arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

allah korusun bence kesinlikle doktora git nolur nolmaz bişey yoktur içini ferah tut ama yinede görün doktora

kız başlatma korkuna kötü bi şey yoktur gece gece güzel şeylerden konuşalım güzelleşelim

Canım benim üşüttüm dü boynumda şişlik var aha kocaman nohut kadar ölecem mii bu arada hoşgeldin kuzum

Allah gecinden versin canım doktora bir git istersen..yag bezesi olmasın o diyecegim klasik çok bilmiş vatandaş gibi
kıyameti hep depreme bağlıyorlar valla kaç defa deprem yaşadım alışığım o zaman kıyamete

bizim bir komşu vardı yıllar önce gazete eşi okuyor yakında bir deprem olacak ve bütün binalar yerle bir olacak diye..sabah oluyor o zamanda çok küçük bir deprem olmuştu..bizim komşuda nasılsa bina yıkılacak en azından yaralanırım demiş 2. kattan atlamıştı yıllar geçti hala agrılar çekiyor

Bende her deprem hissettiğim de balkona koşuyorum e be salak balkonda ne var kapıya kos kızlar inanmıyorsunuz demi elin gevuru bilem yok inanmıyorum diyo

oda güzelmiş ben en çok wc de yakalanmaktan korkuyorum
kızlar hatırlıyormusunuz 2000 yılına girecegimiz senede aynı şey söylenmişti..küçüktük o zaman kuzenimle habire sarılıp vedalaşıyorduk akıl işte

Yok bebeğim yağ bezesi değil galiba sizin komşu benim kafadan

depremd insan kendini kaybediyor. mantık devre dışı.ama abartıp balkondan aşağı atlamak kalıcı hasar vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…