeyeceğim sanırım.
Canım benim uykum geldi uyuyacağım ben,öpüyorum çok

pekmez seni görünce diger konuyada yazdım aklım karıştı burayı bıraktınız mı artık :44:

yaa pekmezz , sen önce bana cevap ver kuzum yaa kendi kendime konuşuyorum :) 10dakika dolmamış :) kurarız tabiii :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…