- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.841
amin canım. hastaneye düşme hastanesizde kalma. şimdi daha iyi hissediyosun değilmi.
Evet canım teşekkür ederim şimdi bi ilaç daha aldım çokta kullanmak istemiyorum televizyonda gördüm birine alerji yapmış kalp krizi geçirmiş benimde kalple ilgili problemlerim var ölür giderim yanlışlıınan
ya başından savmış yada asistana denk geldin bereket eczacı uyanıkmış.
Asistandi sanırım canım daha iğne yapmak istedi de güvenemedim
allah gecinden versin. kalbine alıç sirkesi iyi gelir.kalbi besliyor. aktarlara bi sor istersen. her gün bol yoğurt ye...
Ilk defa duydum canım sorayım bi , bu arada yaş kaç nerdensin tanışamadik benim dertler yüzünden
iyi yapmışsın.tablet yutsan kusarsın gider de iğnenin geri dönüşü yok
istanbul 32 yaş
Evli misin canım
Allah korusun kızben o acidan düşünmemiştim şimdi vurup totomun acisindan yürüyemem diye düşünmüştüm
tövbeee...ben daha paranoyak düşünmüşüm kusura bakmaaa...
4tane miii
canım benimki kulağımın üc parmak altındaydı kafamı kaldırdığım zaman belli oluyodu sadece yoksa elle farkedılıyordu kısa surede gectı hemenCiddi misin canım tam olarak neresinde , benim boynumun orta kısmında çok ufak bi şey dışardan görünmüyo bile dokunduğum da hareket ediyo başta biraz büyüktü ve ağrılıydi ilaçtan sonra küçüldü ağrı geçti
ne dördü kız...
hepsini korkuttun kız 0 zitaretçi4 ziyaretçi vardı canım
Anlamadığım şu okunacak bi topic değil ne gezersin gecenin bu vakti elalemin sohpetinde ne zevk alıyon okuyunca
canım benimki kulağımın üc parmak altındaydı kafamı kaldırdığım zaman belli oluyodu sadece yoksa elle farkedılıyordu kısa surede gectı hemen
hepsini korkuttun kız 0 zitaretçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?