arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

amin canım. hastaneye düşme hastanesizde kalma. şimdi daha iyi hissediyosun değilmi.

Evet canım teşekkür ederim şimdi bi ilaç daha aldım çokta kullanmak istemiyorum televizyonda gördüm birine alerji yapmış kalp krizi geçirmiş benimde kalple ilgili problemlerim var ölür giderim yanlışlıınan

allah gecinden versin. kalbine alıç sirkesi iyi gelir.kalbi besliyor. aktarlara bi sor istersen. her gün bol yoğurt ye...

canım benimki kulağımın üc parmak altındaydı kafamı kaldırdığım zaman belli oluyodu sadece yoksa elle farkedılıyordu kısa surede gectı hemen

canım benimki kulağımın üc parmak altındaydı kafamı kaldırdığım zaman belli oluyodu sadece yoksa elle farkedılıyordu kısa surede gectı hemen

Benimki de onun biraz altında ben hiç farketmedim ne zamandır vardı kapalıyım hep boynum u kapatacak şekilde giyiniyorum elim çarptı ağrı hissettim öyle anladım canım tabi hemen bi paranoyaklik ölüyorum ben tümör var boynumda diye Allah korusun çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…