arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Bayıldım pekmezimmm harikasın ben topiği açıyorum şekerlerim ballarım açtım diye söylerim damlarsınız anlaştık mıı :)

:) tanıtayım kendimi, 23 yaşındayım istanbuldayım. Gecen sene mezun oldum uniden. Calısıyordum bır yardım dernegınde lojıstık ve proje dırektoru olarak fakat yurtdısında yasamam gerektırdıgı ıcın ayrılmak durumunda kaldık cunku geçen ay 2 senedir birlikte olduğum erkek arkadaşımla sözlendim. yurtdısı falan artık bızden gectıı :) Nişan yapmak ve yapmamak arasında ,seee kararsızım onun masrafıyla düğünü güzel bir mekanda yapmak daha mantıklı sanırım. Cunku aralarında fazla zaman olmayacak. bende bu aralar Durum kısaca bbundan ıbaret kızlar :)

O zaman nisan yapma canım :)
Bizde mathi ve pekmez yakında senden olabiliriz :)
Bende 20yaşındayım :)

Bence söz ve nişan ayı anda yapılmalı

Yani aslında söz biraz arada kaynıyo bu durumda ama olsun

Bu arada memnun oldum

Pekmez ben de 18im ev sarmaşığıyım çünkü düzgün bi tercih yapmadım sınavda. Şimdilik bu kadar

evet ya kesınlıkle soz nısan beraber yapılmalı sonra pısman olduk bızde zaten :) bu arada tercıhını ne yaparsan yap cok ıyı dusun ben lojıstık okudum pısmanım, ve suan iş arıyorum bayan ıcın ınanılmaz streslı bır ıs oldugunu sonradan anladım.

Eczacılık istiyorum

Ama bulunduğum şehirde yok malesef öyle olunca durum böyle oldu

Kızamıyorum kıyamiyorum :)
Ikinizde manyaksiniz :)

Sağol balım o sizin manyaklığınız

Benxcede daha mantıklı boşver nişan yapma bencede

Bende 18 yaşındayım hemşireyim şimdilik evdeyim 1,5 ay sonra işe başlıyorum aynı zamanda üni sınavaına hazırlanmaya çalışıyorum :) bi de yeni topik açtım beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…