- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #5.301
Topic ismi miiLa o kaa edebiyatımı çalıştırdım duygulu şeyler yazdım,hiç etkülenmediniz mi
Vazgeçmiyceksiniz sanurum
Ahaa tam tuğbalık üyeeAvımızı korkutmayalım
Bayıldım pekmezimmm harikasın ben topiği açıyorum şekerlerim ballarım açtım diye söylerim damlarsınız anlaştık mıı :)
Bayıldım pekmezimmm harikasın ben topiği açıyorum şekerlerim ballarım açtım diye söylerim damlarsınız anlaştık mıı :)
Topic ismi miiLa o kaa edebiyatımı çalıştırdım duygulu şeyler yazdım,hiç etkülenmediniz mi
Vazgeçmiyceksiniz sanurum
Ağda mi :) :) :)
Benimkide paranoyak oldu kk yüzünden aşkım bisiy mi yaptım diyo sabahtan beri :) :)
ayrıca benlik de
:) tanıtayım kendimi, 23 yaşındayım istanbuldayım. Gecen sene mezun oldum uniden. Calısıyordum bır yardım dernegınde lojıstık ve proje dırektoru olarak fakat yurtdısında yasamam gerektırdıgı ıcın ayrılmak durumunda kaldık cunku geçen ay 2 senedir birlikte olduğum erkek arkadaşımla sözlendim. yurtdısı falan artık bızden gectıı :) Nişan yapmak ve yapmamak arasında ,seee kararsızım onun masrafıyla düğünü güzel bir mekanda yapmak daha mantıklı sanırım. Cunku aralarında fazla zaman olmayacak. bende bu aralar Durum kısaca bbundan ıbaret kızlar :)
:) tanıtayım kendimi, 23 yaşındayım istanbuldayım. Gecen sene mezun oldum uniden. Calısıyordum bır yardım dernegınde lojıstık ve proje dırektoru olarak fakat yurtdısında yasamam gerektırdıgı ıcın ayrılmak durumunda kaldık cunku geçen ay 2 senedir birlikte olduğum erkek arkadaşımla sözlendim. yurtdısı falan artık bızden gectıı :) Nişan yapmak ve yapmamak arasında ,seee kararsızım onun masrafıyla düğünü güzel bir mekanda yapmak daha mantıklı sanırım. Cunku aralarında fazla zaman olmayacak. bende bu aralar Durum kısaca bbundan ıbaret kızlar :)
Aceba başka isim mi düşüneydikk :) :) :)
Bence söz ve nişan ayı anda yapılmalı
Yani aslında söz biraz arada kaynıyo bu durumda ama olsun
Bu arada memnun oldum
Pekmez ben de 18im ev sarmaşığıyım çünkü düzgün bi tercih yapmadım sınavda. Şimdilik bu kadar
İyi yapıyosun kız az yüz verme bizle konuş onu at başından
Hee cidden sonra ağda mı dedin diyo
ağda mııı ne ağdası be nerenle dinliyosun diyorum
evet ya kesınlıkle soz nısan beraber yapılmalı sonra pısman olduk bızde zaten :) bu arada tercıhını ne yaparsan yap cok ıyı dusun ben lojıstık okudum pısmanım, ve suan iş arıyorum bayan ıcın ınanılmaz streslı bır ıs oldugunu sonradan anladım.
Kızamıyorum kıyamiyorum :)
Ikinizde manyaksiniz :)
Açtım sonunda kızlar hadi bakalım bekliyorum gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?