- 14 Aralık 2012
- 234
- 60
- 123
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.861
allah korusun bence kesinlikle doktora git nolur nolmaz bişey yoktur içini ferah tut ama yinede görün doktoraBenimki de onun biraz altında ben hiç farketmedim ne zamandır vardı kapalıyım hep boynum u kapatacak şekilde giyiniyorum elim çarptı ağrı hissettim öyle anladım canım tabi hemen bi paranoyaklik ölüyorum ben tümör var boynumda diye Allah korusun çok korkuyorum
Benimki de onun biraz altında ben hiç farketmedim ne zamandır vardı kapalıyım hep boynum u kapatacak şekilde giyiniyorum elim çarptı ağrı hissettim öyle anladım canım tabi hemen bi paranoyaklik ölüyorum ben tümör var boynumda diye Allah korusun çok korkuyorum
geldimmmm geldimmmmuyku tutmuyor yavv bu gece
kız başlatma korkuna kötü bi şey yokturgece gece güzel şeylerden konuşalım güzelleşelim
hoş geldin uyku tutarmı bu gece. bu gece kıyamet gecesi
tuba neyin var geçmiş olsun
deme kız öyle..
şaka bir yana kızlar bir deprem olsa kaç kişi aklını oynatır
allah korusun bence kesinlikle doktora git nolur nolmaz bişey yoktur içini ferah tut ama yinede görün doktora
kıyameti hep depreme bağlıyorlar valla kaç defa deprem yaşadım alışığım o zaman kıyamete
Canım benim üşüttüm dü boynumda şişlik var aha kocaman nohut kadar ölecem miibu arada hoşgeldin kuzum
kıyameti hep depreme bağlıyorlar valla kaç defa deprem yaşadım alışığım o zaman kıyamete
tuba hangi antibiyotiği kullanıyosun
Bende her deprem hissettiğim de balkona koşuyorume be salak balkonda ne var kapıya kos kızlar inanmıyorsunuz demi elin gevuru bilem yok inanmıyorum diyo
Bende her deprem hissettiğim de balkona koşuyorume be salak balkonda ne var kapıya kos kızlar inanmıyorsunuz demi elin gevuru bilem yok inanmıyorum diyo
Allah gecinden versin canım doktora bir git istersen..yag bezesi olmasın o diyecegim klasik çok bilmiş vatandaş gibi
bizim bir komşu vardı yıllar önce gazete eşi okuyor yakında bir deprem olacak ve bütün binalar yerle bir olacak diye..sabah oluyor o zamanda çok küçük bir deprem olmuştu..bizim komşuda nasılsa bina yıkılacak en azından yaralanırım demiş 2. kattan atlamıştıyıllar geçti hala agrılar çekiyor
Allah gecinden versin canım doktora bir git istersen..yag bezesi olmasın o diyecegim klasik çok bilmiş vatandaş gibi
bizim bir komşu vardı yıllar önce gazete eşi okuyor yakında bir deprem olacak ve bütün binalar yerle bir olacak diye..sabah oluyor o zamanda çok küçük bir deprem olmuştu..bizim komşuda nasılsa bina yıkılacak en azından yaralanırım demiş 2. kattan atlamıştıyıllar geçti hala agrılar çekiyor
Enee adını tam bilmiyorum ki şimdi ilk harfi c kocaman bisiy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?