- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #5.281
Ama iletmem gerektiğini bilmiyodum kiii
Mathi sana attı sen bana attın ben niye onu tekrar Mathiye atıyım :44:
pekmez tubişe attı tubiş mathildaya,mathilda sen kime attın,bana att çabıkkk
Ama iletmem gerektiğini bilmiyodum kiii
Mathi sana attı sen bana attın ben niye onu tekrar Mathiye atıyım :44:
Düğün hazırlığı mı var
Aslan parçamm :) :) lan bulduğun çok hoş :) :)
hosbuldum pekmez akıllı ne tatlı bir nicktir yaa :)
Ayrıca Tubik ben daha pc den yetişemiyorum sen telefonla yetişemediğinden şikayet ediyosun
aslında tam öyle olmadı ben tubuya attım tuba pekmeze pekmez bana atıcaktı tuttu tubaya attı 10dk dolmadığı için ve cevabı bilmediğim için boş boş bekliyorum tubada bana atarsa olay çözülcek kamuoyuna sunucaz aslında
hosbuldum pekmez akıllı ne tatlı bir nicktir yaa :)
Evet evet var da daha somut bişey yok, sağa sola bakınıp kafa karıştırmaktan başka :) ne zormuş bu işler ya okulda bile bu kadar araştırma yapmadım :)
Evet evet var da daha somut bişey yok, sağa sola bakınıp kafa karıştırmaktan başka :) ne zormuş bu işler ya okulda bile bu kadar araştırma yapmadım :)
Kördüğüm olduk ya la :44:
Çok güldüm ha
Dur bak şimdi ben sana atıyorum sen de pretime at
Ama yetişemiyorum yaaa :) artık sevdicegim diyo ki sende bi haller var hızli hızli başımdan atıyorum çocuğu :)
Ahaa tam tuğbalık üyeeNişanlı mısın düğün ne zaman :)
La niye banaa atmıyonuz özel mesajıı,niye bana soğuk yapıyonuz,nye ayrı gayrı yapıyonuzzzzz
Topic ismi miiBebeğimm daha bana bile atmadılar ben bişi sordum cevabımı alamdmTopik ismini konusuyoduk sen gelmeden konu o da daha mesaj ulaşmadı bana da
Yazık yaa ben de bazen bi yandan onunla konuşup bi yandan tek elle buraya yazmaya çalışırken ağda falan diyorum çocuğa bi afallıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?