- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #5.241
Ben celdummm
Muhteşem üçlü toplanmış buraya,bi ben eksüğüm hee
Hahah olabilir haa :) :)Hoşgeldiiin
Topiğin adı çete olsun mu kız toptan ban yirik
Yaaa kıyamam balım çok acır ooo
Hahah olabilir haa :) :)
Mathi varmı aklında bişey :)
He pekmez çete olsun sonra başka bi forum ararız kendimize
Prettym ben geyik topiği açıcaz oraya damlıycaz kızlarada haber verelim diye konuşmuştuk işte öyle :))
Forum da açarız nolcak
O da çete olur
Mathildam burası sizin neyinize yetmiyo uleynn
Burası bizim ilk buluşma yerimizzzz
Mathildam burası sizin neyinize yetmiyo uleynn
Burası bizim ilk buluşma yerimizzzz
Yok yapmadım daha,amaa en kısa zamanda yapcam,mutlakaaKiz kartopu yaptın mi :) güzel oluyo mu :)
la siz burdan giderseniz size gellll çağsısı da yapamıycam yasakmış,yeni öğrendim
Sitede veda yazıları veya gel çok özledik yazıları kesinlikle yasaktır. Kalana git gidene de kal demedik bu güne kadar.
Kurala bak yaaa
la siz burdan giderseniz size gellll çağsısı da yapamıycam yasakmış,yeni öğrendim
Sitede veda yazıları veya gel çok özledik yazıları kesinlikle yasaktır. Kalana git gidene de kal demedik bu güne kadar.
Kurala bak yaaa
Ev sahibi olmayabilir,biz buraya toplanıp konuşamıyo muyuz,anlaşamıyo muyuz burda,evett o zaman no problemBebeğim manolya gelmiyoki bizde dedik bizim adımıza bi topik açalım müdavim olduk burda
Abartma istersen kuyruğumuza basacaklar bak :) :)
Mathi bakıyorum hemen :)
La hani pekmez dedi ya biz de başka foruma gideriz diye,ondan yola çıkarak söyledimdiBiz hiç bir yere gitmiyoruz ki :) yine burdayız :)
Bebeğim manolya gelmiyoki bizde dedik bizim adımıza bi topik açalım müdavim olduk burda
Ev sahibi olmayabilir,biz buraya toplanıp konuşamıyo muyuz,anlaşamıyo muyuz burda,evett o zaman no problem
Ev sahibi de mutlaka bi gün gelirr
Bana kim atacakkPekmeze attım oda sana atacak :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?